ben chicconun en küçük boyunu almıştım baya güzel çekiyor istersen bi dene.. bizim de süt problemimiz var.. kızım bir türlü emmek istemiyor o emmedikçe süt de azalmaya başladı.. emmediği için hastaneye yatırıldı sıvı yeterszliğinden kanında sodyum miktarı artmış 2 gecedir hastanede yatıyor. etrafımdan hep aman mama verme anne sütüne alışsın diye diye kızımı aç bıraktırdılar..doktorlar mama verin diyo büyükler aman mamaya alışmasın diyo.. kısır bi döngü.. umarım sizinki hallolur..ama emmiyorsa aç kalmaması için mama verin sonra daha büyük sorunlar oluşuyor..Merhabalar .......Bende Şubat annesiyim,sizleri hep takip ettim ama hiç yazmadım,yazamadım.....Daha önce yaşadığım 2 gebelik kaybı bunun nedeni......2.si geçen sene yine Şubat ayı ve 20 haftalık bebeğimi kaybetmiştim......Çok zor günlerin ardından Allah bu sene 15 Şubat'ta kızımıza kavuşturdu bizi...38+0 da kızımız spinal sezeryan ile dünyaya geldi.....Gaz sancımız ve süt problemimiz var.....Onun dışında iyiyiz çok şükür.....
Sütümü sağıp biberonla veriyorum ama iki kere boğazında kaldı çok korktuk....Nuby marka biberon almıştım,Nuk ve Dr Brownda aldım ama hepsi fazla geliyor....Kaşıkla verincede sabırsızlıktan ağlıyor...O ağlayınca bende ağlıyorum.....Önerileriniz varsa lütfen paylaşın.......
Doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun,yapacaklarada şimdiden Allah sağ salim kavuştursun diyorum...
kızlar merhaba lohusa şerbeti bol tarçınlı oluyo demi alan ve içen varsa anlatabilirmi eşim hazır bii şişe almış bide kesme şeker gibi suya karıştırılan varmış omnu almış ama doğrumu almış anlayamadık acele cevap n okta
Huzun cicegim canim kizim eve gittigimde zayiflayinca hastaneye aldilar geri
Malesef daha tam olarak ememiyor.
Ben 41 +6 da suni sanci aldim sabahleyin 1 cm anca acilma oldu ertesi gun sabah jel suni sanci verdiler aksama kadar sanci cektim yani toplamda 36 saat sanci cektim
Gozdecim tskler cnm ya insallah
canım ben kendim yaptım şerbetimi
5 lt suya yarım kilo lohusa şekeri atıp kaynatıyosun
ayrı bi yerde 2 litre suya 1 paket karanfil 5 kabuk tarçın ve 3 muskatı tülbente bağlayıp onuda kaynaıtyosun baharatlı kısmı çok kaynatcan ama sonra bunları birbirne karıştıryosun süper oldu benimki ama ben çok tatlı sevmiyorum ondan sulandırıp içiyorum haa bu arada 5 lt suya 8 bardak ta toz şeker atıyosun onu unuttum :))
Kızlar Dün Doğum Yaptım Oğlumla İkimizde Çok İyiyiz Allaha Şükür Normal Oldu Doğum Bi Ara Anlatırım Olnları Şimdi Evimize Geldik..
Darısı Bekleyen Herkese Müthiş Bi duygu Emin Olabilirsiniz
herkes nerde bugun kalkamadınız dımı tembel anneler pazar keyfımı yapıyosunuz cici anneler....biz daha burdayız....dılerım_lal nerde oda yok halla halla....
sürmelicicm cok geçmiş olsun cnm umarım kızın biran önce iyileşir evinize geri dönersiniz bende doğumda suni sancı cektimm allah gercekten ardımcı oluyorr zor oldu doğumm ama kızımı kucağıma alınca herşeyi unuttum birde hemn ayaga kalkmanın verdiği bir mutlulk var sen hemn toparlanabildin mi?
Dillerimlal canimm ins sag selim kavusursun ogluna.
