• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar... İlk sayfaya listenizi ekledim. Kaçırdıklarım olabilir. eksik bilgilerinizi bana özelden mesaj atarsanız eklerim. Topiği fazla takip edemiyorum o yüzden özelden mesaj atarsanız daha sağlıklı olur.
Öptüm bebişlerinizi ve sizi

az önce doktordan geldim. bugün 5+0 olmasına rağmen doktor keseyi göremedi.
vajinal ultrasondan da göremedi. kan testi istedi tekrar. dış gebelik olabilir dedi. moralim çok bozuk,

canım moralini bozma insaallah hersey yolundadır bebesin nazlı olacak anlasılan kendini göstermiyo

gelen giden yok sanırım dahaa...umarım güzel paylaşımlar içinde bulunuruz bu süreç içinde.Allah'ım bebeklerimizi korusun...kendimi tanıtayım 21 yaşındayım eşimin görevi dolayısıyla elazığda yaşıyoruz 8 aylık evliyim...

eşin polismi,askermi

vajinal ultrasondan da göremedi. kan testi istedi tekrar. dış gebelik olabilir dedi. moralim çok bozuk,

merhaba ebrugil..öncelikle moralini bozmaa..allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah..
bende 5 haftalıkken gittim doktora..idrar testi le tesbit etmiştim hamileliğimi..
ama doktor ultrasonda göremedi..kan testi yaptırdı..hamilelik çıktı..tekrar ultrasona soktu ama bu sefer alltan muayene ile baktı..ve keseyi gördü..rahim geride olduğundan görünmedi dedi..inşallah sende de böyle bir durum söz konusudur..

bozma moralini canım.herşeyin hayırlısı olsun...iyi haberleri alırsın inş. kan testinde

doktor beta kan testini tekrar istemişti. sonucu 5500 çıktı.sonra renkli doppler ultrasonda baktıralım dedi. ve gebelik kesesi renkli ultrasonda görüldü.yanlız ben dış gebelikdediği saatten renkli ultrason sonucunun çıktığı saata kadar yani 3,5 saat nasıl ağladığımı tahmin edersiniz artık.
herkese çok teşekkür ediyorum. bugün bebişimin ilk fotografını almış oldum. birazcık zorlu olsada.
26 haziranda kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. 20 haziranda benim doğumgünüm. ayrıca 14 haziranda evlilik yıldönüm. hediye gibi geldi bebişim.

arkadaşlar ben bu gün regi oldum ve dolayla şubat annesı olamam..sizlere de hayırlı doğumlar...benim içinde dua edin de mart annesi olayım artık.....

Canım benim hayırlı olsun.Hep mutluluk getirsin meleğiniz size opuyorumnanaktan

amin inş canım olumunekankayizsmile
doktor beta kan testini tekrar istemişti. sonucu 5500 çıktı.sonra renkli doppler ultrasonda baktıralım dedi. ve gebelik kesesi renkli ultrasonda görüldü.yanlız ben dış gebelikdediği saatten renkli ultrason sonucunun çıktığı saata kadar yani 3,5 saat nasıl ağladığımı tahmin edersiniz artık.
herkese çok teşekkür ediyorum. bugün bebişimin ilk fotografını almış oldum. birazcık zorlu olsada.
26 haziranda kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. 20 haziranda benim doğumgünüm. ayrıca 14 haziranda evlilik yıldönüm. hediye gibi geldi bebişim.
canım hayırlı olsun sevindim olumlu gelişlemere kaydirigubbakcemile2

selam herkese
birgün bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bende hamileyim ve şubat annesi olucam

benim durumum çoğunuzdan biraz farklı 6 yıllık özlemden sonra 3. tüp bebek tedavisi sonucu bende hamileyim sonunda

son adet tarihim 7 mayıs 26 mayısta 2 tane blastosist transfer edildi ve 5 haziranda öğrendim hamile olduğumu değerim 67 çıktı

7 haziranda ise testi tekrarladık ve 186 çıktı ve ultrason için 3 hafta sonrasına gün verdi doktorum şimdi de ultrason için gün sayıyoruz

garip duygular içindeyim allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

kızlar ben geldım:))

dün akşam dr gittik ve artık hamıleıgım kesınlestı 4+6 haftalık hamıleyım ve kesesı 8 mm mıs kalbıde mınıcık atıyodu kızlar Allah herkese bu duyguyu tatdırsın ınsallah sat 5 mayıstı..ve dogumum Allah nasıp ederse ultrasona gore 12 şubat zemuszemus

selam herkese
birgün bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bende hamileyim ve şubat annesi olucam

benim durumum çoğunuzdan biraz farklı 6 yıllık özlemden sonra 3. tüp bebek tedavisi sonucu bende hamileyim sonunda

son adet tarihim 7 mayıs 26 mayısta 2 tane blastosist transfer edildi ve 5 haziranda öğrendim hamile olduğumu değerim 67 çıktı

