2011 Şubat Anneleri

Kızlar sizzlere sorularım var.Ben gece 1 öğün mama veriyorum milupa kullanıyorum ama ölçeğini bi türlü tutturamıyorum sütü ılık yapıcam diye her defasında biraz daha su eklemek zorunda kalıyorum sonra çok sulu oldu diye birazcık daha mam ekliyorum derken ipin ucu kaçıyor öff ya varmı aynı dertten muzdarip? Birde bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz denenmiş işe yarayn süper formülleriniz var mı? Birde milupanın bitki çayları var bebekler için özellikle gece çayında aklım kaldı deneyen memnun olan varmı ve gerçekten işe yarıyorlar mı? Yada başka markanın çaylarını deneyen varmı?

birde kaç saatte bir besliyorsunuz 3 saati geçmesin diyolar ama bazen kızım o kadar güzel uyuyorki uyandırmak istemiyorum,annemde kızıyor biz eskiden uyandıkça verirdik bu da yeni mi çıkmış diye : ))

Canım çok geçmiş olsun bende yaşadım benzer şeyleri biş kere kesinlik emzik kullan yoksa hem sen kafayı yersin hemde bebek seni bulamayınca el battaniye artık ne bulursa emmeye çalışır.Bende 1 öğün mama takviyesi yapıyorum kutunun üzerinde 90 ml yazıyor ama benimki 120 içmeden doymuyor Bende ilk günler göğüs uçlarım yara olduğunda sağıp vermiştim annem kaşıkla yediriyodu şimdi göğüs ucu kullanıyorum rahat ettim mamada tek öğün biberonla veriyorum bir öğünle alışmaz nasılsa diye.

Geçmiş olsun canım benimde ağrı sızılarım yeni bitti arada idrar çıkışım sızlıyor gibi oluyor banada sonra takılmıştı bak seni okuyunca aklıma geldi ondan olabilirmi acab? Bende hiç eskisi gibi olamıycam sanıyordum ama zamanla geçiyor gerçekten ilk hafta ağlaya ağlaya kalmıştım her tarafım ağrıyor diye.Biz canı tatlılar grubundanız sanırım Demir hapı ben solgarınkini kullanıyorum hiçbi şekilde ne kabızlık ne mide ağrısı yapmıyor tavsiye ederim doktoruna sorup kullanabilirsin bence

meraba kızlar ben bebegim uyumadıgında kucagıma alıyorum yüzü dışarıya bakacak sekilde bi elimde koltuk altından diğeriylede bacak arasından tutup gezdriyorum sallayarak yada müzik acıyorum hem gazı cıkıyo hemde uyuyakalıyo.

bende sezeryan oldum korse takma dediler dikişler birbirine yapışabilirmiş o yüzden takmıyorum belki 40 cıkınca takarım

hale bebek için değil ama ben kendim için humana kullanıyorum sanırım işe yarıyor,mama konusunu bilmiyorum
birde kaç saatte bir besliyorsunuz 3 saati geçmesin diyolar ama bazen kızım o kadar güzel uyuyorki uyandırmak istemiyorum,annemde kızıyor biz eskiden uyandıkça verirdik bu da yeni mi çıkmış diye : ))

benimki genelde 2-2,5 saatte ağlıyor ben de ağladıkça emziriyorum doktorum ağladıkça emzir dedi
ben de eğer çok uzun süre -3 saatten fazla uyumazsa ellemiyorum uyandıkça emziriyorum

melocum sende izmittesin faygeni tanıyorum ben inş. seninlede tanışırız
çocuk doktoru seçimini yaptınız mı bu arada ben konak hast.ne götürmeyi düşünmüyorum,işitme testini falan yapmadılar salladılar,bebeğin uyuması gerekiyormuş 1 ay sonra gelin dediler birde ücret istediler,oysa doğum paketinde vardı.....eşimde sağlık bakanlığına şikayet etti

ben erdinç beye konağa götürüyorum canım.işitme testini hemen yaptılar kızıma uyuyordu gerçekten uyuması gerek dedi hemşire
10 gün sonra da kontrole çağırdı.bilmiyorum şimdilik sorun yok evime de çok yakın ama sorun olursa tabiki değiştiririm

sen doğumu orda mı yaptın ne zaman?hiç konuştuk mu senle bunu ben hatırlamıyorum

manikciğim bende göğüs uçlarım yara diye silikon başlık almıştım.2 günün sonunda bir sıtma 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.meme mastiti olmuşum malesef bebeğim silikon uçlardan emememiş tam oturtamamıştım zaten başlıkları.dikkatli olun kızlar eğer silikon göğüs ucu kullanıyorsanız emdiğinden tam emin olun bide benim başlığın birinin delikleri tıkalıymış hiç dikkat etmedim başıma çok kötü şeyler geldi.şu an hala iyileşmiş sayılmam ama 1 hafta öncesine oranla çok iyiyim,elinizden gelldiğince sütünüzü boşaltmaya çalışın kızlar çok feci bişey kimsenin yaşamasını istemem.

