2011 Şubat Anneleri

QUOTE=dillerim_lal;17721029]bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım[/QUOTE]

bende biri israr etsede eklesem diye bakıyoduum şeker sepetimle duvar süsümüde çektim....işrarlarınıza dayanamadımda

ben feci uykusuzum gece boyunca diş ağrım oldu mahvoldum bittim kıvrandım resmen. minoset içsem olur mu acaba zararı olur diye rennie şurup bile az içmeye çalışıyorum.

QUOTE=dillerim_lal;17721029]bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım

bende biri israr etsede eklesem diye bakıyoduum şeker sepetimle duvar süsümüde çektim....işrarlarınıza dayanamadımda
Eki Görüntüle 143555 Eki Görüntüle 143554 Eki Görüntüle 143553 [/QUOTE]

duvar süsü bulutun peluşla çok güzel olmuşşş.çok cici

cibinlikte hazır gibi yaaaa maşallahhhh ne güzel yapmışsınnn ellerine sağlıkk süper olmuş.tülüde çok şık duruyoo farklı

slm kızlar nasılsınız
benim fıstık uyuyo bende bi bakayım dedim...doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum....
bizde uyur uyanık geçirdik geceyi gündüzz biraz uyuyunca geceler daha kolay geçiyo...şimdiilik uyumaya vaktim oluyor işlerle teyzem ilgileniyo saolsun ama o gidince napıcaz bilmiyorum...
ya kızlar bişi sorcam şimdi teyzem gittikten sonra yanıma başka kimse gelsin istemiyorum....teyzem gittiğindede en fazla 20 kırkımız çıkmış olur....sonrasında yalnız kalabilir demi...yani illa 40 gün biriyle kalcaz diye bişi yok...ben biraz korkuyorumda eşim nöbetli çalışıyo ya...bana cesaret verin birazz

gözümüz hala gezmede dimi yaaaa aman napalım nerden baksan 40 gün evde hapisiz oda ennn iyi ihtimal.görüp görebileceğimiz yerler doktorlar kontroller aşılar.şimdi gezdik gezdik valla.

bizde bu akşam arkadaşa ordandaa dışarı çıkıcaz.yattıp dinleniyorum bol bol akşama enerji olsun diyee.
ammaaaann hem doktor yürü demiyomu yürüyoz işte hem

tabiki kalabilirsin.sen iyiysen sağlığın yerindeyse kalırsın tabikii niye kalamayasın.artık kızında kendini toplamış oluyo.ama yanında biri istenmesi psikoljik işte ev işlerinde yardımcı olsun yanımda yoldaş olsun falan diye.yoksa kimse kızına bakmıyo ona yine sen bakıyosun yanındakiler ev işlerine yardımcı öyle değilmi.
doğumundan beri yalnız olanlar var yani sen zaten kendinede bebeğinede eşinede bakabilecek donanımdasın çünkü sen artık bir " ANNE" siiinnn

Eki Görüntüle 143555 Eki Görüntüle 143554 Eki Görüntüle 143553

çok hoş olmuş çok tatlı görünüyo güle güle kullansın bebişin.[/QUOTE]

Eki Görüntüle 143555 Eki Görüntüle 143554 Eki Görüntüle 143553

duvar süsü bulutun peluşla çok güzel olmuşşş.çok cici

cibinlikte hazır gibi yaaaa maşallahhhh ne güzel yapmışsınnn ellerine sağlıkk süper olmuş.tülüde çok şık duruyoo farklı
[/QUOTE]

teşekkürler canlarım...can sıkıntısından evde oyun oynadım resmen bunlarla....kızım gelsede onla oynasaaaammm

slmm kızlar nasılsınız kızım uyurken ben bi size bakayım dedimmbirazdan emişme saatimiz geliyor onu uyandırmadan azıcık neler var neler yokkk kimler doğurdu sedacım senin daha tarih belli değilmi kaç günün kldı ?

hoşgeldin şekeriimmm..napalım bizde buralarda takılıyoruz işteee

valla 40.haftama girdim.yarın doktor kontrolüm var ilk çatı muayenemi olucam inşallahh.ne kadar var bilmiyorum.eğer yarın normal doğuma müsaitsin derse beklemeye devam paşa oğlumun gönlünün olmasını beklicez

heee yok sen normal doğuramazsın derse ben doktora sezeryan yapıcam zira bu saate kadar beklemiş oluyorum.bakalım yarından umutluyum en azından bişiler belli olur.

canım seni gördüm hemen girmişken bi sorayım dedim.. çocuk doktoruna gittiniz mi hiç? yanlış hatırlamıyosam bucadaydın dimi sen. ben de doğum yapalı 1 hafta oldu bebişimizi dr götürces ama buca da bilmiorum hiç doktor..

