Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelen giden yok sanırım dahaa...umarım güzel paylaşımlar içinde bulunuruz bu süreç içinde.Allah'ım bebeklerimizi korusun...kendimi tanıtayım 21 yaşındayım eşimin görevi dolayısıyla elazığda yaşıyoruz 8 aylık evliyim...
az önce doktordan geldim. bugün 5+0 olmasına rağmen doktor keseyi göremedi.
vajinal ultrasondan da göremedi. kan testi istedi tekrar. dış gebelik olabilir dedi. moralim çok bozuk,
eşin polismi,askermi
az önce doktordan geldim. bugün 5+0 olmasına rağmen doktor keseyi göremedi.
vajinal ultrasondan da göremedi. kan testi istedi tekrar. dış gebelik olabilir dedi. moralim çok bozuk,
Canım benim hayırlı olsun.Hep mutluluk getirsin meleğiniz size opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun sevindim olumlu gelişlemere kaydirigubbakcemile2doktor beta kan testini tekrar istemişti. sonucu 5500 çıktı.sonra renkli doppler ultrasonda baktıralım dedi. ve gebelik kesesi renkli ultrasonda görüldü.yanlız ben dış gebelikdediği saatten renkli ultrason sonucunun çıktığı saata kadar yani 3,5 saat nasıl ağladığımı tahmin edersiniz artık.
herkese çok teşekkür ediyorum. bugün bebişimin ilk fotografını almış oldum. birazcık zorlu olsada.
26 haziranda kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. 20 haziranda benim doğumgünüm. ayrıca 14 haziranda evlilik yıldönüm. hediye gibi geldi bebişim.
selam herkese
birgün bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bende hamileyim ve şubat annesi olucam
benim durumum çoğunuzdan biraz farklı 6 yıllık özlemden sonra 3. tüp bebek tedavisi sonucu bende hamileyim sonunda
son adet tarihim 7 mayıs 26 mayısta 2 tane blastosist transfer edildi ve 5 haziranda öğrendim hamile olduğumu değerim 67 çıktı
7 haziranda ise testi tekrarladık ve 186 çıktı ve ultrason için 3 hafta sonrasına gün verdi doktorum şimdi de ultrason için gün sayıyoruz
garip duygular içindeyim allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
kızlar listemiz varmı bizim:))
selam herkese
birgün bunu söyleyebileceğimi hiç tahmin etmiyordum ama bende hamileyim ve şubat annesi olucam
benim durumum çoğunuzdan biraz farklı 6 yıllık özlemden sonra 3. tüp bebek tedavisi sonucu bende hamileyim sonunda
son adet tarihim 7 mayıs 26 mayısta 2 tane blastosist transfer edildi ve 5 haziranda öğrendim hamile olduğumu değerim 67 çıktı
7 haziranda ise testi tekrarladık ve 186 çıktı ve ultrason için 3 hafta sonrasına gün verdi doktorum şimdi de ultrason için gün sayıyoruz
garip duygular içindeyim allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
doktor beta kan testini tekrar istemişti. sonucu 5500 çıktı.sonra renkli doppler ultrasonda baktıralım dedi. ve gebelik kesesi renkli ultrasonda görüldü.yanlız ben dış gebelikdediği saatten renkli ultrason sonucunun çıktığı saata kadar yani 3,5 saat nasıl ağladığımı tahmin edersiniz artık.
herkese çok teşekkür ediyorum. bugün bebişimin ilk fotografını almış oldum. birazcık zorlu olsada.
26 haziranda kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. 20 haziranda benim doğumgünüm. ayrıca 14 haziranda evlilik yıldönüm. hediye gibi geldi bebişim.