huhuuu biz geldik, ya benim kizim huy degistirdi karnini doyurup altini temizledikten snra 3 saat uyuyodu artik öyle degil yiyo iciyo temizleniyo gazini cikariyo ama susmuyo herzaman aglamiyo ama mesela simdi oldugu gubu karsimda yatip boncuk gözleriyle etrafi izliyo 5 dk daliyo snra mizmizlaniyoebe normal dedi 10-14. gün arasinda bebislerde olabiliyomus kucagina al teselli et diyo...diyoda iyice kucaga alisti bu sefer sipa gögsüme yattigi anda susuyo iyi mi allah saglik versin napalim tasiriz kucagimizda. heee bide klitorisi birz sismis dogru düzgün temizleyememisim ebe onuda ögretti hep korkuyodum orasina dokununca cani yanar yanlis bisey yaparim diye ama artik korkmiycam temiz temiz olcak kizim
canım söndü biraz bugün iyiyim çok şükür .seni merak ettim bende gittin mi doktora?
ayyyy..canım benim ya biz ne yapıcazben daha önce kucağıma bebek bile almadım:26:
Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...
Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...
hadi bakalaımiyi canım sevindim senin adına...
evet gittim canım.. sabah gittim öğlene anca geldim.. kıpırcan rahat durmadığı için 4-5 defa nst yapıldı..ama alamadılar... çatı muayenesi yapıldı.. normal doğuma uyumlu.. yumuşama var dedi doktorum.. heran herşey olabilir hazırlıklı ol dedi..eşimle 14 şubat üzerinde yoğunlaştık ama ogün kontrole gittiğimde karar verilecek.. aç gel dedi.. bakalım belki kızlarımız aynı gün ve saatte doğabilir... normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı
ben yaptiysam herkes yapar
ama insan tevrübesiz olunca kötü oluyo allahtan annem geliyo her gece benle kaliyo yoksa napardim ben, hmmm bide benim babam isi abartiyo elini dezenfekte etmeden kizimi almiyo kucagina kardeslerimede siz sakin dokunmayin bi ele avuca sigsin snra diyo gariplerim yegenlerini kucagina bile alamiyo babamin korkusundan
hadi bakalaım
iaşallah çok sevindim belirlenmiş biraz ilaç istedin mi
ayyy bilmiyorum ya bakalım
yok canım isteyemedim.. nst de ve çatı muayenesinde çok vakit geçti.. stres oldum gerildim.. aklıma bile gelmedi..
olsun iyiysen gerek de yok zaten az kaldı şurda
evet kardeşimin görümcesi dermatolog ,o yazdı kendisi de hamileliğinde yaaşamış canım erkancım bana da onları yazdı 4 gün kullandım ama hiç faydası olmadı kortos kremve fitil aynı anda canım anında çözüm
balık ben de bayılıyorum ama karnımda kaşıntı yapıyor yiyemiyorum
seda geçen güne gittiğimde grip arkadaşlar vardı bana bulaşmasın diye camın kenarına koca bir soğan koydular o engellermiş hatta hikayesi de varmış
bir de eşine bol limonlu tavuksuyu çorba yap yahudiler bunun peniisilin etkisi yaptığını ıspatlamış doğru gerçekten
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim
Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim
eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo
huhuuu biz geldik, ya benim kizim huy degistirdi karnini doyurup altini temizledikten snra 3 saat uyuyodu artik öyle degil yiyo iciyo temizleniyo gazini cikariyo ama susmuyo herzaman aglamiyo ama mesela simdi oldugu gubu karsimda yatip boncuk gözleriyle etrafi izliyo 5 dk daliyo snra mizmizlaniyoebe normal dedi 10-14. gün arasinda bebislerde olabiliyomus kucagina al teselli et diyo...diyoda iyice kucaga alisti bu sefer sipa gögsüme yattigi anda susuyo iyi mi allah saglik versin napalim tasiriz kucagimizda. heee bide klitorisi birz sismis dogru düzgün temizleyememisim ebe onuda ögretti hep korkuyodum orasina dokununca cani yanar yanlis bisey yaparim diye ama artik korkmiycam temiz temiz olcak kizim
ben geldiimmmm
eşimle şöyleee yürüye yürüye sağlık ocağına gittik.ahh bi güzel hava varki sormayın.ama işte bu havalar insanı hasta eden.
eşim muayene oldu iki ilaç verdiler bol c vitamini dinlen dediler tipik bildiğimiz şey
bende gitmişken göründüm ebeye.oğluşumun kalp atışlarını dinledik ayy güp güpdü çok iyi dedi.karnın kocaman olmuş büyütmüşsün oğlanı diditansiyonumu ölçtü normal çıktı.tartıldım 61 kilo olmuşum 1 haftada 1 kilo almışım yaaaa.tahlillerimide gösterdim notlarını aldı herşey çok güzel normal dedi.beklicen artık dedi.daha girmemiş yola biraz daha zamanın var dedi.eşinle çok yakın durma dikkat et dedi bide
ayyy kızlar ben varya çok çabuk ve acayip acıkıyorum.böyle 1 saatte bir falan.ama öyle böyle değil sanki gğünlerdir açmışım gibi hissediyorum halbuki 1 saat önce yedim.ehh tabi öyle hissedincede hapur hupur yiyorum.daha 1-1.5saat önce çorba içtim bide ekmek yedimki acıkmayayım.ayy demin bi acıktımm elim ayağım boşaldı resmen gittim ekmek arası yedim yarım hemdenolcak böle bilmiyorumki
annem gelecekti yarın.ama bursadaki teyzemin kocası eniştem vefat etmişkanserdi yatalak olmuştu ve çok kötüydü yaralar oluşuyodu.annem bi söylemesemmi diye tereddüt etmiş bana ama ben Allah biliyo ya çok üzülmedim.tuhaf gelebilir bu cümlem ama hakikaten kötüydü.yaşamak ona artık eziyetti.yatanada bakana da çok zor.kurtuldu diyorum ben artık.Allah rahmet eylesin.Teyzeme Allah sabırlar versin
yaptım yaptım ilk işim tavuk çorbası yapmak oldu.içti zaten koltukta uyuyakaldı şimdi uyuyo yazık kıyamam. bu akşam ayrı yatıcaz zatenne olur ne olmaz benimde burnum akıyo gibi biraz araya mesafe koyalım
bu soğanı soyupta koyuyoruz dimi.dilimliyoruzmu bi açsanıza yapiimm hemen
sabır canım sabırr orda kalacak hali yok mecbur çıkacakayy pek nazlıymış hanfendi de
tabi dünyaya alıştı keşfettiii anladı ağlayınca neler yaptırabildiğini kullanıyo şimdi.ayy bu bebikler çoook akıllı oluyolar yaaa
canım gözün aydınn.Allah analı babalı büyütsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?