2011 Şubat Anneleri

huhuuu biz geldik, ya benim kizim huy degistirdi karnini doyurup altini temizledikten snra 3 saat uyuyodu artik öyle degil yiyo iciyo temizleniyo gazini cikariyo ama susmuyo herzaman aglamiyo ama mesela simdi oldugu gubu karsimda yatip boncuk gözleriyle etrafi izliyo 5 dk daliyo snra mizmizlaniyo ebe normal dedi 10-14. gün arasinda bebislerde olabiliyomus kucagina al teselli et diyo...diyoda iyice kucaga alisti bu sefer sipa gögsüme yattigi anda susuyo iyi mi allah saglik versin napalim tasiriz kucagimizda. heee bide klitorisi birz sismis dogru düzgün temizleyememisim ebe onuda ögretti hep korkuyodum orasina dokununca cani yanar yanlis bisey yaparim diye ama artik korkmiycam temiz temiz olcak kizim

ayyyy..canım benim ya biz ne yapıcaz ben daha önce kucağıma bebek bile almadım:26:

canım söndü biraz bugün iyiyim çok şükür .seni merak ettim bende gittin mi doktora?

iyi canım sevindim senin adına...

evet gittim canım.. sabah gittim öğlene anca geldim.. kıpırcan rahat durmadığı için 4-5 defa nst yapıldı..ama alamadılar... çatı muayenesi yapıldı.. normal doğuma uyumlu.. yumuşama var dedi doktorum.. heran herşey olabilir hazırlıklı ol dedi.. eşimle 14 şubat üzerinde yoğunlaştık ama ogün kontrole gittiğimde karar verilecek.. aç gel dedi.. bakalım belki kızlarımız aynı gün ve saatte doğabilir... normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı

ayyyy..canım benim ya biz ne yapıcaz ben daha önce kucağıma bebek bile almadım:26:

ben yaptiysam herkes yapar
ama insan tevrübesiz olunca kötü oluyo allahtan annem geliyo her gece benle kaliyo yoksa napardim ben, hmmm bide benim babam isi abartiyo elini dezenfekte etmeden kizimi almiyo kucagina kardeslerimede siz sakin dokunmayin bi ele avuca sigsin snra diyo gariplerim yegenlerini kucagina bile alamiyo babamin korkusundan

Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...

Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...

ayyy gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün vatana millete hayirli bir evlat olur insallah

yaa.......inanamıyorum şimdi sana mesaj attım tebrikler canım

Hayırlı olsun manikcim. Sağlıklı hayırlı evlat olması temennisiyle ... Çok sevindim.

ayyy canımmm.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

hadi bakalaım
iaşallah çok sevindim belirlenmiş biraz ilaç istedin mi

ayyy bilmiyorum ya bakalım

ben geldiimmmm

eşimle şöyleee yürüye yürüye sağlık ocağına gittik.ahh bi güzel hava varki sormayın.ama işte bu havalar insanı hasta eden.
eşim muayene oldu iki ilaç verdiler bol c vitamini dinlen dediler tipik bildiğimiz şey

bende gitmişken göründüm ebeye.oğluşumun kalp atışlarını dinledik ayy güp güpdü çok iyi dedi.karnın kocaman olmuş büyütmüşsün oğlanı didi tansiyonumu ölçtü normal çıktı.tartıldım 61 kilo olmuşum 1 haftada 1 kilo almışım yaaaa.tahlillerimide gösterdim notlarını aldı herşey çok güzel normal dedi.beklicen artık dedi.daha girmemiş yola biraz daha zamanın var dedi.eşinle çok yakın durma dikkat et dedi bide

ayyy kızlar ben varya çok çabuk ve acayip acıkıyorum.böyle 1 saatte bir falan.ama öyle böyle değil sanki gğünlerdir açmışım gibi hissediyorum halbuki 1 saat önce yedim.ehh tabi öyle hissedincede hapur hupur yiyorum.daha 1-1.5saat önce çorba içtim bide ekmek yedimki acıkmayayım.ayy demin bi acıktımm elim ayağım boşaldı resmen gittim ekmek arası yedim yarım hemde nolcak böle bilmiyorumki

annem gelecekti yarın.ama bursadaki teyzemin kocası eniştem vefat etmiş kanserdi yatalak olmuştu ve çok kötüydü yaralar oluşuyodu.annem bi söylemesemmi diye tereddüt etmiş bana ama ben Allah biliyo ya çok üzülmedim.tuhaf gelebilir bu cümlem ama hakikaten kötüydü.yaşamak ona artık eziyetti.yatanada bakana da çok zor.kurtuldu diyorum ben artık.Allah rahmet eylesin.Teyzeme Allah sabırlar versin

yaptım yaptım ilk işim tavuk çorbası yapmak oldu.içti zaten koltukta uyuyakaldı şimdi uyuyo yazık kıyamam. bu akşam ayrı yatıcaz zaten ne olur ne olmaz benimde burnum akıyo gibi biraz araya mesafe koyalım

bu soğanı soyupta koyuyoruz dimi.dilimliyoruzmu bi açsanıza yapiimm hemen

aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim

Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim

eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo

sabır canım sabırr orda kalacak hali yok mecbur çıkacak ayy pek nazlıymış hanfendi de

tabi dünyaya alıştı keşfettiii anladı ağlayınca neler yaptırabildiğini kullanıyo şimdi.ayy bu bebikler çoook akıllı oluyolar yaaa

canım gözün aydınn.Allah analı babalı büyütsünn

Başınız Sağolsun Canım.. Eşine de Tekrar Acil Şifalar Aman Dikkat Et Sen Koru Kendini.. Soğanı İkiye Bölüp Odaya Koy Cam Kenarına Falan,İşe Yarıyor Baya..

Ya Kızlar Yaaa Hamilelikte Metabolizmayı Hızlandırmak, Ödemi Atmak İçin Ne Yapmalı.. O Kadar Çok Yiyorum O Kadar Çok Su İçiyorum ki Fazlasıyla Şişiyorum.. ee bi de tatlı çikolatasız duramıyorum bağırsakları da yavaşlatıyor biraz dikkat etmem lazım ama nerdeeee.. Var mı Bilginiz Metabolizmayı Hızlandırmak ve Ödemi Atmak İçin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…