İnsallah canim ya
Ay ne guzel cnm benim kiz dogumdada gelmek istemedi
Buyuk kestiler dikislerim cok ve rahatsiz ediyor canimi aliyor sanki
Biran once dikislerimin alinmasini istiyorum bakalim bugun ebe bakacak
Robot gibi yuruyorum kalkarken falan cok zorlaniyorim
Rabbim yardim etsin butun dogum yapacaklara
canım yaa seninde ne dolmaz çilen varmışş.neyseki hepsi geçtii kızın yanında.geçmeyecek şey yok yeterki sağlık olsun.Rabbim dermansız dert vermesin
çok içimden geçti söylemeden edemeyeceğim.şimdi sende kızın gibi yeniden doğdun bence.hem anne oldun hemde bir sürü sıkıntı çektin.Rabbim mükafatını verir.ne bilim ben doğumda kadınların böyleeee temizlendiğini düşünüyuorum manevi olarak.bebişinede sanada eşinede ailene yani huzurlu uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim.dikişlerinde çabucak iyileşir inşallahh
tekrar gecmış olsun bende ılk gebelığımde o kesıkı yaşadım çok zordu ama geciyo bak utanmadan ıkıncısını yaptım :)Tsk eder cicegim insallah canim rabbim seninde yardimcin olsun beklemenin ne kadar zor oldugunu cok iyi bilirim. Benim cimcimem dahada gelmiyordu dogumda cok buyuk kestiler dikisimde cok bu yuzden. Amaaan zor ya valla ama Allah yardim ediyor. Duanin etkisi cok buyuk yer gok dua ile gercekten.
selam kızlar biz geldik
oğluşumla birlikte aynı bedende geçirdiğimiz son günümüzz.
böyle tuhaf duygular içerisindeyim.
bide dayak yemişim gibi yaw.heryerim ağrıyo.sanırım dün çok gerildim bugün kaslar kendini bıraktı ağrıdı her yerim
annemle kayınvalidem var evde.son rütuşları yapıolar.temizlik falan perdeler yıkanmamıştı camlar silinmemişti iki koldan onları yapıp yerleştiriyolar heryeri.oğluşum piruu pak bi eve gelsin diye.eşimde perde sök tak işinde bide niye son güne sıkıştırdınız diyosen biliyomuydun yarın doğum olacağınıı dedik Allam yaaa bu erkek milletide işine nasıl gelirse.şimdi uyuklıuyo koltukta kendine verilecek görevi bekliyor.
bende işte bi aşağı bi yukarı dolanıp duruyorum yalandan
ya benim dünden beri ara ara kanamam devam ediyo.bugün sümüksü bişeylerde geldi kanlı.ama ne ağrı ne sızı ne de sancı var.hareketlerde sorunsuz.sanırım doktor son ana kadar çatı muayenesi yapmamakta haklıymışş.böyle sıkıntılar çıkarabiliyor demekki.dün aramıştım zaten.sancın olursa ara demişti.ama bişi yok yatıyorum öyleeee
canım yaa dün sorduk durduk zaten hadi gözün aydın ne güzelll almışın bebikini kucağına çok sevindim
geldim şekerim işte biraz uyuduk kahvaltıydı annemlerin temizlik harekatı falan derken anca geldimm
cnm bikaç kere yazdım ama görmedin sanırım
yarın için Allah yardımcın olsun sağsalim kucakla inş mis kokulu oğlunu
eminim çok heyecanlısındır hadi mutlu haberlerini bekliyoruz
kusura bakma canım yaaa bi sersemlik var hakkaten üstümde görmemişim demekki
çok sağoll.evet acayip heyecanlıyım.9 ay zaten heyecanlı ve farklı farklı konularda korkarak geçti ama bu son saatlerde bambaşka geçiyo
daha bi korkuyorum aman bişi olacak bişi olmadan bi dünyaya getirseydik.kıpırdamıyomu şu normalmi falan diye.aslında biliyorum hepsi yersiz korkular ama son dakka ya insan böyle bi tuhaf oluyor
bide hakkaten iki gündür bi sersemlik var üstümde.bişi yapayım diyorum ama yapacak bişi yok.çantam hazır ev hazır zzaten iki annemde 4 koldan çalışıyolar yatağı kıyafetleri şekeri çiçeği böceği hazır böle salak salak dolanıyorum ortadaakşama bi duş saç baş tamam heralde başka napiiimm
yaa bu arada benim bu kaynanam dehşet temizlik yapıo yaaanam duymasınn dip köşe bucak zaten yapmıştı 2 hafta önce şimdi bidaa.heralde bi 3 ay temizlik yapmaasam kirlenmez elleri dert görmesin ne diimm.ikisinden de Allah razı olsun
bersucum ben o silikon kıvamında renksiz hatta hafif sarı akıntının normal olduğunu duymuştum.bendede son haftalarda çoğalmıştı doktora sormuştum olur demişti.sen dikkat et kırmızı pembe yada kahverengi olursa su gibi akıntın olursa bunlar bir işaret diye biliyorum ben
ne guzel şanslısın işte ben 9 ay boyunca eşim harıç elımden bardak tutan bıle olmadı annemler uzakta kardeşlerımı bırakıp gelemıyo kaynanam eltım ust katımdalar bıgun olsun bı işin varmı demedıler :2: boyle zamalarda ınsan anlıyo herşeyı olsun bugunun yarınıda var elbet....
selam güzel şubat anneleri kızımın resmini ekledim teyzoşları...Eki Görüntüle 144335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?