- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
yok canım şikayet olarak düşünme insan bu tür şeyleri yakın çevresiyle paylaşamıyor.burda birbirimizle paylaşıyoruz amaay cnm eşim ve ailesi işte yine,milleti de baymak istemiorum artk passo şikayet edip:26:
ya bunlar afyona düğüne gtcklermiş de kocam da arabyı veriyo,evde doğum bekleyen kadın varmış,hastaneye gtmmemiz gerekirmiş kimsenin düşündüğü umursadığı yok,ama ben koocama en ufak bişeyi sorsam ona saygısızlık yapıo oluorum vs vs...
beni düşünen eden yok.
kaldı ki adam doğru dürüst araba kullanamıo,kaza maza yapsa napıcaz bizzz..
ay çok sinir oldm ya kendi ailesi olnca napcanı şaşıo benm ailem olnca kuruşun hesabını yapıo,beni bebeği düşünmüo o da cabası
slm kızlar nasılsınız
benim dikişler açılmış ondan pek oturamıyorum siz siz olun 1 hafta kalkmayınben kıyamadım anneme yardım edim sıkılmasın die hep yanında durdum oturdum felan ama fena acısı çıktı annem demişti kalkma die ama ben iim die diklendim :26:
ee ne var ne yok?
burcu kız sen daha doğurmadın mı?
melocum sen de yarın kavuşuyosun dimi bebişine?
yok canım şikayet olarak düşünme insan bu tür şeyleri yakın çevresiyle paylaşamıyor.burda birbirimizle paylaşıyoruz ama
çok düşüncesizce yaptığı sen de söyleyip tavrını koysaydın yaa..Allah korusun dakkamız dakkamıza uymuyo hayret bişey...
başlarda benimki de öyleydi.bi gün çektim ben bunu dedim ki sen bizim ayrı bir aile olduğumuzu kavrayamadın,hala onlarlasın o zaman boşanalım sen özlediğin aile hayatını onlarla yaşamaya devam et dedim epey işe yaradı
evet canım benim inşallah yarın sabah...
kıyamam sana yaaa. aman çok dikkat et kendine oturma ,iyileşmeden zeynebim nasıl
cnm evden bile kovdum ben benmkini,anlamayınca anlamıyo işte..
ağzımı açsam beni saygısızlıkla suçluyo,ne zaman gdcklerini bilmiorum,e sordm haliyle ne zaman gtckler die,2 gün kütük..
ay gelirken bana müsaitmisin gelebilirmiyiz die soran da yok zatten,arabayı verirken de aynı şekilde..
o kadarlık insiyatifi olsunmuşşş,ona gelnce insiyatif bana gelnce saygısızlık..
sıkmaq canını benım kaynanam ust katımda sormaz hayatta nasılsın bı işin gücün varmı afedersınız kalkmaya takatı yok çekemıyolar bızı oyuzden oyle yapıyolar...benım annemde uzakta çağır gelırım dıyo ama çağırmaya kıyamıyorum kuçuk kardeşlerım var okullarda açıldı ...şansım olsaydı anneme yakın olurdum ama nerde düştük kaynana elıne elımden gelse doğuma gıttığımde çağırmak bıle ıstemıyorum...ben bırını tutucam zaten yardımcı olsun bana yoksa mahvolurum bılıyorum...
selam kızlar,
nasılsınız ?
yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur
bizde de telaş başladı yarına.... kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım
ay cnm eşim ve ailesi işte yine,milleti de baymak istemiorum artk passo şikayet edip:26:
ya bunlar afyona düğüne gtcklermiş de kocam da arabyı veriyo,evde doğum bekleyen kadın varmış,hastaneye gtmmemiz gerekirmiş kimsenin düşündüğü umursadığı yok,ama ben koocama en ufak bişeyi sorsam ona saygısızlık yapıo oluorum vs vs...
beni düşünen eden yok.
kaldı ki adam doğru dürüst araba kullanamıo,kaza maza yapsa napıcaz bizzz..
ay çok sinir oldm ya kendi ailesi olnca napcanı şaşıo benm ailem olnca kuruşun hesabını yapıo,beni bebeği düşünmüo o da cabası
Selam Güzel Anneler,
Dün Muayenemiz Vardı Akşam Üstü Gittik Nst de Sancım Çıktı Dr Açılma Varmı Bakalım Dedi Çatı Muayenesi Yaptı Açılma Yok Ama Rahmin Yumuşamış Bebek İnmiş Aşağı Dedi, Muayeneden Kalkarken Kanamam Olduğunu Farkettim Dr Normaldir Dedi Ama Devam Ederse Veya Suyun Gelirse Gelirsin Dedi..
