eşim hastaya çok yaklaşmamaya çalışıyoruz geçmesin falan diyee :2:
ama öyle mahsun öyle tatlı geliyoki şimdi bana gidip gelip öpesim geliyo inadınaaaa
kışşşttt kıışşttt kör şeytannnbi uzak dur yaaaa
ama öyle mahsun öyle tatlı geliyoki şimdi bana gidip gelip öpesim geliyo inadınaaaa
Cnm benim eşimde hasta olmuştu ayakta atlattı. Bana bulaştırdı malesef. Hamilelikte çok zor oluyor cnm Evinizi arada havalandırın cnm temiz hava gelsin. Çok dikkat et mümkünse aynı odada çok durma. Sana bulaşırsa atlatman daha zor olur. Ben çektim sen çekme diye diyorum. Mümkünse ayrı yatın. Hastayken çektiğim acıları düşününce eşime "hasta olduğunu hissettiğin anda annenlere git" dedim. Eşimi yatırmadı ama ben 2 hafta yattım zor iyileştim. Bir gece acilde kaldık az kalsın erkenden doğuruyordum.
Valla Yemek Konusunda Niye Böyleyim Bilmiyorum Yemek Yapmayı Çok Severim İyi Tamam da Şurda Saltanatın Bitmesine En Fazla 20 Gün Kaldı Ben Hala Yemek Yapıyorum Hem de Çorbasından Yemeğine Pilavına Tatlısına Yapıyorum Hatta Bazen Grümcemi Kocasını da Çağırıyorum Yemeğe Kaynanama da Götürüyorum..
Bugün Kocama Bana Bişeyler Ismarla Dicektim Yine Kıyamadım Buzluktan Bişiler Çıkardım Yapıcam Yemek..
Ömür Boyu Yapıcam Zaten Biraz Dinleniyim Yok Aferin Bana :}
ayyy cnm ben de aynı senin gibiyim,benim 10 günüm kaldı nerdeyse halaa yapıorum,hatta dün yemekli misafirlerim vardı tatlısına kadar yaptım ben de..salatayı eşim yapar sadece...
evet kardeşimin görümcesi dermatolog ,o yazdı kendisi de hamileliğinde yaaşamış canım erkancım bana da onları yazdı 4 gün kullandım ama hiç faydası olmadı kortos kremve fitil aynı anda canım anında çözümcanım erkan bana anestol ve proctogynofenol yazmış...sana başka drmu yazdı kortosu
balık ben de bayılıyorum ama karnımda kaşıntı yapıyor yiyemiyorumben giyineyimde hem yürüyüs yapayım biraz.açılırım belki biraz..hemde şurda pazar var oraya gideyim...belki açılırım...yazık hiç yemek yapmıyorum artık ökocama...canım hiç istemiyo...hep atıştırıyoz bişiler yada balık...öğğ geldi artık ama...yapcak bişi yok...bebiş gelince tövbe etcez balığabelki bişiler bulurum...hadi öptüm cümlenizi
Dün Kocamla Görümcemle Konuşuyorduk da Kadın Hamile Değil İşten Gelen Kocasına Yemekleri Isıttırdı Falan Kocam Kardeşine Diyorki Sen Bi de Hamile Olsan Kocana Yazık.. İmreniyorum Ben de Rahat Olıyım İstiyorum Ama yok Yaaa Dayanamıyorum.. Canımın İstediği Çoğu Şeyi Bile Söylemiyorum Geçiştiriyorum.. Ha Doğurdum Ha Doğurcam Hala Mutfaktayım.. :}
Bakalım Belki Lohusalıkta Rahat Ederim :}
evet kardeşimin görümcesi dermatolog ,o yazdı kendisi de hamileliğinde yaaşamış canım erkancım bana da onları yazdı 4 gün kullandım ama hiç faydası olmadı kortos kremve fitil aynı anda canım anında çözüm
balık ben de bayılıyorum ama karnımda kaşıntı yapıyor yiyemiyorum
seda geçen güne gittiğimde grip arkadaşlar vardı bana bulaşmasın diye camın kenarına koca bir soğan koydular o engellermiş hatta hikayesi de varmış
bir de eşine bol limonlu tavuksuyu çorba yap yahudiler bunun peniisilin etkisi yaptığını ıspatlamış doğru gerçekten
vay be ne kadınlar var aslında bazen imreniyorum onlara ama utanırım ben yaa elim ayağım tutarken ona yaptırmaya zaten adamcağız akşama kadar yoruluyo...ben de çoğu cnm çeken şeyi geçiştirdim..ama saolsun kocişim temizlik falan yaptırtmıyo bana çoraplarımı ve ayakkabılarımı giydiriveriyo bu aralar..
Dün Kocamla Görümcemle Konuşuyorduk da Kadın Hamile Değil İşten Gelen Kocasına Yemekleri Isıttırdı Falan Kocam Kardeşine Diyorki Sen Bi de Hamile Olsan Kocana Yazık.. İmreniyorum Ben de Rahat Olıyım İstiyorum Ama yok Yaaa Dayanamıyorum.. Canımın İstediği Çoğu Şeyi Bile Söylemiyorum Geçiştiriyorum.. Ha Doğurdum Ha Doğurcam Hala Mutfaktayım.. :}
Bakalım Belki Lohusalıkta Rahat Ederim :}
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim
Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim
eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo
ben de az önce seni sormuştum ama kimse cvp vermemişti...ağlama cnm yaa...kavuşucaz nasıl olsa geç olsun da güç olmasın artık napalım...benim kız da seninki gibi bekletecek sanırım bizi...içerde kalıcak halleri yok dimi nasıl olsa gelecekler...sabırrr....
Canım Benim Yaaa Allah Sağ Salim Artık Kavuşmanızı Nasip Etsin İnşallah ;}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?