selam kızlar
kimle konussam suni sancıyı sakın kabul etme sezaryan yap daha iyi diyorlar
çok moralim bozuldu
ne yapıcam ben ya:2:
ayyy..bunu öğrenmem çok iyi oldu sağol canımKızlar ben dalinden hiç memnun kalmadım. Kalıntı bırakmıyor, kokusu çok güzel falan ama leke çıkarma özelliği yok. Kusmuk lekesini bile çıkarmıyor.
Ben bir şişe almıştım bitti bile. Kaan'da Omo baby kullanmıştım. Şimdi yine ondan aldım. çok memnunum...
özledik yazılarını ne güzel herşey yoluna girmişKızlar merhaba
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere
bunu duymak güzelBu arada sezaryen spinaldi aşırı memnunum, ilk gün yürüttülerinden beri ayaktayım, sezaryen olacak arkadalara tavsiye ederim, hissettiğiniz sadece karnınıza masaj yapılması gibi bir his
bence de geç gibi ama suni sancı hiç duymadımburcucum gözünaydın canımm
darısı bizlerin başına
bende dün doktora gittim herşey yolunda allahıma çok şükür
doktorum 14 üne kadar bekliycem normal yoldan olması için olmazsa suni sancı ile müdahale edicem dedi
sizce geç değil mi
birde suni sancı yaptırmış olan var mı hiç ?
bol limonlu tavuk suyu çorbası ve zencefilli süt beni yileştirdi canımkızlar şu son günler ne kadar zor geçiyor,her tarafım ağrıyor,durduk yere..sürekli ağrılar içindeyim,bacaklarım belim sırtım kalçam çok fena,üstüne birde soğuk algınlığı,yarında doktor kontrolüm var nasıl gidicem bu halimle,büyük ihtimalle yarın dananın kuyruğu kopacak ve doğum için gün alıcam,en azından şu soğuk algınlığımı bir atabilsem bana öneriniz varmı? ilaç kullanmak dışında
hadi bekliyoruzzzzzslm kizlar,
kizim cok sükür uyudu konusamamalari ne kötü bazen ne derdi var anlamiyorum (genelde gazi oluyo) ve nedense o gazi bi türlü cikaramayan ben, babasi kizini kucagina aldigi anda alttan üstten saliyo kendini. bu arada 40i cikana kadar annem kaliyo bende cok sükür 40 ciktiktan snra tek basima ne yapcam cok merak ediyorum
genel olarak iyiyiz cok sükür, makinenin kablosunu bulsam fotoalri ekliycem ama onu bulmaktan bile acizim ben yahu
bak diyorum sana şekerim 14v şubata al topikçe toptan doğuralımyerim ben o kızını:)
cnm banada dua et sağlıkla aliim kucağıma
hafta içi gidicem doktora çatı dar demişti okudunmu bilmiytom yazmıştım bakalım ne dicek eğer zorlanırsın çok derse sezeryan için gün alıcam artık dua bekliyom bi ben kaldım kıı
inşallah canım hayırlısıyla...kızlar kimse kalmadı heralde doğuran doğurana maşalhhh
sırada kim var günü belli olan varmı aranızda benm 11 şubat yaniiii
son 5 günnn 8 senelik hasretim cuma günü sona erecek inşlhhhhhhhhhhhh
ne güzel şeyler nurcum ya ...darısı en kısa zamanda başımızamrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyorgece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladığögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz
neden bugün?slmm kızlarrr ayy valla izmirde öyle güzel bir hava varki kocişle yeni geldik evee ayy yorulmusumm artıkk doğum yapanlar gelmez oldu form pek bi sakin dimmiii ayy artık darısı biz ben bugün doğurmayı cok istedimm ama olmucak galibaa
