günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem
hepinizin dualarını bekliyorum
günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem
bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)
yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..
yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime
kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak
dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim
yaa yazık sana...süni sancı falan verip almıyolarmı orda...burda kasap gibiler maşşallah...sıkıldım diyeni doğurtuyolar valla...
Günaydın Kızlar..
Bugün Nasıl Bi Enerji Varsa Sabah Yataktan Kalktım Kocama İşe Gönderdim Mutfak Dolaplarını Silmeye Başladım.. Ve Bugün İçin Çok Planım Var Pazara Çıkıcam MArkete Gidicem, Dün Bardak ve Sürahimizi Aldık Lohusa Şerbet Takımını Tasarlıcam.. Çok İşim Var Çok Bugün Doğurmamam Lazım :} En Son Gittiğimiz Ultrasonda Bugün Doğurma İhtimalim Olduğu Yazıyordu Arada Belki Bi de Doğurur Gelirim
Ara Ara Uğrarım Takipteyim Yani Ona Göre
Öptüm Hepinizi..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
benim fıstık uyuyor bende size bi mrb diyeyim dedim....
sedacım çizelge için çok teşekkürler...
her gece uykumuz biraz daha düzenli oluyor çok şükür....ama benim fıstık uyumaktan yemek yemeyi unutuyorzorla uyandırmak durumunda kalıyoruzzz
slm kizlar, benim kizim huy degistirdi ki sormayin saat basi kalkiyo sütümü istiyo bide biracik kucaga alistirdik galiba lla kucagima alip gezdircemsimdi koltuga yatirdim daldi bi saat rahatim bende hem yemek yapip hem nete bakem dedim iyisinizdir insallah
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
Günaydın Kızlar..
Bugün Nasıl Bi Enerji Varsa Sabah Yataktan Kalktım Kocama İşe Gönderdim Mutfak Dolaplarını Silmeye Başladım.. Ve Bugün İçin Çok Planım Var Pazara Çıkıcam MArkete Gidicem, Dün Bardak ve Sürahimizi Aldık Lohusa Şerbet Takımını Tasarlıcam.. Çok İşim Var Çok Bugün Doğurmamam Lazım :} En Son Gittiğimiz Ultrasonda Bugün Doğurma İhtimalim Olduğu Yazıyordu Arada Belki Bi de Doğurur Gelirim
Ara Ara Uğrarım Takipteyim Yani Ona Göre
Öptüm Hepinizi..
Canım Geçmiş Olsun Ayy Korktum Valla Benimkinin de Ters Gününe Denk Gelir mi Acaba Çatı Muayenesi Ctesi Günü Dra Gitcem İnşallah Bu Hafta Yapmaz Off Sinirlerim Bozuldu Yaaa Doktorların Destek Olması Lazım Moral Vermesi Lazım Diye Düşünüyorum..
Zeytinyağını Konuşuyorduk Biz de Dün Doğumu Kolaylaştırdığına Göre Çatı Muayenesinde de Faydaı Olur Heralde İstersen Bi Onu Dene
kız doğum enerjisi olmasın buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?