:)) hayırlısını dile canım.. hiç belli olmaz.. belki beklemez 3 hafta.. yarın süpriz yapar annesine..moralli olalım ki bebeklerimizde üzülmesinler içerde
Selam kızlar
Bugün dr kontrolümüz vardı. Gün ümüzü aldık. 14 Şubata verdi. Mevlid kandiliymiş. Aslında istemiyordum ama kandil olunca ne bileyim. Hemşirelerin hepsi ayy ne güzel diyo. Sevinemedim bir garip oldum.
günaydın kızlarsahalara yavaş yavaş döniim dedim
biraz uykusuzum ama hastaneye gitcez hem ben hem de kızım için kızımın kulağına amniyon sıvısı kaçmış kontrole çağrdılar bide topuk kanı vercez kıyamam ben meleğime yaabende gitmişken druma görüneyim antibiyotik verdiler dikişler için ama emzirirken kullanmayın yazıyo kafam karıştı onuda sorayım :44:
walla kızlar sakın üşütmeyin ve temizlik felan güç harcamayın kolay doğum için ii ıkınmak lazım uzun süre onun içinde güç lazıııım
şimdiden kayınvalide felan düşünmeyin ben kapattım kapımı uyudum emzirdim ne getirdilerse yedim ne dedilerse siz bilirsiniz dedim( bana karışmayın tek) valla hiç takmadım umrum olmadı ki normalde çok hassas ince biriyim kırılırlar mı alınırlar mı die ama onlarda bende memnunum şuan artık kalkıp işlerimi yapabiliyorum oturuyorum felan annem var yanımda tabii heryer karışmış dolaplar falan amaaan önemli deil önemli olan prensesim
var mı sorular çıkmadan cvplayım
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim
Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim
eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo
Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...
Doğum hikayemi yazdım kızlar..
iyi akşamlar kızlar
doğurdum falan sanmayın diye girip haber vereyim dedim
evde acayip misafir var kafamı kaşıyacak halim yoktu bugün
giremedim doğal olarak
ben ve kızım iyiyiz
öptüm sizleri şimdilikk
iyi geceler
seninde şafak az kaldı canım ne güzellll
ben beklemiyorum hemen olacağını 40 a kadar yolu var diyorum ..acelem yok ..değilse hiç avkit geçmez ..gelsin artık demiyorum..kızımla sakin sakin oturalım :)))
bende kırkı görürüm diyordum gördümde daha ilerisini görücez herhalde benim meleğimin yeri rahat antalyadada havalar ısındı iki gündürde çok güzel kızıma diyorum annem gel artık bak üşümezsin diye ama gelmiyor inatçı kızım
hiç bellim olmaz canım... bak MKT ye bir önceki gün ağda konuşurken ertesi gün gitti doğumunu yaptı hayırlısıyla
hiç bellim olmaz canım... bak MKT ye bir önceki gün ağda konuşurken ertesi gün gitti doğumunu yaptı hayırlısıyla
ayyy..evet ya ben ağdaya gittiğimi yazdım o da ben de gitsem mi beklesem mi falan derken doğurduhiç bellim olmaz canım... bak MKT ye bir önceki gün ağda konuşurken ertesi gün gitti doğumunu yaptı hayırlısıyla
o zaman vazgeçtim bekle demiyorum ..gelirsen gel diyeyim kızıma artık ...hazırız bekliyoruz kızım gel artık !!!!
o zaman vazgeçtim bekle demiyorum ..gelirsen gel diyeyim kızıma artık ...hazırız bekliyoruz kızım gel artık !!!!
valla kızlar hep duyuyorum genelde ilk bebişler kırk haftayı bekliyormuş hatta geçiyormuş bile demekki daha büyümeleri lazım içimizde zamanları var gelmiyorlar ufaklıklar
ayyy..evet ya ben ağdaya gittiğimi yazdım o da ben de gitsem mi beklesem mi falan derken doğurdu
canım er yada geç hayırlısıyla kavuşalım 9 ay bekledik nasılsa
o zaman bebişlerimizi rahat bırakıyoruz ne zman isterlerse o zaman geliyorlar..bizde birbirimize destek olup moralimizi düzgün tutuyoruz ..............hayırlısıyla senin kızında benim kızımda gelsin artık.. isteyen herkesinki gelsinn
elacım ben merak ettim seni aklımdaydın hep
ben izmitteyim ama doğum yapmadım yine de bilgilerini bana yazarsan sevinirim
uzun zamandır görünmeyince ben seni doğum yaptında giremiyorsun sandım canım :78: kusura bakma
hazel yazmadın süt olayını sordum
ayyy..evet ya ben ağdaya gittiğimi yazdım o da ben de gitsem mi beklesem mi falan derken doğurdu
canım er yada geç hayırlısıyla kavuşalım 9 ay bekledik nasılsa
o zaman bebişlerimizi rahat bırakıyoruz ne zman isterlerse o zaman geliyorlar..bizde birbirimize destek olup moralimizi düzgün tutuyoruz ..............
bu arada soğanla ilgili mevzuyu gördüm ve şaşırdımm..
bizim kızımızın odası geldiğinde kokuyordu ve bi kaç gün kokar ya havalandırın ya da
en iyisi soğanı kesin suyun içinde bi kapta ortama koyun boya kokusu sizi etkilemez o zaman demişlerdi ustalar..
biz de aynını yaptık tabi ki..
ben soğanı zaten çok severim sütü de arttırdığı söyleniyor. he bi de çocuk isteyenlere soğan kürü filan önerdiklerini duymuştum.. nelere kaaadirmiş meğer.....
tşkr ederim kızlar yazımı sadece siz görmüşsünüz melocum tam bilgileeri almaya çalıştım ulaşamadım ulaşınca hemen yazıcam.varmı sütü olan tanıdığın biri.
ii geceler kızlar hepinizeeeee
bende geldim gece kuşu olarak:)
kızlar bende artık doğurmak sitiyorum yaa çok mu erken acaba:) yani günler bitmiyo gibi bugün güyaa sezeryan günü alıcaktım ama tekrar normali beklicez sanırım yada bianda ne olursa işte hayırlısı olsun yeterki
yaa demi :))
bizi bizden başka anlayan, sahiplenen, destek olan yok maalesef.. bencede moralimiz iyi olsun ki bebeklerimiz rahat gelsin
arkadaşlar herkese merhaba
geçmişi pek okuyamadım ama doğum yapanlar olmuş sanırım Allah analı babalı büyütsün yavrularını..
ben de bugün heyecanla doktora gittim çok motivasyonlu mutlu çıktım anlatmak istedim size de :)
çatı muayenesini 38. haftada yaparız demişti. iyice konsatre ettim kendimi nasıl olsa 37+2deyim
bu arada soğanla ilgili mevzuyu gördüm ve şaşırdımm..
bizim kızımızın odası geldiğinde kokuyordu ve bi kaç gün kokar ya havalandırın ya da
en iyisi soğanı kesin suyun içinde bi kapta ortama koyun boya kokusu sizi etkilemez o zaman demişlerdi ustalar..
biz de aynını yaptık tabi ki..
ben soğanı zaten çok severim sütü de arttırdığı söyleniyor. he bi de çocuk isteyenlere soğan kürü filan önerdiklerini duymuştum.. nelere kaaadirmiş meğer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?