2011 Şubat Anneleri

selam kızlar

kimle konussam suni sancıyı sakın kabul etme sezaryan yap daha iyi diyorlar
çok moralim bozuldu
ne yapıcam ben ya:2:

Millete bakma canim banada diyorlar çok zor falan diye ama napiyim bebegimi tehlikeye atamam. Mecbur suni sanci verecekler bana sezeryan yapmiyorlar

ayyy..bunu öğrenmem çok iyi oldu sağol canım
özledik yazılarını ne güzel herşey yoluna girmiş
Bu arada sezaryen spinaldi aşırı memnunum, ilk gün yürüttülerinden beri ayaktayım, sezaryen olacak arkadalara tavsiye ederim, hissettiğiniz sadece karnınıza masaj yapılması gibi bir his
bunu duymak güzel
bence de geç gibi ama suni sancı hiç duymadım
bol limonlu tavuk suyu çorbası ve zencefilli süt beni yileştirdi canım
hadi bekliyoruzzzzz
bak diyorum sana şekerim 14v şubata al topikçe toptan doğuralım
kızlar kimse kalmadı heralde doğuran doğurana maşalhhh
sırada kim var günü belli olan varmı aranızda benm 11 şubat yaniiii
son 5 günnn 8 senelik hasretim cuma günü sona erecek inşlhhhhhhhhhhhh
inşallah canım hayırlısıyla...
ne güzel şeyler nurcum ya ...darısı en kısa zamanda başımıza
neden bugün?

kararsızlığını gidermen iyi olmuş canım hemoroide ne yazdı?

selam kıslar....çok fena duygulandım....çok bi hoş oldum...annemi aradım anlamadı...eşime sarıldım agladım oda tuhaf tuhaf baktı bana....beşiğimiz geldi.... kuruluyor şimdi yatak odasına...ay çok hooş....çok beğendim....allahım içinde kızımızın uyudugu ve büyüdüğü günleri gösterir inş...sizde böyle duygulandınızmı? yoksa bendemi tuhaflık...

gece uyandım sabah 6buçukta geri yatınca 11 de kalktım kocişle kahvaltı ettik
sonra hastane valizlerini bi gözden geçirdik ,kızımın banyo havlusunu yıkadım sabun tozuyla ilk banyoda su almazsa diye ..sonra giyindim hamile elbisemi giydim son kezz makyajımı yaptım
dışarı çıktık gezdik biraz hava çok güzeldi ordan outlete gittik.eve dönmeden yemek yedik gittiğimiz mekanda da velim usat olarak çalışıyormuş tesadüf adamcağız ne ikramlarda bulundu mahçup olmuş
yarın kocamın doğum günü onu da erken kutlamış olduk
hava da güzel olunca pek hoş bi gün oldu

şimdi de epey yorulmuşum ben uzandım yaseminceyi izliyorum Allah razı olsun oda ütüleri yapıyor

canım oluyor zaman zaman tuhaf değil ben de kıyafetlerine bakınca aynı oluyorum bu kollar buraya girecek diyorum..inşallah güle güle kullanın

ayyy ben çokmu duyguluyum ne...yine agladım bak....ne güzel nurcum ya allah sindirsin...bizede nasip etsin inşallah...bende yazmak istiyorum böle şeyleeer 17gün kaldı inş...gel yağmurum....

kızlar bugün sümüksü kanlı bişey geldi.doktoruma gittim.pazar oldugu için ebe baktı.nişanım gelmiş.evde dinlen dedi sancı çıkmadı.haftaya pazartesiydi biraz iş yapmıştım ondanmı erken geldi ne.dogum yakınmı ki.nişan neki

bebeğe vajinamızdan mikrop vss.. gitmesini engelleyen bir tıkaçtır... normal şartlarda nişan geldiğinde 48 saat içinde doğum başlar..

canım yine mi hortladı.. allah allah yaa.. acılı ekşili sirkeli bişiler mi yedin ??? sirke azdırır haberin olsun..

yok canım ya yediklerimden değil de sanırım bağırsaklara baskı arttıkça oluyor karnım çok büyüdü ve baskı arttı benim hemoroidim kabızlık ya da yediklerimle alakalı değil ilginç bişey

sen nasılsın neler yaptın

canım bende kabız değildim hortladığında.. hem baskıdan hemde yediklerinden olmuştur dedi yediklerine dikkat et dedi doktorum da ondan söyledim..

idare ediyorum.. eşim evdeydi biraz onunla çıktık dolaştık hava güzeldi.. eve alışveriş yaptık biraz.. doğumda eve gelen giden olursa yemekti, ikramlıktı vss..

aynen ya o telaş bizde de var annemler gelecek manisadan istanbuldan kız kardeşim falan derken aman o eksik olmasın bunu aramasınlar diye..
bugün lohusa şerbeti yapmayı bilmezler diye onun bile tarifini yazıp malzemelerle sürahinin içine koydum.
ben evde olmayınca kimse bir iş beceremeyeckmiş sanıyorum

nurcum gözünaydın canım .Allah analı babalı büyütsün canım.
dünyanın en güzel duygusu dediğimde doğru demişim değil mi?

burcucum gözünaydın canımm
darısı bizlerin başına inşallah.Kağanın kıskanmamasına çok sevindim.benim en büyük korkum o.inşallah kızımda kağan gibi kardeşini sever

sürmeli aynı durumdayım canım
bacaklarım kasıklaı agrıyor gece uyuyamıyorum burnum ellerim şişti
sen bide 40 haftalıksın
Allah kolaylık versin canım

ben spinal oldum ilkinde canım
ne baş ağrısı ne başka bişey çektim
bu seferde spinal tercih ettim
inşallah sizinkilerde iyi geçer

Alahım sağsalim kollarına almayı nasip etsin
8 sene çok bektetmiş miniş sizi

bravo sana verdiğin karar için kutluyorum
ah benimde keşke normal doğum yapma şansım olsaydı keşke

amin canım inşallah güzel günlerde kullanırsınız

canım ben seni sezeryan diye hatırlıyorum
nişan geldiyse doğumun çok yakın hemen yarın dr una git bence tabi gece sancılanmazsan

aynı dert bende de var.. bende aman siz bunu beceremezsiniz ben doğurmadan yapayım modunda geziyorum ortada.. eşimde kızıyor.. ama dinleyen kim.. lohusa şerbetinide anneme aldırdım hazır poşette satılıyor.. bir tanıdıklarımız doğumdan 2 gün önce kaynatıp 5 lt lik bidonlara doldurup buzdolabına koymuş.. doğumdan sonra gelenlere hazır çıkarmış tencereye kaç kişilikse ısıtıp vermiş.. anneme dedim bende yapalım hazır olsun diye.. bakalım bugün yarın kaynatır oda..

ne güzel,pratik fikir lohusa şekerinin ssıcak mı servis edilmesi gerekiyor ben bilmiyorum

ne güzel,pratik fikir lohusa şekerinin ssıcak mı servis edilmesi gerekiyor ben bilmiyorum

evet canım sıcak ikram edilir.. en azından bizim buralarda öyle.. üzerine ceviz dövülüp dökülür yada badem içi kabukları soyulup içine atılır yada güneriçi denir bizde küçük fıstık dolmanın içine falanda konur ondan içine atılır.. pratik olsun doğumdan sonra ani gelen gidene hazır verilir.. annem kaynatacak koyacak şişelere şimdiden..

hımmm...ben bilmiyorum hiç gittiğim yerlerde vermediler ben de internetten öğrendiğim kadarıyşa yapıcam iyi oldu öğrenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…