hepinize selma kızlar
dün kontrolümüz vardı.son kararı vermem gerekiyodu artık doğum konusunda.ve evvelsi gün sezeryan olan 2 arkadaşımla tesadüfen görüştük ve ikisi de aklın varsa normal yap dediler.ama ben de zaten normale dönmüştüm.vee doktora eğer bi engel yoksa normal doğum istiyorum dedim.o da en güzeli zaten normal doğum dedi.hiç bi engel yok dedi.pozisyonu falan uygunmuş.çatı muayenesi yapmıyo bnm doktorum.(buarada zaten bnm erken doğum riskim vardı ve aylar öncesinden açılma vardı bende) neyse kilosu kaçtı geçen kontrolde dedi.3.250 ydi dedim.gayet güzelmiş daha da almasına gerek yok dedi ölçümü yaparken ve 3.500 olmuş bile deditombalak kızım bnm ben yarım kilo almışım maşallah 250 grı kızıma gitmiş herşey normal suyu vs dedi.hemoroid problemimden bahsettim.ilaç verdi.normal doğuma engel diil dedi.sonuç olarak ben rahatlamış bi şekilde çıktım muayeneden.ohh dedim üzerimden büyük bi yük gitti.normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir diye bi yazı okumuştum.inş öyledir.2 gündür kuş gibiyim.evliya çelebi gibi geziyoz kocişle valla artık beklemedeyiz anlıycaanız.haftaya pazar yine randevu var ama o zamana kadar gelebilir de dedi doktor.bakalım kısmet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi akşamlar öptümmm
selam kıslar....çok fena duygulandım....çok bi hoş oldum...annemi aradım anlamadı...eşime sarıldım agladım oda tuhaf tuhaf baktı bana....beşiğimiz geldi.... kuruluyor şimdi yatak odasına...ay çok hooş....çok beğendim....allahım içinde kızımızın uyudugu ve büyüdüğü günleri gösterir inş...sizde böyle duygulandınızmı? yoksa bendemi tuhaflık...
mrb kızlar nasılsınız....
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyorgece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladığögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz
faygen hemoroid ne durumda benimki bugün hortladı gene
faygen hemoroid ne durumda benimki bugün hortladı gene
kızlar bugün sümüksü kanlı bişey geldi.doktoruma gittim.pazar oldugu için ebe baktı.nişanım gelmiş.evde dinlen dedi sancı çıkmadı.haftaya pazartesiydi biraz iş yapmıştım ondanmı erken geldi ne.dogum yakınmı ki.nişan neki
canım yine mi hortladı.. allah allah yaa.. acılı ekşili sirkeli bişiler mi yedin ??? sirke azdırır haberin olsun..
yok canım ya yediklerimden değil de sanırım bağırsaklara baskı arttıkça oluyor karnım çok büyüdü ve baskı arttı benim hemoroidim kabızlık ya da yediklerimle alakalı değil ilginç bişey
sen nasılsın neler yaptın
canım bende kabız değildim hortladığında.. hem baskıdan hemde yediklerinden olmuştur dedi yediklerine dikkat et dedi doktorum da ondan söyledim..
idare ediyorum.. eşim evdeydi biraz onunla çıktık dolaştık hava güzeldi.. eve alışveriş yaptık biraz.. doğumda eve gelen giden olursa yemekti, ikramlıktı vss..
mrb kızlar nasılsınız....
