2011 Şubat Anneleri

seda sezeryan olmuş cnm ben sen ve bır arkadaş daha kaldık sanırım ....azaldık ıyıce..alocumda buraktı bızı

merhaba kızlar
doğum yoğunluğu biraz azalmakla beraber henüz bitmiş değil.

annemler ve kayınvalidemler evde,çok gelip gidenimizoluyor sağolsunlar.
cumartesi mevlüdümüzü yapacağız kısmetse ondan sonra rahat rahat burdayım

gözünüz aydın çok geçmış olsun....

cnm hayırlısı olsun sende gıttın ha....kaldım böyle ben neyse guzel haberlerını beklıyoruz ınşallah.....

kızlarr yaa bugün benimde sorunum büyük kızımı emziriyorum emzirdikten sonra kusuyorr sizinde böyle bir sorununz vrmı ya az kussa iyi cok kusuyorr arkasından uyuyorr emziremiyorumm canım cok sıkkın.

cnm benım o kusma normaldır dıye bılıyorum kusmassa rahatsız olur kustukça mıdesı rahatlıyo emmesı daha rahat olur bıldığım kadarıyla...fazlasnı atıyodur bebişin sıkma canını zamnla azalır...

kilolardan bahsetmişsiniz benim doğumda 7 kg gitti ve en önemlisi sezeryana rağmen hiç göbeğim yok taş gibi
bugün 1hafta oldu yarın dikiş kontrolü var dikş de değil aslında yapıştırma ..sonrasnda korse giyeceğim

hoşgeldin canım prenses nasıl geldimi eve
şimdiden allah kabul etsin mevlüdünüzü canımm

sağol canım evet cuma eve geldik çok şükür şimdilik iyi..sen ve oğluş nasılsınız

biz de iyiyiz şükür oğlumla sarmaş dolaş sevgi pıtırcığı gibi dolanıyoruz az önce uyudu bende sizlere bakayım dedim sancısı olmadığı zaman çok mutlu bi bebek ama o pis sancı mahvediyor miniğimi perşembe günü kontroümüz var bakalım bu sorunlarımıza bi çare bulabileceklermi o ağladıkça içim parçalanıyor hiçbişey yapamıyorum öyle izliyorum ağlamasını buda beni mahvediyorr işin kısası annelik zor zanaat ama hiç bişeye değişilmeyecek tek duygu

ben kaç.tım uyandı aşk böcüğümmmm

evet canım şükürler olsunki oduyguyu tattık..rezene çayı içiyorum ben faydası var mı bilmem ama:)

günaydınnn kimsecikler yok herkes doğurdu kaçtı doğurmayanlar gece oturup günüdz uyuyorlar :)) alocummm bugün doğuma gidiyordu inş kolaycacık alır meleğini kucağına

Günaydın herkese kızlar bizim bebeiş gece gene uyutmadı bizi yine anneme postaladık uyutması için ama annem perşembeye gidiyor napıcam bilmiyorum çooook geç uykuya dalıyor benimki ya bi 40-45 dk uğraşmak gerekiyor sizinkilerde öylemi?

Kızlar klişe olacak artık biliyorum ama siz doğuramadınız depresyondasınız biz doğurduk depresyondayız inanın bebek bakımı çoook güç özelliklede gece safhası helede emziriyorsanız 1 saat emzirme pozisyonunda uykulu gözlerle oturmak insana çok güç geliyor çok güzel bi duygu bebeğinin doyduğunu bilmek ama çok yorucu nasılsa gelicek bebişleriniz hiç dert etmeyin son birkaç gününüzün tadını çıkarın sonra gazı tuzu derken zombiye döenecksiniz bizler gibi:)

:) dediğin gıbı sız doğurdunuz dıye bunalımdasınız bız doğurmadık dıye...ama kaldık bızde böyle gelmıyo bu ınatçı bebeğim yaa gelsın ıstıyorum artık....herkes bebeişlerınden bahsedıyo gebelıkten bahseden yok artık....:2:

