2011 Şubat Anneleri

maşallah cnm bnmkide öle yaa ilk resimlerini çekmişler nasıl aranıyo varya hihihih ağzı açık
kilosu çok değildi doğumda 3050gr ama olsun emme isteği yeter sağlıklı olsunlarda bide alsınlar memeyi dünyanın en mutlu insanı oluyorum o emdikçe:)
bazende kendimi kurulmuş saat gibi hissediyorum patron nezaman izin verirse boşta oalbiliyorum sıkı çalıştırıyolar bizi

arkadaşım bende hayretle okudum yazdıklarını illa normal doğurucam diye egoistlik yapıp bebeği tehlikeye atmak dahamı iyi,olmayınca olmuyor herşey Allahtan,doktorlar bu işin takibini yapıyor,Allah bizlerede akıl vermiş,ne olup bittiğini pekala anlayabiliyoruz,eskiden bebek ve anne ölümleri neden oluyormuş o konu hakkında bilgin varmı? sezaryen bence bir nimettt..ben sezaryen doğum yaptım genel anesteziyle,uyandığımda tek bir sancım yoktu,sadece ayağa kalkarken zorlandım okadarını normal doğum yapanda yaşıyor,bebeğimi emzirebiliyorum,eve döndüğümde hasta yatağı bile yaptırmadım,üstelik doğumumdan sonra 5. gün kalkıp evimi dip köşe temizledim,sezaryen doğum felç olup muhtaç duruma düşmek değildir.

benim fantezilerim boşa çıktı son kontrolde, açılman var doğum başlamış diyecek diye hayal kurarak gitmiştim sen elin boş dönmedin en azından. sana yetişeceğim ama bak gör pazartesiye bende doğurcammm bu arada hakkaten paradise doğurdumu ne nişanı gelmişti demi onun ses soluk yok inşallah kurtulmuştur yaa.

kesinlikle katılıyorum normal doğum tabiki en güzeli ama olmayınca olmuyo cidden mecbur kalınca insn bebeğini detehlikeye atmak istemiyo üstelik ben araştırma hastanesinde doğum yaptım yani kesnilikle zorda kalmayınca sezeryan olmuyo orda artı çok korkulcak kötü bişide değil anlatıldığı gibi mamada vermekzorunda kalmıyosun Rabbim rızkını gönderiyo çok şükür hemen emzirdik bizde vee aynen dediğin gibi cnm yatakta hiç yatmadım dolanıp durdum bende çok şükür Allaha

aynennnn,ben artık robot gibi her 3 saatde bir uyandırıp emziriyorum,bir saldırışı var memeye çok tatlıı:) tek gözünü kapıyo diğeri açık kaşlarınıda çatıyo,çok ciddi bir iş yapıyormuş gibi:) memeyi ağzından alınca ağzını sağa sola yamulup duruyo meme arıyo yavrum:)

cnm gülerek okuyorum yazdıklarını bnm oğlanı anlatmışsın taam gögsüme getiriyorum kafasını bi sallıyoo hayran hayran ziliyorum onu tutabilimek için öyle bi saldırıyoki bide bnm gögüsler küçük o kafyı savurdukça gülüyorum tbuluncada damağına bi yapıştırıyoo
hani büyük insanlar su içerken gok gok die bi ses gelirya o ses geliyo dediğin gibi kaşlarda çatılıyo arada da melekler güldürüyo hepsi melek yaa canlarım bnm
Rabbim korusu hepsini

aptamil in hazmı kolay ve kabız etmeyen mamasını kullanmaya başladık.sana da söyleyeyim.conformil 1 diye işe yararsa yazarım yine.göğüslerim çok kötü nasıl iyleştireceğim bilmiyorum.dayanamıyorum emzirmeye ancak medela süt sağmayla sağıp veriyorum o da az oluyor tabi.

melocuuum dönmüşsüün sahalara.....kızın nasıl tatlııı maşşaalah...bende çarşamba erkancığımın ellerine geçcem...nasıl geçti sezeryan...bana tavsiye etceğin şeyler varmı...bebeğin foto albümünü nasıl yapıyolar...memnun kaldınmı

hehhehe:) ağzında memeyle gülmesi yokmu deli oluyorum:) bide emerken hıçkırık tutuyo,ağzının kenarından süt geliyo,yinede bırakmıyo memeyi:) seninkide uyurken civciv gibi sesler çıkarıyomu:)

cnm bnm gögüslerimde çok kötüydü öyle bi acı sezeryan sonrası bile olmadı diyebilirim ama yinede bırakmadım ağlaya ağlayada olsa verdim ve inan verdikçe o ğarılar azalıyo ayva çekirdeği ile gülsuyunu karıştır jel olsun sür onu ii geliyo bide zeytinyağı saf
inşalalh düzelirde rahtaça emzirirsin sende meleğini

valla bende aynı hayallerle gitmiştimm.doktorum beklesende o hayallere ulaşman zor dedi kibarca.
inşallah sende pazartesiye kavuşursun yavruna.Allah hayırlısını versin.

kızlar buğün ilk defa kızım yüzünü gösterdi çok mutlu oldum...okadar datlıydıki...ağladım görünce...3350gr olmuş...çarşamba günü gelsede kavuşsam...çok aşka geldim...

