• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet canım doktora gittim keseyi gördük 6 mm idi.2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem.Yalnız doktor karından net göremedi vajinal ultrason ile gördük bide fotosunu verdi kesenin ona bakıp duruyorum. Evet gerçektende sürecimiz aynı olmuş bizim kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel ya böyle güzel şeylerı okudukça heyecanlanıyorum ınş kolylıkla gorunur benım bebışımde hala ınanamıyorum cunku gecen gun bı arkadaş aramıştı yenı düşük yaptı kalp atışlarını gorene kadar cok kaptırma kendını dedıkötükedihüso cok canım sıkıldı moralım bozuldu bi sorun cıkcak dıye ödüm kopuyor:delphin:Allahım inşallah sorunsuz kucaklarımıza verır bebişlerimzi

manikk gördüm canım listeyi süper olmuş:lepi:bıraz canlanır topık inşallah baya kişi var ama gelen gıden yok pek:bbo:

ay ne güzel ya böyle güzel şeylerı okudukça heyecanlanıyorum ınş kolylıkla gorunur benım bebışımde hala ınanamıyorum cunku gecen gun bı arkadaş aramıştı yenı düşük yaptı kalp atışlarını gorene kadar cok kaptırma kendını dedıkötükedihüso cok canım sıkıldı moralım bozuldu bi sorun cıkcak dıye ödüm kopuyor:delphin:Allahım inşallah sorunsuz kucaklarımıza verır bebişlerimzi

evet bende kalp atışlarını bekliyorum ancak bizim ailede pek düşük olmuyor o yüzden de karamsar değilim ama herşeyin hayırlısı sonuçta.Sağlıksız doğacağına düşük olmasını yeğlerim tabiki

evet bende kalp atışlarını bekliyorum ancak bizim ailede pek düşük olmuyor o yüzden de karamsar değilim ama herşeyin hayırlısı sonuçta.Sağlıksız doğacağına düşük olmasını yeğlerim tabiki

öyle tabi canım hayırlısı benimde yengem 2 düşükten sonra bebek sahbı oldu şimdi 4,5 yaşında bi yiğenim var cumartesı gunu ogrendım kı 8 haftalık yıne hamıleymış Allah nasıp ederse arkaarkaya olcak daha oncede ablamla 20 gun arayla dogum yapmışlardıkaydirigubbakcemile3 Allahım o gunlerı hayırlsıyla gosterır ınşllah:Saruboceq:

mrhb hanımlar hepinize sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorum.inşallah bende aranıza katılırım.çok istiyorum.aslında haziran annesiydim.bugünlerde bebişimi kucağıma alacaktım ama kısmet işte kalbi durdu bebişimin ve alındı.şimdi inşallah meleğimin kardeşini vermiştir bize Rabbim.adetim 3 gün geçti yrn test alıp yapıcam .normalde hiç gecikmez 1 gün önce yada aynı gün gelirdi.ama ara sıra karnımda adet olucakmışım gibi ağrı oluyo geçiyor..sizde de oluyormuydu.ilk hamileliğimde hiç karın ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum.dokununca göğüslerimde acıyor ama neyse kendimi kaptırmak istemiyorum.herşeyin hayırlısı.test yapmadan ümitlenmek istemiyorum fazla

mrhb hanımlar hepinize sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorum.inşallah bende aranıza katılırım.çok istiyorum.aslında haziran annesiydim.bugünlerde bebişimi kucağıma alacaktım ama kısmet işte kalbi durdu bebişimin ve alındı.şimdi inşallah meleğimin kardeşini vermiştir bize Rabbim.adetim 3 gün geçti yrn test alıp yapıcam .normalde hiç gecikmez 1 gün önce yada aynı gün gelirdi.ama ara sıra karnımda adet olucakmışım gibi ağrı oluyo geçiyor..sizde de oluyormuydu.ilk hamileliğimde hiç karın ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum.dokununca göğüslerimde acıyor ama neyse kendimi kaptırmak istemiyorum.herşeyin hayırlısı.test yapmadan ümitlenmek istemiyorum fazla