canım çok geçmiş olsun

selam kızlar geçmişe bakamadım hemen bişi sorayım fırsat bulursam bakıcam

benim karnımdaki o kahverengi çizgi geçmedi hala.sizdede varmı ne zaman geçecekk ayy geçecek dimiii

göğüsleri yara olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.hafucumm seninki biraz fazla olmuş galiba çook geçmiş olsun
annem benim göğüs uçlarımı her emzirme sonrası karbonatlı suyla sildiriyo.yara için değil bilmem ama bebekte pamukçuk olmasın yara olmasın temiz olsun diye yaptırıyo.bende yapıorum valla napimm.

benim oğlum uyuduğunda 2 saate yakın uyuyo.uyandığında ık mık ediyo bende çok ağlatmadan alıyorum emziriyorum.eğer 2 saaten az uyuduysa yatakta oyalıyorum emzik veriyorum falan geri uykuya dalıyo.
benim deoktorum bi saat vermedi ama her istediğinde emzir dedi.ben sınırlamıyorum her fırsatta emziriyorum bazen 15 dakka emiyo uyuyakalıyo kıyamıyorum uyandırmaya yatırıyorum ama busefer 10 dakka sonra uyanıyo hiç iyi olmuyo.artık uyandırıyorum emerken uyuduysa iyice emziriyorum ozaman daha güzel ve deliksiz uyuyo

bebeklerin çok uyuması iyi değil denmesinin sebebi şekerleri yükseliyo uykuda iyi olmuyo yani emmeleri lazım.o yüzden 3 saatten fazla uyutmayın bence.

sonraaa sonraaa başka

hımm benimde sezeryan yerim acıyo daha korse falan takamam.çok yeniyim ben daha acıyo yaa.hemşire takabilirsin dedi ama zamanını söylemedi.artık kendimi iyi hissedince takarım diyorum

benim oğlan emzirirkene uyuyooo.gazını çıkarırken uyanıyo öyle çipil çipil bakıyoo.bazen kıyamıyorum uyanmasın diye gazını almiimm diyom oda içime sinmiyoo sıkıntı olur diye öyle bi uğraşıyoruz bizde işte

ama maşallah diyeyimmm 41 kere maşallah.çok gaz sıkıntımız yok.bazen kendi çıkarıyo yatırıp kaldırırken.ama ben rezene çayı içiyorum hergün.humananın süt yapıcı çayını içiyorum ayaklarımda yatarken bile çorap var kalktığımda mutlaka terlik giyiyorum.dikkat etmeye çalışıyorum işte

Hazir kizim uyumusken kkya bi bakayim dedimm

Nasilsiniz kizlar.. annelik nasil gidiyooo

Benim minigimin masallahi varr.. Beni hic yormuyor hos yorsada canim kurban olsunn

Canım bende mastititn kıyısından döndüm hatta yazmıştım buraya ama benimki süt kanallarım tıkalı olduğu için olmuştu göğüs ucu falan kullanmıyodum daha pompayla açtım zar zor çok fena bişi hakkaten Allah kimseye yaşatmasın.Böyle şeylerle karşılaştığımda hep eski kadınları anıyorum doktorsuz hastanesiz bilgisiz neler yapmışlardır Allah bilir ne kötü yaaa biz bu kadar imkan varken napacağımızı şaşırıyoruz:26:

slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?

cnm gögüs ucunu knatlı su ile sil
bide ağzının içini bebişinin silersen iigelir inş karbonatlı su ile

canım bende karbonatlı su diyecektim nurberra söylemişş.annem benim göğsümü sildiriyo bebeğin ağzı pamukçuk olmasın diyee

yarın 1 haftalık oluyoruz oleeyyy

oğluma haftagünü partisimi yapsakk doğum günü gibii

anneme dedimde şaka yollu görmemişin oğlu olmuş dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…