2011 Şubat Anneleri

yok canım şikayet olarak düşünme insan bu tür şeyleri yakın çevresiyle paylaşamıyor.burda birbirimizle paylaşıyoruz ama
çok düşüncesizce yaptığı sen de söyleyip tavrını koysaydın yaa..Allah korusun dakkamız dakkamıza uymuyo hayret bişey...
başlarda benimki de öyleydi.bi gün çektim ben bunu dedim ki sen bizim ayrı bir aile olduğumuzu kavrayamadın,hala onlarlasın o zaman boşanalım sen özlediğin aile hayatını onlarla yaşamaya devam et dedim epey işe yaradı

evet canım benim inşallah yarın sabah...

kıyamam sana yaaa. aman çok dikkat et kendine oturma ,iyileşmeden zeynebim nasıl

cnm evden bile kovdum ben benmkini,anlamayınca anlamıyo işte..
ağzımı açsam beni saygısızlıkla suçluyo,ne zaman gdcklerini bilmiorum,e sordm haliyle ne zaman gtckler die,2 gün kütük..
ay gelirken bana müsaitmisin gelebilirmiyiz die soran da yok zatten,arabayı verirken de aynı şekilde..
o kadarlık insiyatifi olsunmuşşş,ona gelnce insiyatif bana gelnce saygısızlık..

haklısın ya kimileri anlamıyor ne yapsanda..bu durumdada kudurup kudurup oturuyosn yerine

işlerine geldimi oğullarının evi olur ama bizde evin hizmetçileri ayyy sinir oluyorumm

selam kızlar,
nasılsınız ?

yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur

Allah yardımcın olsun canım sağ sağlim hayırla alırsın inşallah yavrunu kucağına..

ne güzel telaşlar bunlar yaa bazen diyorum sezaryen olsaydıda doğacağı günü bilseydim şimdi ne zaman gelecek diye beklemekten sıkıldımm

öyle düşünme canım burada herşeyimizi paylaşıyoruz biz aile gibi olduk anlatki rahatla bak bana ne var ne yok döküyom kendi istedikleri olmayınca adı saygısızlık oluyor ama senin isteklerin düşüncelerin sallanmayınca saygısızlık olmuyo kolayı buluyor bunlar.eğer sen o evin hanımıysan sana sorulmadan danışılmadan hareket edilmemesi lazım asıl o zaman sana saygısızlık yapılmış oluyor daaa tabi bunu takan kimm

sen bilirsin canım ama bekle bence sancın olmadan gitme yoksa suni sancı falan veriyorlar veya eve geri yolluyorlar..

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..

her doktor çatı muayenesi yapmıyor bazen doğum için gittiğinde yapıyor doktor boşa telaşlanma yani.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..

benim doktorumda yapmadı çatı muayenesi taaa ki doğuma kadar.

selam kızlar,
nasılsınız ?

dualarımız seninle canım.. inşallah herşey çok güzel gelişir..
Normal mi sezeryan mı olcak?

ayy melocum çok rahatsın relax gördüm seni ben çok heycanlıyım bana da azcık taktik versen yaaa :)
bu arada doğumdan çıkınca mesaj yaz bana noluurrr ben akşamları anca giriorum çatlarım bebişin kilosunu durumunuzu felan olur mu?
Allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey umduğundan da kolay olur..

çok sağol canım, yarın kontrolümüz var. bebeğim hastaneden sonra ilk kez dr. teyzesini görecek. hep karnımızdan haberler paylaştık burdan, yarın da güzel haberler veririm inş.

şenaycım benim göğüs ucum yok yaaa ve bunu çok sıkıntı ediorum haliyle slikon meme ucu gerçekten işe yarıo mu alıp hastane çantama koysam mı yoksa lazım olursa mı alayım..

canım al çanyata koy bence, zaten çok pahalı bişey değil kullanmazsan kullanma. hastanede telaşla aramak daha zor.
ben yanıma dalinin silikon ucunu almıştım ama onu beğenmedi emrecik büyük geldi burun deliklerini tıkadı emerken, sonra eşimi yoladık aventin kelebek şeklinde olanını aldı o çok güzel. ucuda sivri kolayca kavradı yavrum.

