2011 Şubat Anneleri

doğum yapacak arkadaşlarrr Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.ne güzel ne tatlı bi heyecan içindesinizdir siz şimdi yaaaaa.ne tatlı
biz bekliyoruz daha bakalım hayırlısı

çıkar çıkar bu son gecen görürüm sonra senı :) valla ınsan mucizeyı kucağına aldığında ne derdı ne sıkıntısı kalıyo harıka bırşey....sağlıkla al kızını kucağına ınşallah...
sıkma tatlı canını bu kaynanaların hepsi cadı :) hele kendı kızları olsun kıyametı koparırlar...:)
selam kızlar,
nasılsınız ?

yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur

dualrımız sızınle canım hayırlısı olsun ınşallah....

doğum yapacak arkadaşlarrr Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.ne güzel ne tatlı bi heyecan içindesinizdir siz şimdi yaaaaa.ne tatlı

bızımkılerın gelneye hıç nıyetlerı yok casnım ben sıkılmaya başladım sonlarda bız kalıcaz gıbı:44:

bızımkılerın gelneye hıç nıyetlerı yok casnım ben sıkılmaya başladım sonlarda bız kalıcaz gıbı:44:

hiç sorma.valla mümkünse ben bu hafta doğurmayayım.annem gelemedi bi türlü.haftaya falan olsun olacaksa sipariş veriyomuş gibi oluyo ama
zaten daha perdeleri yıkamadım ben napimm bari yarın akşam başliimm yıkamaya eşim çıkarsın taksın.camlarıda silmeyiveririm napiimm.

öff geçmişi okudumda burcunun sıkıntısını okudum bütün keyfim kaçtıı.ciddimiki acaba sorun.bu erkekler niye böyle yaaaa.

hoşgeldin sedacım aynen bende çok üzüldüm burcunun sıkıntısına biran önce normale dönerde son günlerini güzel geçirir inşallah bir dahada ses çıkmadı merakda ediyorum ne yaptı diye..

Güzel dileklerinize çoook teşekkür ediyor ve dualariniza Amiiin diyorum kizlar.. Ins. hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize..Şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun.

fns93, merveesk, sürmeli melocum daha bilmediğim aklıma gelmeyen 14 şubat anneleri varsa hepsine ççooook kolay bi doğum diliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun.. Güzel haberlerle gelin tez zamanda..

aynen benim annemde gelemedi gitti dizinden yeni ameliyat oldu otobüsle gelemiyor babamın getirmesi lazım, babamda işlerimi ayarlayamadım kızım haftaya bugün anca geliriz dedi bugün telefonda. acil birşey olursa sancın başlarsa hemen atlarız arabaya 4 saatte oradayız merak etme diyorlar ama insan annesi yanında olsun istiyor. gerçi doğumdan sonra 40ımız çıkana kadar kalacak yanımda onun için seslenmiyorum bende doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak anneme diye..

selam kızlar
yarın birçok kişi için sanırım büyük günn..aklımda kalanlar melocum, sürmeli şimdiden hayırlı olsunn

hepinizi öpüyorummmm:)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
mmervecim inşallah yarın birlikte hadi bakalım...
fns93, merveesk, sürmeli melocum daha bilmediğim aklıma gelmeyen 14 şubat anneleri varsa hepsine ççooook kolay bi doğum diliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun.. Güzel haberlerle gelin tez zamanda..
vildancım teşekkür ederim canım

sağol canım inşallah

ya orası öyle benimde annem geldikten sonra artık 40 gün 2 ay 3 ay falan kalırda o başka şimdi olsa başka
teyzemin kızının yanına gittiler bende biraz kıskançlık yaptım(gerçi ona bişi demedim gidin tabi ben iyiyim bişiyim yok dedim) teyzemde kızını 1.5 yıldır görmüyo ee oda can yani.ama bende hamileyim ya öncelik bekliyorum işte amaaannn öfff öyleeee.

kızlar ...çok rahatım annem babam kardeşim ve en önemlisi canım kocam yanımda
Allahım umarım herşey istediğimiz gibi olur yarın doğumda hepimiz için dua edeceğim

kızlar ...çok rahatım annem babam kardeşim ve en önemlisi canım kocam yanımda
Allahım umarım herşey istediğimiz gibi olur yarın doğumda hepimiz için dua edeceğim

ayy ne güzel.kızlar böyle şeyler duymak istiyorum herkes iyi olsun mutlıu olsun bebikler gelsin etraf mis kokulu bebik kokusu dolsun

sinir stres olmasın hayat bayram olsun

slm arkadaşlar,yarın doğum yapacaklara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum,sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.ben 17 ocakta kavuştum meleğime çok şükür çok güzel bi duygu isteyen herkese tattırsın rabbim.bu arada bebeğim bir aylık olacak ama çizelgemi değiştiremedim başka bi arkadaş yapmıştı nasıl olcak bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

buyur canım

[/ Img] [/ url] http://lpmf.lilypie.com/dsM1p2.png

mrb arkadaşlar..uzun süredir yazamadım... yarın çoğunuz doğum yapacakmış..Allah yardımcınız olsun..İnşallah bebişlerinize hayırlısıyla kavuşur ve doya doya öpersiniz onları:)))))))))))))
yarın doğum yapmayıp bekleyenler kimler..benle birlikte tabi..kaç kişi kaldık acaba????
oyyyyyyyyyyyyyy bende doğurmak istiyorum yaaaaaa....kızımın gelmeye hiiiiiiç niyeti yok:))))

dudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu

dudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu

yok valla şişmedi

genelde hamilelerin doğuma yakın şişer burnu dudakları falan.,

ben gidip gelip bakıyorum belki şişer bi belirti olur doğum olur falan diye ama yok anacım yoookkkk hiç biyerim şişşmedi benim

kızlar ben kaçar
gidim uzanayım yoruldum zaten bıugün

yarın yavrularına kavuşacak tüm arkadaşlara tekrardan Allahtan kolaylık diliyorum.hayırlı günde kandilde hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

hepinizin kandilini kutluyorum.

iyi geceler

bu arada doğum için iyi dileklerini gönderen tüm arkadadaşlara teşekkür ederim

canım yarın giriyon sanırsam...şimdi girdim bende buraya ...inş herşeyler yolunda gider...sağlıkla alırsın kucağına...çok heyecanlıyım bende...çok meraklıyım...banada anlatırsın tecrübelerini..inş hemencecikte sütün gelir...inş herşey iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…