2011 Şubat Anneleri

Cokkk tesekkur ederimm rabbim sizede nasip etsin. Kizimi merak edenler olmus foto koyacak kadar degil korkuyorum nazardan dogumum cok zor oldu. 2 kere boynuna kordon dolanmis cisini yapmis. Rabbim korudu. Sizler naptiniz hayirli hayirli kucaginiza alin insallah

slm kızlarrr,çooooookkkkk mutluyum yaaa eşime kavuştum sonunda,izmire atandııımm,sizlerle paykaşmak istedim mutluluğumu:)))) bi de kızım gelse sağlıcakla çok mutlu olcam:)))

kızlar bende doğum yaptım doğum yapalı beş gün olsu spinal sezeryan oldum normal olmadı maalesef ama kızımla ikimizde iyiyiz çok şükür cuma günü 15:37 doğdu kızım 3300 kilo bayo 50 cm ben girmeyeli baya kişi dopum yaptı galiba yapmayalarında allah yardımcısı olsun kızımla öpüyoruz herkesi

gözün aydın cnm,allah analı babalı büyütsün...

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inş

bu arada doğum yapan arkadaşlar hastanelerde neler kullandınız yani hasta bezi gecelik pijama bu tür ayrıntılara girebilirmiyiz geri de kalan bizler en azından hazırlıklı gidelimm[/COLOR][/B]

canım benim hastanede gecelik ve terlik verdiler doğumdan önce onu giydim çıkınca kendi geceliğimi giydim temiz temiz yatakta koruyucu vardı bide hastabezi verdiler kilot giymemize izin vermediler zaten ben çok kalmadım gece doğum yaptım öğlenine taburcu ama olduğu gibi çantam geri geldi diyebilirim bebek de pek emmediği için 2-3 bez felan kullandı onu da hastane verdi

canım benimki de 11 günlük ama kullanıyoruz gerçi düzenli deil ama doğumdan itibaren veren dr larda var bitkisel zaten yan etkisi yok en azından geceleri veririsin rahat uyur

slm kızlarrr,çooooookkkkk mutluyum yaaa eşime kavuştum sonunda,izmire atandııımm,sizlerle paykaşmak istedim mutluluğumu:)))) bi de kızım gelse sağlıcakla çok mutlu olcam:)))

burdan da hayırlı olsun gözünaydın deyiim canım hadi artık bu sevincin üzerine azra sultan da geliversin inş kolaylıkla

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş

sedacım ben hep atıyom dalinle 30 derecede bişi olmuyo... merak rtme..

herşey için sagolun arkadaşlar.çok şeyler yaşadım.şükür bebeğim iyi.bebegim küveze götürdüler refakatçım bile yoktu.hasta bakıcı acıdı emzirmeye bile arabayla gittim.ameliyat sonrası elbiselerim yanımda yoktu .giydiklerimi yerlere atmış ebe kan içinde kalmış.eşimde yok hastane evrak yapmaya ugraşıyormuş uyandıgımda.çorap yok ayagımda hiçkimse yok.kayınvalidemde geldi vicdansız bana yardım etmedi ennemi getirtmedi geleceğim ben bakarım dedi güvendirdi.poposunu kanepeye döndü.yattı... annem uzaktaydı gelmesi 8 saatsürdü.birde zatüreye yakalndım çok şükür bugün itibariyle atlattım.lohusa halimle eve geldikten sonra kayınvalidem annemi zavallı kadını kovuyor.bende dayanamadım artık bagırdım çagırdım lohusa halimde annnem üzülüyor agzında dili yok bebeğin herşeyini annem aldı zaten.ondan bir kuruş bırak bana bakmadı onun yüzünden iki büklüm yürüdüm.kavga ettim en sonunda dün gitti kurtuldum içim ferahladı ayaga kalktım.bugün doktora gittim qnnem de yanımda.hastanedeyken kayınvalidem küvezdeki bebeğime bakıyor kafası büyük diye morlimi bozdu.hemşireler kaynanama kızdılar her bebeğin kafası büyük dogar ilk başta şiş olurmuş normalmiş herşeyi.eve geldik ben yokken bebeğimin odasının camını açmış.bana bu bebek çok lazoımdı dedi çok agladım kızlar derdimi size döküyorum rahatlıyorum vallahi.mutlu günümü mutsuz etti.bbek çok aglıyormuş sütüm yokmuş.sütüm gelmedi sezaryanla oldugu için.ben iki büklüm yürüyorum ya bana gülüyor.gögüslerim yara oldu.bebeğime küvezde makineyle beslediler.bana gülüyor benim gögüslerim çatladı kanadı.hayatımda bu kadar vicdansız bir insan görmemedim.insan düşmanına yapmaz.annem gitsin diye uyurken camı açıyor bbeğinde.eşime ne bakıyorsun buna diyor.eşimle beni kıskandı.5 sene sonra olmuş canım yavrum benim.kavga ettik lohusa halimle beni çileden çıkardı artık o derece.

merhabalar
öncelikle yeni doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün diyorum. Sudenurcum moralini bozma sakın sütün kesilmesin herkes ettiğini birgün bulur canım.bugün 40 ımızı çıkardık kızlar oğluşumun gaz olayı dışında iyiyiz. ben herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece kimyon tohumu ve rezene tohumunu kaynatıp içiyorum. Oğlan bebeklerde daha fazla gaz olurmuş derler inş. kısa zamanda geçer. Sabaha karşı sürekli inliyor yavrum benimde doğumdan beri uçuklarim geçmedi şimdide burnumun kenarında kocaman iğrenç bir görüntü. Benimde kontrolüm vardı doktoruma gittim çok şükür herşey yolundaymış. Rahim toparlanmış hemencecik.Yaklaşık 10 kilo verdim bu arada. Sık sık giremiyorum ama hep aklımdasınız. Bu arada çağlayan ne yaptı bileniniz varmı merak ettim. Bundan sonra artık bebişlerimizi konuşucaz. Toparlansınlar bi bakalımda.

