2011 Şubat Anneleri

sen kımsenın dedıgıne bakma canım ya onemlı olan saglıklı olması ayrıca acıyı agrıyıda ceken sen olcaksın oyuzden kımsenın laf solemeyue hakkı yok:))
bakalım banada oglum sankı bugun gelıcek gıbı gelıyor yarın sabah drla randevumuz vardı dayanırsak sabaha yarın gelır durumu yazarım sızlere buarada tum dogum yapan annelere hayırlı olsun dıyeyım..:94:

ayyy aynı ben...dün cibinliğimizi bitirdim...babamız çrşamba ascak...ananesi ütülerimizi bitirdi buğün..bende çekmecelerini sildim yerleştirdim...uyku setimizi yıkadım,çarşaflarını ütüledim..yorganla yan korumaları ütüledinizmi siiiz?
bebek şekerimizin siparişini dün vermiştik...bi şeker sepetimin rötüşları bide kapı süsümüzün kuş tüyü kaldı...bide bikaç annemin ördüğü hırkanın düğmeleri kaldı...oyun oynuyom resmen onlarla...
ya canım senin bebek çantasının fiyatıda çıktı inmedi walla...bi inse bende alcam..inerse haber et...
bu arada şu kadının annelik akademisinden kitabımız gelcekti...gelmedi benim...sizinkiler geldimi...
neyse hepinize iyi geceler,iyi kandiller...duş alıp dua edeyim...hepimize...hayırlısıyla hepimiz sorunsuz bebeklerimizi kucaklayalım diye...

hadi inşallah hayırlısıyla gelirr.. çatı muayenesi yapmış mıydı doktorun?? ne demişti?

hadi inşallah hayırlısıyla gelirr.. çatı muayenesi yapmış mıydı doktorun?? ne demişti?

cuma gunu yapmıstı canım bende senın gıbı cok korkuyordum ama hıcte korkulcak bısey degılmıs doktor catın musaıt ama daha rahımde acılma yada yumusama yok demıstı bundan sonrakı butun muaynelerde catı muayenesı olacakmıs buarada

slm...
ay çok kötüyüm kızlar ya...kızım bugün çok huysuzlandı....12de bi uyandı bi daha 7 de uyudu...buarada genel olarak emdi...arada yarım saat falan uyumuştur anca...hiç böle yapmıyordu noldu anlamadım...gündüzleri uyurdu genelde...bende ne uyurum diye hayal kurmuştum bugün içinn amaaaa...
bakalım gece nasıl olcak....deliksizz saaatlerce uyumayı çok özlediimmm

annesı alısmaya calısıyor yenı dunyasına sabırlı olucaksın odaha cok kucuk
bebeklerın duzenlerı ılk zamanlar cok cabuk degısıyor bı gunlerı bı gunlerıne uymuyormus

evettt ya zor değildi. bana da müsait dedi ama istiyorum ki garanti versin acımiicak desin söz desin kolay çıkcakkk desinn:)))) haftaya gelince yine bi bakarız dedi. nstye de sokacak yine.. az önce telde arkadaşımla konuştum normale müsaitmişim diyorum. yaaa deseydin ya istemiyorum ben sezeryan olcam diye. yaa neden kontrol sende olsun istemiyorsun. istediğin tarih istediğin saat ne güzel filan dedi.. yaa ben Allah'ın işine karışmiim bebeğim istediği zaman gelsin diyorum :)

Allah kolaylık versinnn.. üüff ben de hayırlısıyla şu doğumdan bi kurtulsam da bebek bakımına razıyım diyorumm:) zaten deliksiz uyuyamıyorum. en fazla uyuduğum süre 4 saattir.

sezeryan evet rahat tabı ama neden bılmem normal dogum yapmak bı ayrıcalık gıbı gelıyor bana bagıra cagıra catır catır dogurucaz ıns canım yaaaa sen kımseye bakma

ayy canımmm bana çiçek göndermiş ondan o kadar ısrar etti banyoya girme diyeee.valla ben hiiçç beklemiyodum sevgililer günü olduğunu bile unuttuyduumm çiçek gelince bi şaşırdım yaaa bide not yazmış oğlumu ve seni çok seviyorum diyeee ayy kıyamammm

gözün aydıınnn darısı başımızaaaa.

