2011 Şubat Anneleri

canım doktorum bana her nasıl olursa olsun akıntı olursa ya da su kaçırırsann:))) mutlaka haber et görüşelim büyük ihtimalle hastaneye gelirsin ardından demişti...

evet canım şimdi bende baktım nişanı kanlı olur sanıyorduk pembede olabilirmiş sanırım nişanım geldi :))

Allah Allah sevilcim önemli bişey olabilir doktoruna ya da hastaneye ulaşma şansın var mı benim doktorumda böyle bir şey olursa gece gündüz deme ara demişti

oohhh bugün de nişandan geçilmiyorrr.. baby hadi hayırlısı hafta sonunu bulmadan seninki de güzel güzell.. :)

Allah Allah sevilcim önemli bişey olabilir doktoruna ya da hastaneye ulaşma şansın var mı benim doktorumda böyle bir şey olursa gece gündüz deme ara demişti

oohhh bugün de nişandan geçilmiyorrr.. baby hadi hayırlısı hafta sonunu bulmadan seninki de güzel güzell.. :)

bilmiyorum kızlar bekleyim dedim ama nişandan sonra biraz daha zamanımız yok mu ....suni sancıya felan kalmak istemiyorum ama yanlış birşey de yapmayayım ...

bilmiyorum kızlar bekleyim dedim ama nişandan sonra biraz daha zamanımız yok mu ....suni sancıya felan kalmak istemiyorum ama yanlış birşey de yapmayayım ...

nişan sorun değil canım ama sulu diyosun ya su kaybı atarsa bebeğin suyu azalır ona dikkat et

canım sen en iyisi doktorunu ara benim bir arkadaşın bşr hafta boyunca suyu gelmiş anlamamış bebeğin suyu azalmış normal doğum yaptı bide çok zor oldu dedi o yüzden sen en iyisi doktorunu ara bilgi al için rahat etsin

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.
Merak etmeyin daha doğurmadım.Herşey yolunda.YArın son nst miz var ameliyattan önceki.Evde misfirim var fazla girmeiyorum.Birşey olursa haberiniz olur.Öptüm

İyi akşamlar kızlar.
Merak etmeyin daha doğurmadım.Herşey yolunda.YArın son nst miz var ameliyattan önceki.Evde misfirim var fazla girmeiyorum.Birşey olursa haberiniz olur.Öptüm

hayırlısı olsun senın ıcınde cnm senle aynı gıbıyız ama benımkı şimdilik normal doğum gıbı ama son ana kadar bellı olmaz....guzel haberler beklıyoruz...

hayırlı olsun allah bağışlasın.....

slmm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben girmeyeli doğum yapan oldumu son iki gündee offf ben hla doğuramadım doğuramayanlar listesine benide alınnn yürüyorum yürüyorum yokk aşagı bile indiği yokk valla yaa :))

sende 14 şubatta bebişini kucağına alanlardan olacaksın ınşallah....bız dığer annışlerde ogun doğururuz ınşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…