2011 Şubat Anneleri

ÇAĞLAYANtebrşkler cnm sağlıkla büyüt güzel kızını inş

Ayyy Çaglayancigim çok sevindim yaa Rabbim sizlere hayirli evlat olmasini nasip etsinnn.. Güle güle büyüt

Kizlar gunduz uykusuna yattiydim uyumusum rüyamda kizimi gördüm
Pembe tulum giydirmisim besiginde melek gibi uyuyordu ya cok guzeldi

Gecede erkek bebek gördüm üstünü giydiriyorum begenmiyorum baskasini giydiriyorum bi türlü karar veremiyorum.. oda çok güzeldi

Allahim noooooooooooooooooooluuurrr bugun doguruyum

Manikk canim bilmiyorum yaa iyimi kötümü pazartesine kadar gelir insaallah yoksa suni sanci verecekler:44: Amann ne verirlerse versinler tek dogurtsunlarda

offf bi temzilik yapayım dedim şöyle göstermelik,canım çıktı ya,benm oğlan gelicekti az daha
çamaşır attım,kuruyanları toplayıp yerleştirdim,mutfağı hale yola koydum,sonra bi toz aldm ve perte çıktım direk yaa..
ee yarın k.v.ler gelio az parlatayım evi ddm ama malesef yerleri bile silmeye gücüm yetmedi,amaaan neyse o da yarına kalıversin napimm..
kuaföre gtcktm bgn sıra vardı ona da gidemedim.
artk yaarn gideyim,ağdam yaptrym,kaşımı fln aldırayım,saçlarımı kestireyim..
bir deçıkıp kapatıcı bakayım bari hastanede maymun gbi gezmiim öyle dmi..bi allık,rımel atmştm çantaya,bi de kapatıcı yeter sanırım dimi..
gerçi o sırada makyaj gelicekmi bakalım aklıma

ayyy kızlar bide üzeri bebek figürlübadem şekerleri var bayıldmmm,onlardan alıcam hastanede vermek için,bebek şekerlerinden de koyucam da..

pöffff herkes doğurdu bu arada,forum pek bi sessiz kaldı

Bu arada kızlar bu çatı muayenesi nasıl oluyo yani doktor nasıl muayene ediyo. Alttan olduğunu biliyorum ama ne şekilde olanlarınız var mı benimde pazartesi muayenem var ...

orkidem slm cnm bnm geçen hafta nstde sancı çıkınca çok fazla doktor baktı alttan ya korkutmak istemem ama çok fenaydı cnm acayip bi acı ama bana çatımın dar olduğunu söledi belkide oyüzden bukadar kötü geçti bnm ve 1cm açılma vardı acaba artmışmıdır yani bu muayeneyi mutlaka tekrar olcam Rabbim hepimize yardım etsin koaly geçer senin inş

10 gün önce bende de 2cm açılma vardı. Bende çok mu yavaş oluyor bu açılma. Bu gidişle ben 40 günde anca doğururum :)

ayyy...çağlayan da doğurmuşş Allahım uzun ömürler versin geçmiş olsun

NURRRR
BETÜL NASIL

kızlar ben gelldim gelir gelmez çağllayanın haberini okudum acaba nasıl doğurdu kızlar ben bekliyorum başka kim bekliyor

merhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...

slm kızlar
hemen çıkıcam bi slm veriim dedim.demek çağlayan doğum yapmış.çok sevindim darısı başımıza :)
nurberra beni merak etmişsin cnm.normale karar verdik cnm.detaylarını anlatırım cnm ok? şimdi çıkmam lazım.öptümmmm

melocuuum burdamısın..... heeelp..... benimde hemoroid çıkmış.. fenaaaa...evde proctolog suppozituvar var kullanayımmı...krem yook...heelp..

ne güzel canım ya oğluşlarımızın doğum günü aynı olacak) ben de pazartesi sezeryana giriyorum. inşallah senin için kolay bir doğum olur, sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucağına.[/QUOTE] bu süper haber doğumgünlerinide beraber kutlarız inşallah canım şu doğumlarımız hayırlısı ile bitsin de burda buluşup bu günleri analım inşallah şimdilik en büyük isteğim bu sanada hayırlı ve kolay doğumlar dilerim canım

maşallah cnm ya ne mutlu size,özendim walla doğuruveresim geldi

melocuuum burdamısın..... heeelp..... benimde hemoroid çıkmış.. fenaaaa...evde proctolog suppozituvar var kullanayımmı...krem yook...heelp..

valla dene ama benimkini kortos krem ve fitil kesti acilen onları bul sabaha bişeyin kalmaz

1 cm lik açıklığım çıktı cuma artmasını bekliyoruz artmazsa p tesi sezeryan olcam artık kısmet

ne diyim yaa...Allah sağlıkla bizlere de nasip etsin

esracım inşallah istediğin gibi olur ama hayırlısı Allah yardımcın olsun canım

esracım inşallah istediğin gibi olur ama hayırlısı Allah yardımcın olsun canım

amiin canım artık pazartesi son gün saat 12 de alır artık dr sezeryana kız dün çağlayanla konuştum sancısı yoktu şok oldum haberini okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…