benimde 14 şubat son gun
amma cok 14 bebişi olucak
bizim topiğin adın değiştirelim 14 şubat anneleri
İyi akşamlar kızlar
Benden son zamanlarda açık yeşil birazcık sulu akıntı gelmeye başladı. Fizyolojikdir diye önemsemedim ama şimdi internetten araştırayım dedim bazı gebelerde de varmış ama enfeksiyon olabilirmi ki
peygamber efendimizin doğduğu gün 14 şubata denk geliyor bu sene artık kızım bekledi bekledi biraz daha beklesinde sevgililerin en sevgilisi peygamber efendimizin doğdugu gün doğsun diye dua ediyorum valla ne güzel olur
kızlar ben geldim.
ya böyle arada arada vajinam acıyo yaanasıl anlatsam böyleee derinlerde biyerde sankiii :26: sızlıyor gibi arada.
zırt pırt tuvaletim geliyo sanki gidiyorum acık bişiii.bizdede akıntı var ama ölee renksizzz.çok renksiz bir hayatımız var yanii
mümkünse zaten bişi olmasın şu aralar bi annem gelsin ondan sonraa.
ınşallahhhhhh o duyguyu yaşarız hayırlı evlat olurlar ınşallah....
İyi akşamlar kızlar
Benden son zamanlarda açık yeşil birazcık sulu akıntı gelmeye başladı. Fizyolojikdir diye önemsemedim ama şimdi internetten araştırayım dedim bazı gebelerde de varmış ama enfeksiyon olabilirmi ki
ayyy benimm belimde ağrıyo yaaa.pöfffff gerçi sırtımda ağrıyoo gerçiii ayaklarımda ağrıyoooo
kaldımı başka ağrıyan yerın
ellerimde ağrıyooo, parmaklarımda ağrıyooo, derin nefes alınca göğsümde ağrıyoo, sol tarafıma yatmaktan sol yanım ağrıyooo, dizim ağrıyooo
kızlar benim nişanım gelmiş :18:
herkese merhaba kızlar,
Emremiz 7şubat pazartesi günü geldi, 2300 gr, 47 cm.
bugün hastaneden taburcu olduk,hafif sarılığımız var ama şu anda sorun edilecek kadar değil, takip ediyoruz.
geçmişe bakamıyorum, hala ağrım var biraz. genel anestezi ile sezeryan oldum ilk gece dışındaçok zorluk çekmedik ama iyileşmek vakit alacak. doğumu bekleyen arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun, bebeği kucağında olanlar allah onları bize bağışlasın. çok güzel bir duyguymuş, emzirip gazını çıkarınca insan tüm ağrısını sızısını unutuyor...
yasmin hadi hayırlıs bakalım
inşallah ümit ettiğin gibi olur herşey...bak beni bekle diyorum ben sanaaaa
ayva ben de o kadar çok yedim k bakalım ne olacak
bu arada ben ayva çekirdeği kremini 1haftadır sürüyorum göğüs uçlarıma
şenayım gelmiş ne güzel ya her doğuran aynı şeyi yazıyor anlaşmışcasına...Allahım bize de nasip etsin.
zeytinyağı konusunda mantara meyilli olan arkadaşlar dikkatli olsun kızlar vajinanın doğal phını bozmamak gerek yağ da bazik bir madde
ben de bir sürü yemek yaptım yarın evde haftalık temizlik var,pazar annemler geliyor zaten bir daha yemek yapamam sanırım annemler kayınvalidemler ne istiyorlarsa yapsınlar.
yarın çamaşırlarımı da yıkayayım pazartesi doğuma hazır olayım bende.
Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...
slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
ben geldim kizlar.. dogurdum demeyi ne çok isterdimm
benim kiz çooooooooookkk inatçi çikti yandim bennn
bugun kontrolum vardi yine yok anam yokk ne açilma var nede duzenli sanci durumuda gayet iyi kalp atislari suyu falan.. rahat benim kiz niye çiksin ki
cumaya randevu verdi yine nst+muayene yapacak
cumartesi pazarda gelmezse kendiliginden pazartesi yatiracak suni sanci verecek oda fayda etmezse sezeryana alacak..
yani en geç pazartesi kizimi kucagima alacagim
hayirlisi olsun bakalimm
Selam Şubat teyzelerimiiiiiiiizzzzzkızım ve biz geldiiiikkkkkkk
Doğumdan sonra bi türlü uğrayamadım siteye... Şimdi kızım mışıl mışıl uyuyor bende fırsat bu fırsat sizlere yazayım dedim...