emzirirken uyuyakaldi kizcem tek elle yaziyorum
yerine koydum
benimki daha 4 gündür emiyo önceden sagip biberonla veriyodum, ben ilk günden itibaren gece gündüz ayrimi yapmaya calistim gündüz oyaliyorum etrafa baktiriyorum konusuyorum gülüyorum kizimla ve genelde salondaki park yatakta yatiriyorum tv acik sesimizi kismadan konusuyoruz bide, saat 7-8 gibi yatak odasinin gece lambasini acip dalmasina yakin oraya yatiriyorum herzaman olmasada genelde kendi kendine 10 dk icinde daliyo cok aglarsa (yani cidden cooook aglarsa) gece kucagima aliyorum sakinlestiriyorum tekrar yerine koyuyorum bide bizimki müzige bayiliyo aciyorum oyuncagini müzikle daliyo, ben gece emzirmiyorum hem ben eriniyorum hem o cayi cayir agliyo bende sagdigim sütü biberonla veriyorum 2-3 saate bi uyanip iciyo, gündüz 7-30dada genelde uyaniyo ve bu saate kadar anami aglatiyo =) gündüz kucak istiyo insallah gece istemez =)
bizimde tek sorunumuz gündüz uykuya zor dalmasi ama oda normaldir herhalde hep uyuyacak degil ya bebis

Günaydın herkese :)

İlk bebegi olanlar için manik haklı. :) Yaşam tarzınız degişiyor ve degişecek :) Çok güzel olacak her şey :) Bize çok koymuyor çünkü 4,5 yıldır zaten hiç uyumuyoruz :)

İlk zamanlar çok zor gelecek ama alışacaksınız arkadaşlar. Depresyon falan yok unutun bunları. Bebegime bakamam gibi şeylere asla girmeyin. O na en iyi siz bakarsınız :) Bakamayacak olsam ben bakamazdım :) Oglumun büyümesinde en büyük yardımcım eşimdi. Allah ondan razı olsun. Zaten öyle olmasa 2. yi yapmazdım derim hep :) Nazar degmesin Eşim belim elim ayagım gibi.

Sizler de bebeginizin bakımına mutlaka eşinizi katın. Gerçi yaradılış ve içten gelen bir şey.Mesela Kaan ne zaman uyanırsa eşim de benle uyanır uyumasını beklerdi. Hiç bir zaman çocuk aglıyor kalk demezdi. Çogu zaman çok yoruldun biraz uyu der Kaan'ı alırdı. Ben bir saat fazla uyuyayım diye. Altını degiştirir, mamasını yedirir vs. Şimdi işim varsa Asya'nın da altını temizliyor. Gerçi kız bebek diye ellemek istemedi önce ama mecbur kalınca yaptı. Ben banyodayken vs. :)

Eşiniz yapmıyorsa da ona da sorumluluk verin. Yoksa çok zorlanırsınız.

Bunları niye yazdım bilmiyorum içimden geldi :)

günaydın herkese kızım emdi uyudu şimdi bende size bakıyım bi dedim
çok şükür iyiyiz kızlar geceleri uyanmak önce zor gelmişti ama alıştım şimdi 2-3 saate bir kalkıyo kuzucum.ilk günler eşim uyanıyodu beşikten alamıyodum ama adamcağız zaten işten yorgun argın geliyo şimdi onu uyandırmadan mik diyince kalkıyorum ben
pazar günü ananeye gitcez ya onun için gün sayıyoruz şimdi bizde eşimi de bırakmak istemiyorum ama annemide görmek istiyorum çok karmaşık duygular içindeyim

selam kızlar,dün kızım gaz yüzünden ağlayıp durdu,bu gecede uyanmak bilmedi,her 2 saatde bir kalktım fakat sadece 10 yada 15 dakika emebildi,gözler kayıp gidiyor açamıyor uykudan,görende inşaatda çimento taşımış sanır,ağzında memeyle gülmeler falan,şimdide sadece 5 dakika emebildi,bacaklarıyla oynadım altını açtım banamısın demedi,tam o sırada büyük adamlar gibi gaz çıkarmazmı kaka eşliğinde,anneyle dalga geçiyo bu bızdık,halen uyuyor,en iyisi biraz daha şebeklik yapim belki uyanırr

merhaba anneler doğum yapanları tebrik ederim allah sağlık mutluluk nasip etsin bebişlerinizle. doğumu bekleyenler de inş sağlıkla kolaylıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar. ben de inş mart da doğum yapacağım gün sayıyorum izin konusunda fikrinizi soracaktım. ben izne 3 ocakta ayrıldım ve bu tarihe göre doğum iznim yani 8 haftalık süre tam olarak hangi tarihte bitiyor. ben hesaplamayı 32. haftanın bitimine göremi yoksa 32. haftanın başlangıcına göre mi yapıcam bilemedim doktora ve okula da sormadım lütfen yardım edermisiniz. teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…