hehhehe:) ağzında memeyle gülmesi yokmu deli oluyorum:) bide emerken hıçkırık tutuyo,ağzının kenarından süt geliyo,yinede bırakmıyo memeyi:) seninkide uyurken civciv gibi sesler çıkarıyomu:)

ya bunların hepsi aynımı acaba
emerken gülünce dudakları incecik oluyo süttüde iice çektiği için haliyle akıp gidiyo yanlardan bide gözler kapalı:):) evt cnm zaten öle seviyom civcivim bnm yaaa ne kadar şükretsem az ne büyük bi mucize onlar
senin nasıl emiyo cnm
bi gögsümü veriyorum onda uyuyo ağzından çıkarıyo biraz kalıyo öyle 3 4 dk falan sonra diğerini alıyo sonra gazını çıkarıyorum az durup bi tur daha atıyoruz :):)

bide cnm bnmki çok hıçkırıyo yaa
normalmidir acaba emzirince geçiyo hemen ama ne biliim gerçi karınımdada öleydi ama:)

Son düzenleme:
SEDAAAAAAAAAAAA heyecan varmı heyecannnnn:) korku panik mutluluk sevinç hepsi karmakarışıktır şimdi sende:) oğlunu hayırlısıyla doğurup eşinle eve döndüğünüzde ilk yapacağınız iş saatlerce yavrunu seyretmek olacak,insan aşık oluyor ya,ben kızıma aşık oldum deliriyorum ona:)

yaaa valla o kadar gerildim sinirlendimki bugün niyeyse heyecanımı bile yaşayamadım

şu sezeryana duyulan ön yargı yüzünden cinlerimi tepeme çıkardılar.kime desem yaaa tüühhh vaahh sezeryanmı gibi tepkiler alınca bi gerildim bi kafa atasım geldi hepsine

ama şimdi daha rahatımm.daha tınn kimseyede bişi demiyorumm.doğurayım bi gerisi hikaye

ya benim anestezi doktorum çok komik bi adam çok sevdim ben onları o an neler yaşayacağım diye çokda meraklıyım açıkcasııı.son 1 günnn yarın biraz temizlik var evde.onun dışında bol bol yiyip yatmayı düşünüyorum

kızlar buğün ilk defa kızım yüzünü gösterdi çok mutlu oldum...okadar datlıydıki...ağladım görünce...3350gr olmuş...çarşamba günü gelsede kavuşsam...çok aşka geldim...

maşallah yavrucuğunaa,demekki doğurup kollarına alınca iki gözün iki çeşme olacak,kokusu yeter valla,hadi sende doğur artık yaa

benimkide karnımda hep hıçkırırdı,yine hıçkırıyo,bide doğduğundan beri hapşırıyo:) önce miniği uyandırıp altına bakıyorum pisletmişse hemen değişiyorum,sonra 20 dakika sol göğsümü veriyorum gazını çıkartıyorum 20 dakikada sağ göğsümü veriyorum,bu bazen 1 saate,bazen 1 buçuk saatede çıkabiliyo:) istediği kadar emiyor kısacası,ama yarım saatin altına indirmiyorum emzirmeyi,uyuduğunda bayram ediyorum:))))))şimdi yanımda uyuyor uyandırma vakti geldi,bu arada ağzım burnum uçukladı uykusuzluktan stresten:)

amaaan salla,aynı dırdırları bende duydum tın,bebeğin ve sen iyi olun gerisi boş
senin sezaryen narkozsuz olacak,doktorunda espiriliyse baya eğlenceli geçecek demektir,bide oğlunu hemen görücen o avantajın var.ben narkoz aldım,anestezi uzmanı hadi şimdi uyucaz dedi,narkozu verdi,sıssssss diye bir ses,dedimki içimden dur bi nefes çekim şundan,bir nefes çektim beynimde zıınnnn diye bir ses ve gözlerim çift görmeye başladı,en son hatırladığım bana ne oluyor dememdi:)uyuduğumda bir dünya rüya gördüm:))) ayy anlatacak çok şey var,doğum hikayemi yazıcam bi ara,ama önce topic açmak gerek

cnm bnde uzun sürdürmek sitiyorum ama değişiyo beyimizin keyfine bağlı:)
bnmkide 11 gibi başlıcak sonra epey uzun bi süre gögsümle bütünleşicek :):)
Allahım sağlık vesin onlara hapşırık bizdede çok ayhhhh özledim oğlumu yaa ne çok anlattık gidiim bi kaldıriim bende yavaştan altını almaya başlıiim

ii akşamlar size canlarım grşz yine inş

burda açılmışı var şekerimm sen yazmaya fırsat bul yeterkii
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/420396-2011-subat-anneleri-dogum-hikayeleri.html

ayyy inşallah bende gelir yazarım burdan hikayemii.
hala şaka gibi geliyo benim bi oğlum olacak minicik bi bebek falan diyeee.çok heyecan verici

valla başım ağrıyo yaa
benim sakin ve stressiz olmam lazımdıı hatta doktor giderken tembihledi stres yapma tansiyonunu çıkarma dinlen uyu falan diyeee.peehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…