Son düzenleme:
pamuğun uğurlu gelmiş bak ne güzel....allah çok mutlu etsin inş
saol cnm benim çok teşekkürler...

o nasıl bir kaynana yaa hayret bişi vicdansız insan...sen takmamaya çalış ki sütün azalmasın cnm...o gitsin annen kalsın yanında yaa

ohh gözün aydın kırkın çıkmış bile, ben hala doğurcam:))

merhabalar arkadaşlar bende giremiyorum artık şöyle bi bakayım dedim.kızım bugün bir haftalık oldu ama emme problemimiz var sütüm geldiği halde bebeğim emmek istemiyor ve bazen saatlerce uyuyor. çok üzülüyorum ama en son çare elektrikli makine alıp sağıp vereceğim. şu an manuel pompa almıştım geliyor ama çok süre alıyor.dua edin inş. bize..kızım emsin çünkü çok istiyordum emzirmeyi..

ayyy kızlar ne güzel kurtuldunuzz.. YArın bu saateler olurmu banada acaba..

Melocum aradığın için tekrar teşekkür ederim canım benim.. Seninle konuşunca en azından gaza geldim umarım herşey yolunda giderr..

gözün aydın canım.. Fıstığın uğurlu gelmiş bak inşallah kolay bi doğumlada kollarınıza gelir..

gözünaydın canım.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.. Darısı başımıza..

Canım sıkma canını sık sık ver inşallah alışır emmeye.. Allah yardımcın olsun..

doğum yapan güzel anneler gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. sudenur canım benim çok üzüldüm ve kızdım açıkçası bende 2010 nisan annesiyim bebeğim 36 haftalık doğdu ama Allaha şükür sorunu yoktu sadece 1 gece kuvezde kaldı kayınvalidem gelip çocuğu görür görmez bu çok küçük diye ağlamaya başladı halbuki ben bebeğim sağlıklı diye çok mutluyum. yanımda kalmasını istemedim annem kızkardeşim vardı zaten. bebeğim bir aylıkken görümcem kayınvalidem(farklı şehirdeler) yemekli yatılı geleceklerini söylediler ne yapacam nasıl yapacam derken o güne kadar doyan çocuk o gün doymadı sütüm azalmış stresten.eşimi gaza getirdi tüh yavrum aç kalıyormuş diye kendimi nasıl kötü hisstmiştim o gün bebeğim mamaya başlatıldı maalesef bebeğimin mamaya başlaması bana olan ihtiyacını ortadan kaldrımıştı sanki buda eklenince sütüm iyice azaldı. şimdi bebeğim beni hiç emmiyor. biliyorum görmezden gelmek çok zor ama bebeğinin seni emmemesi çok daha zor lütfen düşünme sende bebeğinde sağlıklısınız tadını çıkar doya doya emzir

uyuduğu zamanlarda uyanmasını bekleme dvmlı ver uykudayken hafif oyna bişeyler yap uyandır emzır..sıkmada canını tutucak ınşallah...
maşallah sen kılolarıda vermışsın bacım bız halen alıyoz kıloları :)...gaz sorunuda her bebekte 3 aya kadar oluyomuş sıkma canını çok gecmiş olsun...
nasıl bır ınsan bu yaaa ne cadıymış hıç yüz verme gelmesın ıkıdebır ne annenı ne kendınıde ezdırme o cadıya....allah yardımcın olsun eşinede söyle kaynanan okadar karışmasın hayatınıza vallahı çok sınırlendım...ah şu kaynanalr neden böyleler yaaa....
zor bır doğum olmuş gerçekten çok geçmiş olsun bır toparlan eklersın fotoalrı...
çok sevındım hayırlı olsun allah kavuştursunınşallah...

çok merak etmıştım senı canım gözünüz aydın....allah bağışlasın haberlerını beklıyoruz

Allah o kadına sana yaşattıklarının 1000 katını yaşatsın inşallah o kadar sinirlendim ki okurken. kovmakla iyi etmişsin sen güçlü bi kadınsın bunların hepsini atlatmışsın moralini yüksek tut bebeğin ve kocanla güzel bir hayat kur kendine. Bundan sonra hastalıklar, olumsuzluklar, kötüler yuvanızdan uzak olsun canım çok kötü şeyler yaşadın.

maşallah cnm,göznz aydn

verilmiş sadakanız varmış cnm ya.
neyse artk geçti gtti,allah bağışlasın kuzunu,maşallah

çok sevindm cnm ya göznz aydn,melekler annelerinin bahtını da açıyo galiba

gözn aydn cnm,güle güle büyütün yavrunuzu.
biz de merak etmiştk sni,diodk dourdu heralde die

cnm tekrar çok geçmiş olsn.
kayınvalidene de dicek bişi bulamadım yani,aslında hakkında konuşmaya onun için kafanı bile meşgul etmeye değmiyck biri belli ki...
neyse ki kurtlmşsn,gözn aydn
40ınız çıkmış cnm,göznz aydn

cnm zme kendni zamanla oturur emmesi de kafana takma,inşallah yoluna girer tez zamanda

ya kızlar benim karnım gaz sancısı gibi ağrıyo...bide çk gergin...sanki sığamıyo kızım...doğum sancısımı bu....korkuyorum..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…