merhaba kıslar ,
15 gün oluyor ben ve oğlum hala sütüöğn gelmesini bekliyoruz.
Emziren anneler size çok imreniyorum bize de dua edin
slm ne kadar hızla ilerliyorsunuz
ben kendimi 14 şubat olarak şartlandırmıştım ama küçük bebegim daha dogmadı 39. haftadayız ama doktor daha 10 gün var diyor bu kız dogmayacak gibi :93:
bazen böle mi kalsak diyorum şuan kızım hep benle ama dogunca ben kimseyle paylaşamam ki
birazda dogumdan korkuyorum nasıl olcak nasıl gelcek çok mu canım yancak
dogum olmadan Hamileyim kitabım geldi okudum bitti ama dogum daha olmadı şimdide bebegim kitabı geldi o da bitti sayılır evde tek başıma sıkılmıyorum ama işgöremez raporum bitmeden bebegim sag salim dogsa inşallah tüm dogum bekleyen annelere ALLAH YARDIM ETSİN İNŞALLAH
sezeryan olan arkadaşlar size bi kaç sorum olacaktı
1- sezeryandan sonra en erken ne zaman yolculuk yapılabilir?
2- korse kullanmayı düşünüyomusunuz?
3- emzirme sütyeni gerekli mi?
4- göğüs koruyucu mutlaka gerekli mi?
5- doktora kontrole kaçıncı gün veya günler gittiniz?
cevaplarsanız çok sevinirim çok oldum biraz ama merak işte
Canım yaşadığım maddelerin yanıtları alttaki gibi.
Sevgiler
1- sezeryandan sonra en erken ne zaman yolculuk yapılabilir? Bilemiyorum canım
2- korse kullanmayı düşünüyomusunuz? Hastanemden kullanmayın dediler şimdilik kullanmıyorum
3- emzirme sütyeni gerekli mi? Evet
4- göğüs koruyucu mutlaka gerekli mi? Bulunmalı bence
Doğumum pztesi idi ,cmtesi hem ben bebek kontrole gittik
canım her doktorun dediğin şeylere cavapları farklı bendde benim doktorumun dediklerini yazayım
1- yolculuk konusunu bende bilmiyorum sen sorarsın
2-bana doktorum tavsiye etti kullandımda bir sıkıntısını görmedim aksine çok ta rahattı
3- almadım şuan iiçin ihtiyaçta duymadım baktığım modellerde işimi gören cinsten değildi
4-ilk başlarda çok işeyarıyor helede göğüs ucun yoksa yada yara olduğu zamanlarda
5- doğumdan 1 hafta sonra kontrole çağırıyor pansumanını açıyor bide 40ın çıkınca çağırıyor
çok teşekkürler her soruma cevap verdin bugüne kadar... iyiki varsınız...korsenin markası neydi son olarak :26:
rica ederim hepimiz birbirmizin tecrubelerinden faydalanmaya çalışıyoruzcanım markasını bilmiyorum ama tıbbi malzeme satan yerlerde sezeryan için deyince veriyolar korse varken hapşırmak öksürmek can acıtmıyordu ben bide çok koşturdum hastane ev arası dikişlerimn varlığını bile unuttum haldır haldır sallanmıyor çünkü ama alıcaksan sana tavsiye aldığın bedenin bir küçüğü al sonra göbek gidince benim gibi elinde patlamasın ilk şişliğimle aldım sonra göbek yavaştan gidince sıkmamaya başladı
QUOTE=dillerim_lal;17721029]bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım
kızlarrr
ben bugun çatı muayenesi oldummm..iğrençti ve canım yandıı..can yanmasını geçtimm ne iğrenç bişey yaa..psikolojim bozulduuuu
çatım normal doğum için müsaitmiş ve açılma yokmuşş..bebem 3.300gr mş..haftaya perşembeye tekrar gidecem bebemg elmezse tabe..
aklıma geldikçe sinirleniyorum..ne iğrenç bir durum yaaaaa..doğum daha da köyü olacak tabe..ben sezercik mi yaptırsam acaba....normal istiyorum ama bu ne yaaaaaaa...
arkadaşım yaa neden acıdı diyorsun
ne yaptı söyler misin
korktuğunu filan en başında söyledin mi
ben söylemiştim de ondan mı bilmiyorum
yani benimkinin başlamasıyla bitirmesi bir oldu pt günü tekrar muayene edecek
neden bu kadar farklı şeyler hissediyoruz ki
jel sürmedi mi doktor?
ya da çok mu kurcaladı
ne yaptı ki :)
Uykusuz geceler sil baştan :) Sen neler yapıyorsun iki minikle? :)
[/B]
çok gecmiş olsun sıra sende demekkı cnm hadı hayırlısı bende tık yok daha bakalım napçaz..pztesi 40 haftam bıtıcek hala gelmedı bu oğlan......oğlanlar daha zor olurmuş kızlardan sanırım çok çekecez bu serserilerdenselam kızlar biz geldik oğlumla,
alıntı yapamadım bugün tansiyonum düşük gibi biraz gözümü açamıyorum midem bulanıyor birde
bugün doktora gittik ve güzel haberler aldık. nst de biraz sancı çıktı bende bir kaçgündür olan kasılmalardan bahsettim doktora zaten doktor ultrason çekecekkende kasılmam oldu öyle olunca doktor 1-2 güne gelir gününü doldurmayacak gibi dedi çok sevindimmmmkafasınıda iyice sokmuş oğlum zaten doğum kanalına birde 3200gr olmuş 300 gr almış bir haftada teşekkür ediyorum süt,ceviz ve muz konusunda beni uyaran arkadaşlara işe yaramış. herşeyimiz normal bir problemimiz yok dedi doktor teyzemiz ama karnına bakınca ve ultrasonda bebeğin karnını ölçünce kilosu daha fazla gibi gözküyor daha kilolu doğabilir dedi. alttan muayene etmedi bu hafta ben doğumu başlatıcı hiçbir müdahaleye sebep olma taraftarı değilim muayene etmeyeceğim dedi onada çok sevindim.bizden haberler böyle azcık kafamı koyayım bir yere iyice gittim ben gözlerim falan görmüyo doğru düzgün..
ben daha olmadım catı muaynesı ama sızlerde gördükçe yaşamış kadar oluyorum.hayırlısı olsun senın ıçınde cnm....kızlarrr
ben bugun çatı muayenesi oldummm..iğrençti ve canım yandıı..can yanmasını geçtimm ne iğrenç bişey yaa..psikolojim bozulduuuu
çatım normal doğum için müsaitmiş ve açılma yokmuşş..bebem 3.300gr mş..haftaya perşembeye tekrar gidecem bebemg elmezse tabe..
aklıma geldikçe sinirleniyorum..ne iğrenç bir durum yaaaaa..doğum daha da köyü olacak tabe..ben sezercik mi yaptırsam acaba....normal istiyorum ama bu ne yaaaaaaa...
Selam kızlar.Doğum yapıldıktan sonra fire vermişiz. Bebişler bizi uğraştırıyor artık uğrayamıyoruz. Ben de 14 Şubatta doğum yaptım. 3400 doğdu kızım. Şu an sarılık olmasın diye emziriyrum sık sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?