2 şubat günü gebelik kolestazından dolayı hastaneye yakın bakıma yatırıldım... hem o gün hemde 3 şubatta değerlerim hala yükseliş gösterince doktorlar suni sancı verip doğurtalım dediler.3 şubatta suni sancı için beni doğumhaneye aldılar ama ben biraz asabi bir hasta olaraktan doktorların burunlarından getirdim.Suni sancıyı kabul etmedim bana sezeryan yapın dedim ben normal doğurmak istemiyorum dedim.
Klinik şefleri ısrarlarıma karşı tamam ama o zaman 39. haftanı beklersin ve o arada bebeğin karnında ölme riski var biz sorumluluk kabul etmeyiz dediler.Bende bu sefer bu riski göze alamadım ve suni sancıyı kabul ettim.
4 şubat günü öğlen saat 2 de suni sancı verilmeye başlandı... gece saat 1:30'a kadar suni sancı verildi yani yaklaşık 12 saat. Fakat benim hiç açılmam olmadı.Bebeğim normal gelmek istemedi.Kanala girmedi.
Doktorlar 12 saat sonunda artık normal olamayacağına karar verip beni sezeryana aldılar.
5 Şubat 02:05'te kızım dünyaya geldi. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. saat 2:30 gibi odaya çıkardılar. Ayaklarımın uyuşukluğu açılır açılmaz ayağa kalktım ve yürüdüm... Bebeğimle ilgilenebildim.
Hiç ama hiç dikiş ağrım olmadı... Hatta bir ara sezeryan olup olmadığımdan şüphe ettim
Bugün 4. günümüz ve ben artık normal hayatıma dönmüş gibiyim.Bugün kızımla sokağa çıktık aile hekimimize gittik... 2. topuk kanı alındı ve 1. ay aşımızın randevusunu aldık.
Bunun dışında kızımın çok iyi emme refleksi olmasına rağmen memeyi ememiyor... Manuel pompa ile sağmaya çalışıyorum... Çok fazla süt çıkmıyor ama 1 damla bile çıksa onu bile damlatıyorum ağzına.
Aptamil 1 mama desteği veriyoruz şimdilik... Fakat bugün hemşire teyzemiz kaşıkla verim biberona alışmasın dedi...
Ayrıca sütüm için 2 gündür humana still tea içiyorum.Çok işe yaradı.Göğüslerim sütlendi... İnşallah yılmadan çabalayıp emzirmeyi de başaracağım.
kızlar nasılsınız?biz geldik oğluşumla.haberini aldınız mı bilmiyorum,3 şubat perşembe gecesi saat 22.22 de oğlum emirhanı normal doğumla kucağıma aldım.perşembe öğlen sancılarım başladı akşamda oğlum doğdu,doğumum kolay oldu allaha çok şükür.oğluşum 3 kilo230 gr olarak dünyaya geldi,herşey çok güzelsağlığımızda gayet iyi ben doğumdan hemen sonra kalkıp yürümeye başladım,normal doğum düşünenller kesinlikle vazgeçmesinler,bu arada biz biraz gazlı ve uykusuzuz ama olsun oğlum için gecelerce uykusuz kalmaya değer allah biran önce sizlerede nasip etsin.doğum hikayemide daha müsait olduğum bir zamnda yazacağım,bu arada ben yokken şu bir hafta içinde baya bir doğum olmuş,gözdeden haberi olasn varmı ben ona msj attım ama bi cvb alamadım şu an geçmişede bakamıyorum.hepinizi öpüyoruz oğlumla kendinize çok iyi bakın.görüşürüz.
valla hepımız senı çok ıyı anlıyoruz çunkı hepımız aynı şeylerı yaşıyoruz nazlı anniş :)
evet canım yok birbiriimizden farkımız hepimiz aynı dertlerden müzdaribiz.
valla eşim öyle hasta hasta yattıkça benim moralde düşüyoo.nazlanamıyorumdagetir götürde yaptırtamıyorum yoruldum akşamdan beri su getir sıcak bişiler getir portakal getir.hiçbirini o istemedi tabiki ama ben napacağımı şaşırdım habire yediriyom içiriyom iyiki erkek olmamışım eşim hamile olaymış yanmışım kendimi paralardım heralde
peygamber efendimizin doğduğu gün 14 şubata denk geliyor bu sene artık kızım bekledi bekledi biraz daha beklesinde sevgililerin en sevgilisi peygamber efendimizin doğdugu gün doğsun diye dua ediyorum valla ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?