Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
Bu arada kızlar bu çatı muayenesi nasıl oluyo yani doktor nasıl muayene ediyo. Alttan olduğunu biliyorum ama ne şekilde olanlarınız var mı benimde pazartesi muayenem var ...
orkidem slm cnm bnm geçen hafta nstde sancı çıkınca çok fazla doktor baktı alttan ya korkutmak istemem ama çok fenaydı cnm acayip bi acı ama bana çatımın dar olduğunu söledi belkide oyüzden bukadar kötü geçti bnm ve 1cm açılma vardı acaba artmışmıdır yani bu muayeneyi mutlaka tekrar olcam Rabbim hepimize yardım etsin koaly geçer senin inş
maşallah cnm ya ne mutlu size,özendim walla doğuruveresim geldimerhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
melocuuum burdamısın..... heeelp..... benimde hemoroid çıkmış.. fenaaaa...evde proctolog suppozituvar var kullanayımmı...krem yook...heelp..
merhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
esracım inşallah istediğin gibi olur ama hayırlısı Allah yardımcın olsun canım
1 cm lik açıklığım çıktı cuma artmasını bekliyoruz artmazsa p tesi sezeryan olcam artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?