7 haziranda ise testi tekrarladık ve 186 çıktı ve ultrason için 3 hafta sonrasına gün verdi doktorum şimdi de ultrason için gün sayıyoruz

ALLAH tamamına erdırsın...onu ultrasonda gördüğümde kalbim durucaktı heyecandan :))))) canım oyle bır heyecan daha once hıc yasamadım çoook güzeldı ya anlatmak mümkün değil kelimeler yetmiyo yanii...sen de 3 hafta sonra yaşıcaksın bu duyguyu ama kendını hazırla canım çünkü mutluluktan gülüyosun ve dr sana gülme diyo:)))))ultrason bozuldu ben gülünce ama o kadar güzeldiki anlatamam yaniii:)))))

kızlar listemiz varmı bizim:))

gördüm listemizialkisalkisalkis alkisalkisalkis benım adım da varmıs canım benım hamıle kaldıgım kılom 60,3 olarak cıktı dun daha onceden de hep 60 kılolardaydım yanı 60 dım hamıle kaldıgımda..dogum 12 şubat dedı dr..sat 5 mayıs eklersen sevınırım...hihoyyyt hihoyyyt

selam herkese

hayırlı olsun canım inş kucağına alıp emzirdiğin/miz günleri de görürürüz :hulya:

canım gözün aydın olumsuzluklar yaşamışşın ama sonunda bebeğinin seninle oldugunu ögrenmıssın bu herseye deger canım :)))) hedıyen de dünyada alınabılecek en güzel hediye olmus canım Allah tamamına erdırsın ..

merhaba şubat 2011 annelriii.bende 2010 şubat annesi olarak hepinizi önce tebnik ediyorum..rabbim meleklerinizi kucagınızada almayı nasip etsin saglıkla sıhatlee.hamileliginizin keyfini çıkarın zaman çook zabuk geçiyo inanın.hamilelik çook zevkli bi süreç.sürekli merak içinde.heyecanla geçiyoo..bi sorunuz olursa herzaman yanınızdayız.yakında bi topik açarız sizee..çekenmeyin bacılarrr.hepinizi öpüyorumm.benimde sat tarihim 5 mayıstıı..dogumum ama 28 ocak olduu..ilk şubat anneleri çogunlukla ocakta doguruyo hazırlıklı olunn.saglıklı günlerrr....

bende dün öğrendim hamiş olduğumuu.hatta inanmadım 2 idrar testi yaptım biri evde biri işte sonra da kan da yaptırdım öğlen 1500 çıktı.
1 mayıs sat tarihi tahmini 5 şubatta inşallah kucağıma alacağım.
benimde süpriz oldu 07.07.07 de evlendik.2-3 ay sonra bebiş istemeye başladık.sonra öğrendikki eşimde varikosel var eşim ameliyat oldu yine olmadı sonra aşılama yaptırdık olmadı mayısta tüp bebek yaptırdık olmadı nisanda dış gebelik geçirdim(kendiliğinden) sağ tüpüm alındı.bu ay öğrendim ki kendiliğinden kalmışım ilk elime aldığımda ağlamaktan konuşamadım bil arkadaşımı aradım ilk.Şimdi diceksiniz ki eşini niye aramadın kaydirigubbakcemile3 ona süpriz yapmak istedim. Bir kutu hazırlamıştım hediye kutusunun içinde bi bebek yeleği ve oyuncaklar vardı ve içinde babaya bebişten gelen msj :emir_bebek: . onu oturma odasında koltuun üzerine bıraktım gelince görsün ha birde testi koydum içine :kedi: . telde hediye aldığımı söyledim evde inşallah beğenirsin dedim. gördüğünde aradı sesi titremekten konuşamıyordu ağlamaklıydı canımın sesi.1-1.5 senedir o kutu dolaptan çıkmayı bekliyordu Allahım gösterdi İnşallah cümlemize sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder. hayırlı :CüvCüv: :CüvCüv: lerrrrr

Back