cnm ben bi haft afln yalniz kaldim snra olmadi annem geldi benim esimde nöbetlese calisiyo o günlerde annem benimle kaliyo 40i cikana kadar kalacak annem benimde isime geliyo valla geliyo evimi derliyo topluyo bide benim kiz emmiyo hala o biberonla sütü verirken ben sagiyorum cok rahat oluyo, o gidince napcam bilmiyorum bi iki ayda ben mi onlarda kalsam ne

ben feci uykusuzum gece boyunca diş ağrım oldu mahvoldum bittim kıvrandım resmen. minoset içsem olur mu acaba zararı olur diye rennie şurup bile az içmeye çalışıyorum.

ay inanmıyorum ama yaaa
neden bu kadar korkuyorsunuz
bu kadar ağrı çekeceğinize minoset de parol de doktorların ağrı kesici olarak hamilelere verdikleri şeyler
kaldı ki artık organ gelişimi filan da tamamlandı
ben de çok pimpirikli biriyimdir aslında ama doktor verdiyse ki bana reçeteye yazmıştı baş ağrılarım oluyor dediğimde,
neden kullanılmasın ki
çok şükür hamilelik dönemimde benim eskiye nazaran çookk az ağrıdı başım
eskiden olsa nerdeyse ayda 2-3 içerdim herhalde

sende bi yolunu bulsamda sezeryana kaysam diyosun heee :37:[/QUOTE]

walla çözdün beni :))))
yok yok şaka hayırlısı neyse o olsun
sadece karşı diilim ikisine de ne olsa kabulüm :)

ben yanlışlıkla eşimin hapını içtiğimdede doktor bana artık bu saatten sonra bişi olmaz.hem öyle 1-2 dozla bişicik olmaz demişti.kaldıki minoset ve parol doktorların verdiği bir ilaç.

ama hamilelik esnasında hap içmeme isteğini anlıyorum bende içmiyorum vitamin ilaçlarımı bile içmiyorum mümkün olduğunca herşeyin doğalını alsın istiyorummm.bende hiç ilaç kullanmadım hamileliğim boyunca ama ihtiyacımda olmadı o ayrı.diş ağrısı zordur.seni zorluyorsa doktoruna sor en azından için rahat eder

cnmm geç gördüm kusura bkma evt bucadayımm doktora gittik kontrolee doğm yaptığım hastanede kontrolümüz vardı doruk tıp merkeziine götürüyorum kerim beyy birde murat hızarcıoğlu var özeli oda iyi bir doktor şirinyerde bakraçın üstünde muanesi var onada götürcem kızı sen nerede oturuyosun ki?

merhaba kıslar ,
15 gün oluyor ben ve oğlum hala sütüöğn gelmesini bekliyoruz.
Emziren anneler size çok imreniyorum bize de dua edin

ben de öyle yaptım canım şimdi biraz daha gözünü açtı hele bir gece sürekli sağıp verdim sütümü biberonda verdim ama keyfini almasın diye de ağzına sıkar gibi yaptım arada mamada verdim.sonrasında kendine geldi şimdi daha iyiyiz.12 lerde sarılık değerimiz..inşallah hepimiz en kısa zamanda atlatırız...

maşallah güzelliklere yaaa..ne kadar tatlılar..benim de bebem gelsin artık yaaaaaaaaa:)
gelsin canım ama fazla çağırma normal gelsin benimki gibi apar topar gelmesin alıştıra alıştıra gelsin :))
hadi canım biran önce dön aramıza kızlarımız tanışsın biran önce :))

senin için de hayırlısı canım ..kavuş artık bebeğine :))

sinirlenmeeeeeee!!!kale alma onları yoklarmış gibi davran bizde tam annemle keyif yapacaktık bebeğin ilk bakım zorluklarını atlattık tüm stresi yaşadık şimdi herşey yoluna girmişti annemle keyfini çıkaracaktık bebeğimin kayınvalidem çıktı geldi.hiç bir faydası da yok ama ben iyi şartlamışım kendimi etkilemiyor.varsın kenarda otursun diyorum...

kızlar merhaba ben 07.02 de sezeryanla doğum yaptım çok zor saatler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın yeni yeni atlatıyorum o piskolojiyi evde netim yok beni merak etmeyin
geçmiş olsun canım ..iyi bak kendine öyle psikolojini de bozma herşey sana bağllı

oowww sen fantezide sınır tanımıyosun maşallahhh.dikişsiz bir normal doğumm ohh ne güzell.belli olmaz ama olabilir yanii..
öyle demeyin kızlar ben son anda sezeryana girdim ama kendimi normal doğum yapmış sayıyorum her türlü hormonu salgıladım normal doğumunun herşeyini yaşadım ve son çıkış olmadı sadece :))karnımdan çıktı ben hamileyken aşırı tekmelediğinde çıkış orası değilkızım diyordum ama öğretemedim (
dur canım ya öylşe hemen preklemsi olmaz ...sakin ol biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…