ayyy çıkacaktım aslında şekerimm ama banyo yapmadım diye çıkmadım.yarın düşünüyorum çıkmayı geell beraber gezek

valla ben banyodan banyoya bebe yağı sürüyodum ama siz diyince tırstım.krem çantada çantada bagajda.bende vazelin sürüyorum yaa napiimm

canımmm karrar verememişsin sanırım doğum şekline.bak doktorun bu kadar normal doğuma destek verirken kaçırma sakın normal doğur.ne güzel doktorun cesaretlendiriyo destek veriyo.az güçç az cesaret pıt diye doğurur günde kalkarsın fenamııı.

kızlarrr benı duyan varmı normal dogum yapanlar varmı aramızda belımde ve kasıklarımda adet sancısı gıbı sancı var acaba bebısmı gelıyorrr

valla maaaaleseeeff hiç bi fikrim yok.ehh malum ben daha doğuramadım

canım ara ara bakıyorum siteye artıkın bi çanta daha alamam eşim isyan eder ama size falan haber vermeye merak ediyorum.görürsem hemen söylerim
kitap gelmedi.zaten 10 gün içinde gelir yazıyodu sitede.

oyy kıyamam ben onaaa
ehh artık sizleri nasıl parmağının ucunda oynatacağını öğreniyo.ilgi istiyoo oyun istiyooo.çözüyo hayatıı.her hafta her gün hatta her saat değişecek artık huyları napalım

benim de canım çok tatlıdır. hatta eşim beni çok iyi tanıdığı için hep sen normal doğuramazsııııınnn boşuna ikilemde kalıyorsun filan diyor. ayrıca o da artılarını eksilerini sürekli düşünerek bence sezeryan daha iyi filan diyor:) yani doktorların çoğu sezeryana kocaların çoğu normale yönlendirir diye sanıyordum ama hep tersi bende:)
sana çatı muayenesi sonucunda doktorun rahat doğurursun demiş miydi??????
[/QUOTE]
Evet çatın müsait demişti ve dediği gibide oldu diyorum ya benim doğum kısmı çok kolaydı

Ay nur aynı beni anlatmışsın benimkide bugün öyleydi ya çok az uyudu ve sürekli emmek istedi emiyo emiyo memede uyuyo yatırınca uyanıp tekrar meme arıyo doymadı bugün hiç bakalım gece nolucak bende merak ediyorum.

iyi akşamlar kızlar..
öncelikle herkesin kandilini kutluyorum..

şenaycım gerçi haber vermiş ama bugün bende görüştüm melocumla Elvinimiz 4150g 55cm manken gibi doğmuş maşallah kuzuyaa şenayında dediği gibi şekeri düşük oldduğu için yoğun bakımdaymış inşallah hemencicik geliverir annesinin kollarına..

ayy bende çok korkuyorum ama kızıma kavuşcağım içinde çok heycanlıyım inşallah senin ki gibi kolay olur herşey..
bebeğinde hayırlı olsun canım.. sağğlıklı uzun ömürlü olsun.. Darısı başımıza..

bu ne rahatlık kız maşallahhhh
hala haber yok mu doğurmadın mı hadi ama artıkkkk

maşallah valla böle güzel doğum hikayeleriyle az da olsa motive oluyoruz bizde..

amanda aman sevsinler oyuncaklarınıda yatağınıda sağlıcakla kullansın inşallah canım..

böle sıkıntılar her evlilikte olur canım sen doğru olanı yapıosun bebişin gelmesi ile beraber inşallah herşey daha güzel olucak..

Allah yardımcın olsun canım bizim hasrette inşallah perşembe sona ericek.. inşallah herkes için çok kolay bi doğum olur..

maşallah canım valla yaaa.. gerçekten bünye meselesi heralde çünkü genel anestesiden ayılma daha sancılı oluo diye duymuştum.. Allahım bizede böle kolay bi doğum nasipp etsin inşallah..
Yavrunda hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah..

amanda aman Ezgi Naz'ımız da gelmiş demek.. Hoşgeldin bebişim.. İnşallah bi an önce iyileşip aramıza da gelinnnnnn.. darısı başımıza

amaniiiinn benim de elinde çiçeğiyle kocaciiiğiiimmmm geldi.. canım aşkım benimm
birlikte ezel izlemenin keyfine varalım baaaaaaariiiiiiiiiiiiii:)))
iyi geceleeerrr
iyi kandilleeerr herkesee :))))

Kızlar ya Ela bana mesaj atmış anca gördüm...Ela(hazel28) yarın sabah sezeryana giriyor sizlere haber vermemei istedi.Ve sizlerden bol bol dua istedi.Haber vereyim dedim...

