slmm kızlarrr ayy valla izmirde öyle güzel bir hava varki kocişle yeni geldik evee ayy yorulmusumm artıkk doğum yapanlar gelmez oldu form pek bi sakin dimmiii ayy artık darısı biz ben bugün doğurmayı cok istedimm ama olmucak galibaa
mrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyorgece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladığögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz
Canım ben bile şu halimle zorlanıyorum ki (38 yeni bitti) sen 40 devirmişsin . Benim acayip kemiklerim acıyor. Benim gbi kemikleri acıyan var mı? Göğüs bölgemdeki kaburga kemiklerim acıyor. Magnezyum ve kalsiyum alıyorum ama kırılmış gibi acıyor
Evt cnm sağlık sorunları sebebi ile sezeryan olacağım baştan konuştu dr um benle.
benimde kaburga kemiklerim çok acıyor,az kaldı sıkalım dişimizi senin doğum tarihin bellimi?
benm de parmaklarım ve dizlerim çok kötüü
oturup kalkarken yaşlı teyzeler gibiyim aynen
benimde kaburga kemiklerim çok acıyor,az kaldı sıkalım dişimizi senin doğum tarihin bellimi?
benim de sezeryan ama ben anesteziye karar veremedim halen sen ne düşünüyorsun
ben oturup kalkamıyorum artık,okadar zor ve sancılıki ağlicam artık,yatakta dönerkende aynısını yaşıyorum,el parmaklarım ağrıyor tutuluyor,abartısız her yerim kırılmış gibi ağrıyor,kemiklerim katur kütür ediyo,uykudayken yada uyanıkken sürekli inliyorum,günah bize yaa,Allah hayırlı doğumlar nasib etse artık,bazen büyüklerimiz Allah kurtarsın diyince ne demek istediklerini anlayamıyordum,ama şimdi ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum
ben oturup kalkamıyorum artık,okadar zor ve sancılıki ağlicam artık,yatakta dönerkende aynısını yaşıyorum,el parmaklarım ağrıyor tutuluyor,abartısız her yerim kırılmış gibi ağrıyor,kemiklerim katur kütür ediyo,uykudayken yada uyanıkken sürekli inliyorum,günah bize yaa,Allah hayırlı doğumlar nasib etse artık,bazen büyüklerimiz Allah kurtarsın diyince ne demek istediklerini anlayamıyordum,ama şimdi ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum
Salı randevumuz var günümüzü o zaman verecek dr Tahmini olarak 10-11 şubat gibi.
Cnm ben epidural olmayı düşünüyorum. Spinal olan bir arkadaşım vardı acayip baş ağrısı çekmiş. Burcu da spinal olmuş ama rahat sanırım. Bu herkesin yapısına göre değişiyor. Ama genel anestezi olmak istemiyorum. Epiduralde karar kıldım ama bazen epiduralde uyuşmayabiliyormuşsun o zaman mecburen genel anestezi yapıyorlarmış.
eşim ben yatarken nasıl gülüyor kızıyorum ona ama benim bile kendime gülesim geliyor yatağa yatmam dakikalar sürebiliyor gel bnm ağır vasıtam diyor eşim valla ne ağır vasıtalığım kaldı ne römorgluğum ne de fok balıklığım :)) ama olsunnn ben çok beklediğimden mi nedir bilmem bunlardan bile keyif alıyorum belki bir daha yaşayamayabilirim sonuçta
iyi yaa yalnız değilmişim bende tek ben böyleyim sanıyorumhamilelik 9.ayı geçirebilmekmiş demekki ondan öncesi ne kadar rahatmışım Allah hepimize yardım etsin inşallah
:))hepimizin birer takma adı var,benim eşimde beni uzandığım yada oturduğum yerden ellerimden tutup kaldıracağı zaman tuhaf komik yüz mimikleri yapar:)) bide oyy öldüm belim kırıldı falan der:)
bebek biraz geç gelince o ağrılar bile keyif veriyor dimi,Allah sağlık ve ömür versin yavruna
offfff kafam karmakarışık bana da dr artık biz epidural yapmıyoruz onda kateter kullanıldığı için enfeksiyon riski var dedi baş ağrısı kalabiliyor dedi spinal tercihimiz diyor burda okuduklarım dada spinal de baş ağrısı kalıyor diyorlar kime inanacaz bilemedim valla kamera alacak dr. doğuma bu yüzden uyanık olmak istiyorum kzımı ilk ağlamasını duyayım onu göreyim diye ama bu baş ağrısı söylentileri korkutuyor beni genel mi olsa diyorum bilemiyorum yani sanırım masaya yatınca ancak karar vericem
benim yarın randevum var dr. da gidince anestezi uzmanıyla detaylıca bir konuşayım bakımmm bence onlar daha doğru bilgilendirir demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?