Dün Akşam Çok Az Oldu Kanamam Ama Hala Az Az Kahverengi Olarak Kanamam Devam Ediyor.. Hastaneyi Aradım Doktorum Bugün Çalışmıyormuş Ne Yapsam Sizce Başka Doktora Gitsem mi, Beklesem mi Öyle Sancım Falan da yok.. Çatı Muayenesi Doğumu Tetikler Diye Biliyorum Yakın mı Acaba Doğum Off NE Yapcamı Bilemiyorum..
İlk Duyduğumdan Beri Sevmemiştim Bu Çatı Muayenesini Zaten :}
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 38+4 günlük hamileyim normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı acaba aranızda çatı muayenesi olan varmı yoksa benmi telaş yapıyorum..
selam kızlar,
nasılsınız ?
bizde de telaş başladı yarına.... kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım
valla canım bızde sancılardan dolayı yatamıyoruz sol tarafımda yatmaktan yoruldum.aslında bunların bıle kıymetını bılmek lazım bebek doğduktan sonra çok arıycaz bugunlerı...sende bebişin kılosu ıçın uzulme emzırdıkçe ıyı olucak bebeüin inşallah....
şenaycım benim göğüs ucum yok yaaa ve bunu çok sıkıntı ediorum haliyle slikon meme ucu gerçekten işe yarıo mu alıp hastane çantama koysam mı yoksa lazım olursa mı alayım..
selam kızlar,
nasılsınız ?
haklısın ya kimileri anlamıyor ne yapsanda..bu durumdada kudurup kudurup oturuyosn yerine
işlerine geldimi oğullarının evi olur ama bizde evin hizmetçileri ayyy sinir oluyorumm
Allah yardımcın olsun canım sağ sağlim hayırla alırsın inşallah yavrunu kucağına..
ne güzel telaşlar bunlar yaa bazen diyorum sezaryen olsaydıda doğacağı günü bilseydim şimdi ne zaman gelecek diye beklemekten sıkıldımm
öyle düşünme canım burada herşeyimizi paylaşıyoruz biz aile gibi olduk anlatki rahatla bak bana ne var ne yok döküyomkendi istedikleri olmayınca adı saygısızlık oluyor ama senin isteklerin düşüncelerin sallanmayınca saygısızlık olmuyo kolayı buluyor bunlar.eğer sen o evin hanımıysan sana sorulmadan danışılmadan hareket edilmemesi lazım asıl o zaman sana saygısızlık yapılmış oluyor daaa tabi bunu takan kimm
sen bilirsin canım ama bekle bence sancın olmadan gitme yoksa suni sancı falan veriyorlar veya eve geri yolluyorlar..
her doktor çatı muayenesi yapmıyor bazen doğum için gittiğinde yapıyor doktor boşa telaşlanma yani.
manikcim sana da geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel normal diye diye yapmışsın çok sevindim.
saolun kızlar,malesef böyle bu işler.
biraz önce bağırış çağırış kavga ettik,affedemiyceim şeyler syledi bana,artk koptu ipler.
babamlara gidiodm çıkartmadı,çocuğu yanında doğucakmış.
ama ben bu evde durmak istemiorum artık.
annemlere de bişi diyemedim,üzülcekler şimdi benm yüzümden
burcu sakin ol tatlım
fevri haraket etme lütfen
Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.
Sabah erkenden hastaneye gidecegiz.
Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.
Senacim Allah yardimcimiz olsun canim.
canım sakin olmaya çalış çekil bir odaya çıkma kimsenin yanına.sancın falan tutar sinirden. bebişinde gerilir karnında annesi kimse için yavrularımızı üzmeye değmez bu kişi çocuğumuzun babası bile olsa. derin derin nefes al yok mu bir arkadaşın falan yakınlarda onun yanına git sakinleş biraz
Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.
Sabah erkenden hastaneye gidecegiz.
Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.
Senacim Allah yardimcimiz olsun canim.
cnm olan oldu zaten fevrilik bişşi kalmadı artık,doğumu atlatıp önüme bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?