2011 Şubat Anneleri

İyi akşamlar kızlar

Benden son zamanlarda açık yeşil birazcık sulu akıntı gelmeye başladı. Fizyolojikdir diye önemsemedim ama şimdi internetten araştırayım dedim bazı gebelerde de varmış ama enfeksiyon olabilirmi ki

kızlar ben geldim.
ya böyle arada arada vajinam acıyo yaa nasıl anlatsam böyleee derinlerde biyerde sankiii :26: sızlıyor gibi arada.

zırt pırt tuvaletim geliyo sanki gidiyorum acık bişiii.bizdede akıntı var ama ölee renksizzz.çok renksiz bir hayatımız var yanii

mümkünse zaten bişi olmasın şu aralar bi annem gelsin ondan sonraa.

son aydasın ama son gunlerın doğum ıçın senınkıde 14 şubata kadar süpriz yapmasın

peygamber efendimizin doğduğu gün 14 şubata denk geliyor bu sene artık kızım bekledi bekledi biraz daha beklesinde sevgililerin en sevgilisi peygamber efendimizin doğdugu gün doğsun diye dua ediyorum valla ne güzel olur

ınşallahhhhhh o duyguyu yaşarız hayırlı evlat olurlar ınşallah....

hşgdın....o acı bendede var.... beklıycez artık napalım daha neler görcez

Tatlım benim okuduğum kitapta sıvı yeşilimsi-kahverengi bebeğin sindirim sisteminden gelen şey karışmış olabilir, tek başına tehlike değildir ama bebeğin zorlandığını ifade ediyor olabilir diyor. bence doktorunla konuş.

ayyy benimm belimde ağrıyo yaaa.pöfffff gerçi sırtımda ağrıyoo gerçiii ayaklarımda ağrıyoooo

kızlar benim nişanım gelmiş :18:

ayyy hadi inşallah kolayca kurtulursun canım.. Allah yardımcın olsuın

şenaycım ne güzel aldın oğluşunu kucağına seninle satlarımız yakındı darısı başımıza inşallah..

seninde kızına kavuşmana bşey kalmadı melocum inşallah sağlıcakla alırsın kucğına güzel haberleri bizimle paylaş emi çok bekletme

slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.

Rabbim kolayca kurtarsın sağlıcakla kucağına al inşallah canım..

ayy senin minik amma inatcıymış hakket bacım yandın ki ne yandın..
neyse artık kaçışı yok şunun şurasında ne kaldı sabret şafak aydınlık ;

ayyy boşuna sancı çektirdiler sana desene.. neyse ki sonrası ve sonuç güzel olmuş canım.. Darısı başımıza inşallah..

gözün aydın canım.. Allah bağışlasın demek doğum kolay oldu.. inşallah darısı başımıza..

valla hepımız senı çok ıyı anlıyoruz çunkı hepımız aynı şeylerı yaşıyoruz nazlı anniş :)

evet canım yok birbiriimizden farkımız hepimiz aynı dertlerden müzdaribiz.

valla eşim öyle hasta hasta yattıkça benim moralde düşüyoo.nazlanamıyorumda getir götürde yaptırtamıyorum yoruldum akşamdan beri su getir sıcak bişiler getir portakal getir.hiçbirini o istemedi tabiki ama ben napacağımı şaşırdım habire yediriyom içiriyom iyiki erkek olmamışım eşim hamile olaymış yanmışım kendimi paralardım heralde

çok geçmış olsun....dıkkat et sende kendıne gerçi erkekler hasta olduklarında bızden çok daha nazlılar.... son gunlerımız yoralım erkeklerı bıraz

aynı şeyi bende çok istiyorum cnm efendimizin(s.a.v) doğum günüde gelsin inş miniğim yoksa sevgililer günü bana okadar saçma ve gereksiz geliyokiii

melocum yarın kont sonda kacda dogum yapıcagını haber verırsen sevınırım.2gun bebıslere beraber bakarız denk gelırsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…