Canım çok geçmiş olsun bende yaşadım benzer şeyleri biş kere kesinlik emzik kullan yoksa hem sen kafayı yersin hemde bebek seni bulamayınca el battaniye artık ne bulursa emmeye çalışır.Bende 1 öğün mama takviyesi yapıyorum kutunun üzerinde 90 ml yazıyor ama benimki 120 içmeden doymuyorarkadaşlar merhaba
bugün 11.günümüz ve 3 gündür göğüs uçlarım çok fena,resmen zonkluyor,sütümü sağıp biberonla veriyorum,ama bir yandanda biberon kullanmak istemiyorum,2 öğünde mama takviyesi yapıyorum.......sinirlerim çok bozuk...ameliyat öncesi ve sonrasın bitmeyen öksürükde cabası....izler neler yapıyorsunuz........bir akıl verin...birde yalancı emziğe alıştıryormusunuz...benim kızım sürekli meme arıyor 24 saat emse emecek..
Selam kızlar,
sezeryan olup korseyi nasıl takıyosunuz anlamadım acımıyor mu dikişleriniz ya da siz çabuk iyileştiniz
ben dogum yapalı 1 ay olacak ben iyileşemedim halen ağrım sancım hatta kanamam bile oluyor
karnımıda sarmaya cesaret edemedim o yüzden birde bu sondadan sonra oldu galiba
idrar yollarım fena ağrıyor. sizlerdede oluyormu bu durumlar
ben sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibime geliyor ve moralim bozuluyor
demir hapınıda kullanmıyorum midemi çok ağrıtıyor çünkü öffffffmağdurum ben mağdurum
hale bebek için değil ama ben kendim için humana kullanıyorum sanırım işe yarıyor,mama konusunu bilmiyorumKızlar sizzlere sorularım var.Ben gece 1 öğün mama veriyorum milupa kullanıyorum ama ölçeğini bi türlü tutturamıyorum sütü ılık yapıcam diye her defasında biraz daha su eklemek zorunda kalıyorum sonra çok sulu oldu diye birazcık daha mam ekliyorum derken ipin ucu kaçıyor öff ya varmı aynı dertten muzdarip? Birde bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz denenmiş işe yarayn süper formülleriniz var mı? Birde milupanın bitki çayları var bebekler için özellikle gece çayında aklım kaldı deneyen memnun olan varmı ve gerçekten işe yarıyorlar mı? Yada başka markanın çaylarını deneyen varmı?
birde kaç saatte bir besliyorsunuz 3 saati geçmesin diyolar ama bazen kızım o kadar güzel uyuyorki uyandırmak istemiyorum,annemde kızıyor biz eskiden uyandıkça verirdik bu da yeni mi çıkmış diye : ))
melocum sende izmittesin faygeni tanıyorum ben inş. seninlede tanışırız
çocuk doktoru seçimini yaptınız mı bu arada ben konak hast.ne götürmeyi düşünmüyorum,işitme testini falan yapmadılar salladılar,bebeğin uyuması gerekiyormuş 1 ay sonra gelin dediler birde ücret istediler,oysa doğum paketinde vardı.....eşimde sağlık bakanlığına şikayet etti
manikciğim bende göğüs uçlarım yara diye silikon başlık almıştım.2 günün sonunda bir sıtma 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.meme mastiti olmuşum malesef bebeğim silikon uçlardan emememiş tam oturtamamıştım zaten başlıkları.dikkatli olun kızlar eğer silikon göğüs ucu kullanıyorsanız emdiğinden tam emin olun bide benim başlığın birinin delikleri tıkalıymış hiç dikkat etmedim başıma çok kötü şeyler geldi.şu an hala iyileşmiş sayılmam ama 1 hafta öncesine oranla çok iyiyim,elinizden gelldiğince sütünüzü boşaltmaya çalışın kızlar çok feci bişey kimsenin yaşamasını istemem.
canım çok geçmiş olsun
selam kızlar geçmişe bakamadım hemen bişi sorayım fırsat bulursam bakıcam
benim karnımdaki o kahverengi çizgi geçmedi hala.sizdede varmı ne zaman geçecekk ayy geçecek dimiii
manikciğim bende göğüs uçlarım yara diye silikon başlık almıştım.2 günün sonunda bir sıtma 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.meme mastiti olmuşum malesef bebeğim silikon uçlardan emememiş tam oturtamamıştım zaten başlıkları.dikkatli olun kızlar eğer silikon göğüs ucu kullanıyorsanız emdiğinden tam emin olun bide benim başlığın birinin delikleri tıkalıymış hiç dikkat etmedim başıma çok kötü şeyler geldi.şu an hala iyileşmiş sayılmam ama 1 hafta öncesine oranla çok iyiyim,elinizden gelldiğince sütünüzü boşaltmaya çalışın kızlar çok feci bişey kimsenin yaşamasını istemem.
sürmeli canım mert nasıl soramadık
ayy kızının iyi olmasına çok sevindim.
slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?
cnm gögüs ucunu knatlı su ile sil
bide ağzının içini bebişinin silersen iigelir inş karbonatlı su ile
sedacım oğluşunun fotosunu gördüm maşallah çok datlu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?