SCF156/01 AVENT Göğüs Ucu Koruyucular SCF156/01 Standart Philips'ten - Philips Support
uç çıkarıcı da bu
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline

emziremem diye hiç dert etme karamelcim, sağolsun adamlar hertürlü şeyi yapmışlar) al koy çantada bulunsun, gerekmezse verirsin ihtiyacı olan birine

selam kızlar,
nasılsınız ?

allah yardımcın olsun Senacım

canım şimdiden allah sana ve yarın doğuma girecek diğer 14 şubat annelerine yardımcı olsun; biz atlatttık darısı sizin başınıza. melek yavrularınız yarın bu saatlerde kollarınızda olacak, ilk sütlerini emip ilk bezlerini dolduracaklar, ne güzel )))

Son düzenleme:
haklısın ya kimileri anlamıyor ne yapsanda..bu durumdada kudurup kudurup oturuyosn yerine

saolun kızlar,malesef böyle bu işler.
biraz önce bağırış çağırış kavga ettik,affedemiyceim şeyler syledi bana,artk koptu ipler.
babamlara gidiodm çıkartmadı,çocuğu yanında doğucakmış.
ama ben bu evde durmak istemiorum artık.
annemlere de bişi diyemedim,üzülcekler şimdi benm yüzümden

teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
suni sancı ile normal olucak Allah kısmet ederse

burcucum sende takma kafana bebeğine odaklanmaya çalış

Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.

Sabah erkenden hastaneye gidecegiz.

Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.

Senacim Allah yardimcimiz olsun canim.

manikcim sana da geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel normal diye diye yapmışsın çok sevindim.

çok sağol canım evet normal diye diye normal doğurdum sonunda...Kendi başlasaydı doğum dah bi sevnicektim ya neyse kısmet böyleymiş ama şimdi çok mutluyum geneline bakarsak çok kolay bir doğum oldu.

canım sakin olmaya çalış çekil bir odaya çıkma kimsenin yanına.sancın falan tutar sinirden. bebişinde gerilir karnında annesi kimse için yavrularımızı üzmeye değmez bu kişi çocuğumuzun babası bile olsa. derin derin nefes al yok mu bir arkadaşın falan yakınlarda onun yanına git sakinleş biraz

waaaaoooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwww demek büyk gün geldi sürmeli hadi Allah kolaylık versin canım özlemin bitiyor nihayet

evden çıkartmıo

amin canımmmm benimmm
inşallah rahat doğum yaparız canımm

manikcim sen suni sancı ile mi doğum yaptın

manikcim slm canım hayırlı olsun
geçmişi okumadım ama sende suni sancıyla mı norml yaptın benim gibi benim de suyum gelmişti
neyse geçti hepsi kızın nasıl maşallah resmini de koymuşsun ben nazar falan die koymaya kıyamadım
emme,gaz,sarılık bi sorun var mı göbişi düştü mü benmkinin daha düşmedi de?

Son düzenleme:
cnm olan oldu zaten fevrilik bişşi kalmadı artık,doğumu atlatıp önüme bakıcam

burcucum yaşadıklarına çok üzüldüm ya hamilelik bir kadının en savunmasız şefkate muhtaç olduğu bi dönem bu dönemde eşini yada akrabalarını üzenleri Allaha havale ediyorum.Yaşadıklarını sen bilirsin tabi biz ne desek boş ama inan üzüntünü paylaşıyorum çok ama çok üzüldüm.Kendin için sakişn olmaya çalış ve şunu unuma biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz.Kafamıza koydukmu yapamayacağımız şey yok.Ben en doğru kararı vereceğine inanıyorum canım.Çünkü sen artık bi annesin ve anneler çoook güçlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…