canım öncelikle çok geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsın ama ilerde bebişini eline alınca bütün yaşadıklarını unutursun inş. Evet vucudun sinyallerine fazla aldırma yanıltabiliyor.Tabiki en iyisi test madem adetin geçmiş evde idrar testi yapabilirsin hemde merakını giderirsin ben öyle yapmıştım.Çünkü direk adet olarak öğrenmek daha üzücü bence

tşklr canım .herşeyin hayırlısı bakalım yrn öğrenicem inşallah adet olmazsam tabi.

geliyorum gidiyorum 2 günde 1 sayfa ilerlemiş dahaa olmuyoo kızlar böyle hadi canlanın azcuk amaaa....konuşcak kimsede yok neseeeee geldiğimde burayı dolu görmek istiyorum

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|69 kg||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg||
3| burcuuu||11 Mayıs|15 ŞUBAT|76 kg|||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| dilekcengiz|27|18 Mayıs |22 ŞUBAT|55 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
22| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|||
23| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|||
24| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|||
25| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58 kg||
26| nicensmart|28|29 Nisan | 3 ŞUBAT| 55 kg|||
27| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|||
28| gyshnky|26| 14 Mayıs|18 ŞUBAT|80 kg||
29| Nazim83| |16 Mayıs ||60 kg|||
30| mucize_1406|29|15 Mayıs|18 ŞUBAT|60 kg|||
31|minikmucizem|29| 9 Mayıs|16 ŞUBAT|61 kg|||
32| leydim|37|9 Mayıs|13 ŞUBAT|57kg|||
33|ecemnurr|26|15 Mayıs|19 ŞUBAT|53 kg|||
34| fns93| |18 Mayıs|22 ŞUBAT|94 kg|||
35|nurzul|35|15 Mayıs||60 kg|
36| zug|28|6 Mayıs| 8 ŞUBAT|53 kg||
37|nur_45|25|16 Nisan||67 kg||||
38|tusemm|27| 23 Mayıs|27 ŞUBAT|77 kg|||
39|fadime83|26|20 Mayıs||63 kg||
40|evrimmm|27|9 Mayıs|16 ŞUBAT|||
41|melike84||13 Mayıs|17 ŞUBAT|52 kg|||
42|bitte||19 Mayıs|23 ŞUBAT|64 kg|||
43|bag||13 Mayıs|17 ŞUBAT|63 kg|||

[/table]

Son düzenleme:
evet canım halısın bende ne zaman gırsem hıc kımse olmuyor burda çok durgun oldu aslında cok sık msjlasılan bır durumda olması gerekmezmıydı heralde 2 haftaya kadar netlesır herkesın hamıslıgı o zaman durgunluktan kurtuluruz:))) lısten guzel olmus elıne saglık

manikk sen mi takip etcen listeyi burdan söliim o zamn tahmini doğum tarihi 15 şubat hamiş kaldığım kiloyu sölemesem:utangac:70 kilo canım ahh ahhh....

ay inanmıyorum en kilolu benim galibaa neseee olsun artık bebek warya sorun yok:1shok::emir_bebek:

evet artık hamileyiz ve kilolarımız tamamen hamilelikten kaynaklanıyor :kedi: 9 ay bunun tadını çıkar canım kiloları doğumdan sonra veririz. Size zorla spor yaptırcam kaydirigubbakcemile he birde sana bi müjde kilolu hamile kalanlar hamilelikte çok az kilo alıyor genelde haberin olsun

Son düzenleme:
evet artık hamileyiz ve kilolarımız tamamen hamilelikten kaynaklanıyor :kedi: 9 ay bunun tadını çıkar canım kiloları doğumdan sonra veririz. Size zorla spor yaptırcam kaydirigubbakcemile

aman sağlıcakla gelsinde bebelerrr kilolara razıyımmalkisalkisalkisspor muuukafamçokkarıştı

Back