canım ben nherşey normal doğum sürecim başladı çatım dar olduğu için sezeryan a geçmek zorunda kaldık.daha öncede yazdım çatı muayenesini yapacağımız hafta doğum yaptım.sana tavsiyem kendini rahat bırak ve normal doğumunu yap.benim nişanım geldikten sonra suyum geldi ve sancılarım başladı internetten doğum sancısını azaltma yöntemlerine baktım uyguladım.kendimi motive ettim.hazırlıklı olmadığım halde sürecin kontrolünü elimde tuttum ve açılmalarım kolay oldu.hatta tam açılma gerçekleştiğinde doktora ben sancılarım arttığında çekmek istemiyorum dedim epudral yapın dedim ne artmasıı açılman bitti bebeğin geliyor dedi.kızımın başı göründü ama kemikten geçemedi o süreçte sadece benden yapmam istenilen ıkınmamdı bende ıkındım .hani sonunu yaşamadım ama bu süreç korkulacak bir süreç değil.tekrar tekrar yazıyorum.korkmayın.sezeryandan sonra da uyandığımda iyiydim kızımı getirdiler yanıma çok güzeldi )) ve ayağa kalkma zamanı da kalktım yürüdüm ve hala ayaktayım :))iyiyim

kızlarrr benı duyan varmı normal dogum yapanlar varmı aramızda belımde ve kasıklarımda adet sancısı gıbı sancı var acaba bebısmı gelıyorrr
canım olabilir bazen nişan ve su gelmeden de sancı başlıyormuş ben sancılarım hafif hafifti yalancı sancıdır dedim ama değilmiş.dinlendiğinde geçiyorsa yalancıdır ne yapsan geçmiyorsa gerçektir :))

öyle düşünme canım lütfen biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz aile gibi olduk rahatça anlat bizde yeri geldiğinde destek olabilelim tamam mı?

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat içinde inşallah.

hadi gözün aydın canım sende gün saymaya başladın desene

canım hiç düşünme bence ne güzel bir sürü imkanda varmış hastanede en kötü dayanamazsan epidural vurdurursun oda olmadı ölüm yok ya ucunda sezryen olursun ama normalde ısrarcı ol derim bizim hastanede epidural falanda yok çatır çatır doğurtcaklar valla

ayy hiç dayanamam uykusuzluğa napcaksam :26: gerçi şimdi de çok uyuyor değilim ya sancılardan

maşallah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin bebişlerimize

canım doğum mu yapacaksın yarın Allah yar ve yardımcın olsun sağ sağlim al bebişini kucağına inşallah bizede dua et olur mu?

kızlar hayırlı kandıller suan belımde kasıklarımda adetmısım gıbı acaba bu dogum sancısımı dersınız?

aynı şeyi bende merak ediyorum çünkü dün geceden beri ölüyorum ağrılardan gece hiç uyuyamadım sancılardan inledim durdum. ama doğuracak gibide bir halim yok bilemedim ki nedir bu sancılar :26:

yazık annesi kıyamam ben ona dünyaya alışmaya çalışıyo cimcime Allah sabır versin sanada ne diyim..

kızlaar size soruum var şu annelik akademisinden kitabınız geldimi?

başvurmayan varsa başvurabilir..ama gelmedi benimki daha..
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

başvurdum bir hafta oldu ama benimkide gelmedi daha.

Kızlar ya Ela bana mesaj atmış anca gördüm...Ela(hazel28) yarın sabah sezeryana giriyor sizlere haber vermemei istedi.Ve sizlerden bol bol dua istedi.Haber vereyim dedim...

Allah yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla hayırla alsın yavrusunu kucağına inşallah..

Yarı doğuma giriyorum arkadaşlar dua edin hep normal istiyordum ama bebek kilolu riske atmaya gerek yok dedi doktorum..Allah hepimize kolaylık versin..

Yarı doğuma giriyorum arkadaşlar dua edin hep normal istiyordum ama bebek kilolu riske atmaya gerek yok dedi doktorum..Allah hepimize kolaylık versin..

hayırlı doğumlar diliyorum kızlar.Allah yardımcınız olsun

canım birşey soracağım sana benim dün gece belim kasıklarım karnım acayip ağrıdı yatsamda geçmedi tüm gece sık sık uyandım sancıdan sabahtan beride belim çok ağrıyo sırtımdan aşağıya iniyo gibi ve en önemlisi az önce saydım 25 dk bir kasılmam oluyor 3 kez oldu 2 dakikaya yakın sürdü kısaca DOĞURUYORMUYUMMM ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…