offfff kafam karmakarışık bana da dr artık biz epidural yapmıyoruz onda kateter kullanıldığı için enfeksiyon riski var dedi baş ağrısı kalabiliyor dedi spinal tercihimiz diyor burda okuduklarım dada spinal de baş ağrısı kalıyor diyorlar kime inanacaz bilemedim valla kamera alacak dr. doğuma bu yüzden uyanık olmak istiyorum kzımı ilk ağlamasını duyayım onu göreyim diye ama bu baş ağrısı söylentileri korkutuyor beni genel mi olsa diyorum bilemiyorum yani sanırım masaya yatınca ancak karar vericem
aminnnn hepimizinkine inşlhhhh canım yıllarca eli belinde ikindin kocalarının kollarında gezintiye çıkan hamilelere çok özenirdimm 8 sene bekletti kızım bizi ama şükür rabbime şu an benimle inşlhhh haftaya bugünde kolarrımda olacak
hepinize selma kızlar
dün kontrolümüz vardı.son kararı vermem gerekiyodu artık doğum konusunda.ve evvelsi gün sezeryan olan 2 arkadaşımla tesadüfen görüştük ve ikisi de aklın varsa normal yap dediler.ama ben de zaten normale dönmüştüm.vee doktora eğer bi engel yoksa normal doğum istiyorum dedim.o da en güzeli zaten normal doğum dedi.hiç bi engel yok dedi.pozisyonu falan uygunmuş.çatı muayenesi yapmıyo bnm doktorum.(buarada zaten bnm erken doğum riskim vardı ve aylar öncesinden açılma vardı bende) neyse kilosu kaçtı geçen kontrolde dedi.3.250 ydi dedim.gayet güzelmiş daha da almasına gerek yok dedi ölçümü yaparken ve 3.500 olmuş bile deditombalak kızım bnm ben yarım kilo almışım maşallah 250 grı kızıma gitmiş herşey normal suyu vs dedi.hemoroid problemimden bahsettim.ilaç verdi.normal doğuma engel diil dedi.sonuç olarak ben rahatlamış bi şekilde çıktım muayeneden.ohh dedim üzerimden büyük bi yük gitti.normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir diye bi yazı okumuştum.inş öyledir.2 gündür kuş gibiyim.evliya çelebi gibi geziyoz kocişle valla artık beklemedeyiz anlıycaanız.haftaya pazar yine randevu var ama o zamana kadar gelebilir de dedi doktor.bakalım kısmet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi akşamlar öptümmm
selam kıslar....çok fena duygulandım....çok bi hoş oldum...annemi aradım anlamadı...eşime sarıldım agladım oda tuhaf tuhaf baktı bana....beşiğimiz geldi.... kuruluyor şimdi yatak odasına...ay çok hooş....çok beğendim....allahım içinde kızımızın uyudugu ve büyüdüğü günleri gösterir inş...sizde böyle duygulandınızmı? yoksa bendemi tuhaflık...
kızlar bugün sümüksü kanlı bişey geldi.doktoruma gittim.pazar oldugu için ebe baktı.nişanım gelmiş.evde dinlen dedi sancı çıkmadı.haftaya pazartesiydi biraz iş yapmıştım ondanmı erken geldi ne.dogum yakınmı ki.nişan neki
aynen ya o telaş bizde de var annemler gelecek manisadan istanbuldan kız kardeşim falan derken aman o eksik olmasın bunu aramasınlar diye..
bugün lohusa şerbeti yapmayı bilmezler diye onun bile tarifini yazıp malzemelerle sürahinin içine koydum.
ben evde olmayınca kimse bir iş beceremeyeckmiş sanıyorum
aynı dert bende de var.. bende aman siz bunu beceremezsiniz ben doğurmadan yapayım modunda geziyorum ortada.. eşimde kızıyor.. ama dinleyen kim.. lohusa şerbetinide anneme aldırdım hazır poşette satılıyor.. bir tanıdıklarımız doğumdan 2 gün önce kaynatıp 5 lt lik bidonlara doldurup buzdolabına koymuş.. doğumdan sonra gelenlere hazır çıkarmış tencereye kaç kişilikse ısıtıp vermiş.. anneme dedim bende yapalım hazır olsun diye.. bakalım bugün yarın kaynatır oda..
ne güzel,pratik fikir lohusa şekerinin ssıcak mı servis edilmesi gerekiyor ben bilmiyorum
evet canım sıcak ikram edilir.. en azından bizim buralarda öyle.. üzerine ceviz dövülüp dökülür yada badem içi kabukları soyulup içine atılır yada güneriçi denir bizde küçük fıstık dolmanın içine falanda konur ondan içine atılır.. pratik olsun doğumdan sonra ani gelen gidene hazır verilir.. annem kaynatacak koyacak şişelere şimdiden..
hımmm...ben bilmiyorum hiç gittiğim yerlerde vermediler ben de internetten öğrendiğim kadarıyşa yapıcam iyi oldu öğrenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?