2011 Şubat Anneleri

ay canım ben senın hamıel olduguna cok ınanıyorum oyle gelıyo yanı umutlnıp uzulmeı de ıstemem ama bendekı butun belırtıler var sendede canım ya kac gun kaldı progestanın bıtmesıne

ay cnmm allah bağışlasın bebişini inşş cnm inşş

ay canım ben senın hamıel olduguna cok ınanıyorum oyle gelıyo yanı umutlnıp uzulmeı de ıstemem ama bendekı butun belırtıler var sendede canım ya kac gun kaldı progestanın bıtmesıne
ya işin ilginç tarafı bende çok inanıyorum:)
iş hayal kırıklılığı yaşamam bende kendimi seninle çok özdeşleştirdim..
14.ünün akşamı bitiyo inş ve bekleme başlıyo.....

amin canıııım benim hadi ya senide burda görmek istiyorum ben:))))

cnm bnm tşk ederim inşşş inşş

diğer topictede sana bi msj yazmıştım buraya da kopyalayayım

cnm sanki sen geçenlerde bi düğüne gitmiştin dimi yanlışmı hatırşıyorum?
bende bi arkadaşaımın kınasından geliyorum şimdi birazda oynadım filan aklıma geldi hani demiştin ya arkamdan geliyosun diye buda doğru hatırlıyosam tesadüf tuttu bak:) midem halen yanıyo buarada

kumralperi canım senin bebişin ne kadarlıkken gözüktü ?

bısbırkın canım cok az kalmıs kız hadı ıyısın yıne bak bende haftaya tkr gıdıcem dr a persembe gunu sende o gunlerde ogrenmıs olucaksın sanırım:))))))

kumralperi canım senin bebişin ne kadarlıkken gözüktü ?

canım dun aksam gıttık bız dr a ve bebegım 4+5 haftalık cıktı:)))kesesı de gorundu kalp atısıda bak avatarımdakı de miniğimin ılk hali:)))))

canım bızım lısteyle kım ılgılenıyo benım yas 28 onuda eklermısınız.

bısbırkın canım cok az kalmıs kız hadı ıyısın yıne bak bende haftaya tkr gıdıcem dr a persembe gunu sende o gunlerde ogrenmıs olucaksın sanırım:))))))

haftaya cuma öğrenmiş olurum artık ne var ne yok cnm umarım adet değilde bebeğimi görürüm
sende bebişinin sağlıklı ve büyümüş halini

kızlar sabahları burada kimse olmuyor herhalde? önce liste bilgilerimi bir vereyimde eklensin.adım ve Sat var zaten.Tahmini doğum 11 şubat yaşım 28 kilom 52. ınşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçiririz. Diğer arkadaşlar gibi bende kısaca kendimle ilgili bilgi vereyim. 3 yıllık evliyim ilk denememizdi. hala çocuk konusunda terddütlerim var zmanı gelmişmiydi yoksa daha beklesemiydim filan diye ama cesaret olmadan da bu işler olmuyor. Genç yaşında 3 çocuk doğurmuş anneme bu konuyu açtığımda -Aman sanki bi çok hazır hissediyoduk kendimizi şeklinde bir cevap almıştım. O yüzden artık fazla tasalanmıyorum:)

günaydınlar
arkadaşlar listede hala adımı göremedimm...bir arkadaş (adını hatırlamıyorum) bana özel mesaj atın demiş,attım ama hala listede değilim..acaba şubat 2011 annesi olmak dışında ne gibi kriterler gerekiyor listede adımı görmem için??

lütfen benide bu listeye eklermisiniz?
lütfen
lütfen
lütfen

kumralperi bende bucada oturuyorum ceza evinin orda:))
benim doktorda salıya ultrason randavusu verdii ay ne zormuş beklemek yaaaa.1 mayıs sat tarihimdi kan değerim perşembe günü 1500 çıktıı.inşallah sorunsuz olur.
arkidişlerden bazıları yazdığımdan duygulanmışş yerim sızıı :))))))).Allahım sorunsuz sağlıklı hayırlı bebişler nasip ersin inşallah hepimizeeee

:Saruboceq:
canım hemen hemen aynı şeylerı yaşamız bizde 3yıllık evlıyız doğuda olunca yapmadık şubatta ben kurtuldum eşim hala doğuda ilk denememızde hamıle kaldım bende ama biz zaten uzun zamandır düşünüyorduk ama bır turlu harekete gecememıştıkkaydirigubbakcemile3 pazrtsı doktor gıtcem bakalım sen gıttınmı Allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza verır inşallah

Yasee canım valla bende ağladım senın mesajını okurken cok duygulandım ..hemsehrıyız ha bende buca gedızde oturuyorum canım bızımde ıkıncı gebelıgımız ınsallah bunda bır kaza olmadan atlatıp bebegımı kucagıma saglıkla alamk ıstıyorum bugun 5 haftam doldu:))) yarın 5+1 olucam :))))

liste eklemesi için özelemi mesaj atmak gerekiyormuş?

Merhaba arkadaşlar... Ben 2010 şubat annesiyim. Şubat annelerinin de editörüyüm. Neyse bu bölüm çok da önemli değil. Çalışan ve Şubat topiğini sıkı bir şekilde takip etmesi gereken yeni bir anne olarak gerçekten çok yoğun çalışıyorum. 4 aylık bebeğimde gerçekten evdeki tüm zamanımı alıyor.

Topikteki hiç bir hamile arkadaşı atlamak istemediğimden özelden mail atmanızı istemiştim. Yoğunluktan topiğinizi iyi takip edemem ve birilerini kaçırırım diye.( Klik arkadaşımızı da özelden mail atmasına rağmen kaçırmışım) Listeyi fırsat bulduğumda yenilemeye çalışıyorum. Ama yetişemiyorum ne yazık ki... Listeyi yenilemek için daha pratik bir fikriniz varsa onu deneyelim arkadaşlar...

Sizleri anlıyorum hepiniz adınızı ve bilgilerinizi görmek istiyorsunuz ama elimden bu kadarı geliyor kusura bakmayın

Son düzenleme:

evet canım doktora gittim keseyi gördük 6 mm idi.2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem.Yalnız doktor karından net göremedi vajinal ultrason ile gördük bide fotosunu verdi kesenin ona bakıp duruyorum. Evet gerçektende sürecimiz aynı olmuş bizim kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum neden kaynaklanıyor ama bu topik çok cansız belki ilerde canlanır ama geliyorum gidiyorum rastladığım en fazla 1 kişi :çok üzgünüm: liste konusundada evet yalnız ilk listeyi yapan farklı bir kişi görünüyor. Listeyi daha çok ilgilenebilcek biri yapamazmı acaba?

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |9 ŞUBAT|||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||||
10| too__be|21|11 Mayıs ||||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| klik|29|30 Nisan |8 ŞUBAT|56 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
[/table]

kızlar ben bir liste hazırladım daha güncel bilgilerle havvaEsen bunu ilk sayfaya koyabilirsin süper olur.Ben bu listeyi burayı okudukça güncellerim.HavvaEsende ilk sayfaya taşır.Böylece şikayet etmek yerine yardımlaşmış oluruz zemuszemus
Kızlar yukarıda yanlış yada eksik bilgi varsa siz yazın ben okuduğumda düzeltirim ok? Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…