alocum canım benim satta 28 mayıs en son ben doğururum diyordum ama hayırlısı artık bakacez :))
selam kıslar...nasılsınız....sürmeli yazık sen daha doğurmadınmı? yurtdışındaydın dimi sanki sen?
gözünüz aydın güzelim ....sen de bir bebişine kavuşşsan tam olacak allahım hayırlısını versin ben 40 a kadar beklesin diyordum bugün nişanım geldi sen en baştan doğsun istiyordun olmadı ...ne diyim işte hayırlısı .....
evet canim trde olsaydim simdiye bebegim 1 aylik olmak uzereydi
nişanınmı geldi...ne kadar süre sonra oluyomuş doğum ki acaba....
benii de doğurtsunlar artıkk
babys;
Sagolasin canim
Evet bende kavussaydim bi. Kavusuruz insaallah canim ya hayirlisi olsunoyle yada boyle dogacak insaallah :)
ay oylemi ne guzel ya Rabbim sag salim kavustursun yavruna
faygen;
canim cuma yine randevum var nstye gircem.. en geç pazartesi suni sanci ile dogum yapacagim..
41+5 olacagiz o zamanhayirlisi olsun yaa napalim az daha dayancam mecbur
ah canim benim ya cok zor demi
40 geçince insan hic dogurmucak gibi saniyo
bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)
yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..
yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime
kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak
dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim
alocum canım benim satta 28 mayıs en son ben doğururum diyordum ama hayırlısı artık bakacez :))
sürmeli boşver canım normal ve sağlıklı olan seninki bizim türk doktorları açısından sezeryan kolay iş hemen alıyor bitiyor...bizimde işimize geliyor ..bende 40 a kadar kalsın içimde istedim ama bakalım kızım ne zaman gelecek ..ben geliyorum bekleyin dedi ama :))
maşşallah sana canım yaa
aynen öyle canım
bide herkez soruyor ya doğmadı mı daha diye onada uyuz oluyorum
gözünüz aydın canım çok geçmiş olsunnn:)
Cok sagol canim
Sirtim agrimaya basladi kizlar ben cikiyorum ins uyurum uyumazsam telden girer bakarim size..
Hayırlı geceler kızlar muhabbet almış başını gitmiş geçmişe bakamadım eve geleli 1 saat olmadı,hastane dönüşü anneme gittim,babacığım memleketten geldi onu gördüm tüm aile braberdik ancak gelebildim eve,herkes iyimi doğuran oldumu?
Bende bugün son kontrolümü oldum ve doğumum kesinleşti,bebek kanala girmediği için rahimdede açılmam yok,nst de sancı yok,suyum azalmaya başlamış ve doktorum karar verdi sezaryen olucam,yarına gün veriyordu kabul etmedim,hazırlığımı yapayım cuma olsun dedim,aradı ameliyathaneyi ve ayarladı herşeyi,cuma sabahı saat 9:45 gibi doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum.
hakkinda hayirlisi olsun tatliskom..
hadi bakalim sende al kizini kucagina sag salim..
kiz ben senden nasi haber alacam cadiii
Rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?