2011 Şubat Anneleri

erkeğe de dediklerini bilmiyodum cnm yaa bana da cinsiyetini sorunca kız dediğimde " olsun Allah oğlan da verir" diyolardı ben güle oynaya kız diyorum karşımdakinin dediğine bak yaa.gerçi hiç önemli diildi.sonuçta bnm yavrum olacak kız oğlan gerçekten de farketmiyodu ama çevremdekiler öyle tepki verince Allah Allah demekki çok kötü bişi kız evlat sahibi olmak herhalde diyodum töbe töbe yaa.. ne olsa cinsiyeti yaranılmıyo demekki.amaaaann vız geldi tırıs geçti ama o zamanlar garipsiyodum tabi bende

Ya Kızlar lansinoh u Dr Bana da Verdi de Heryerde Okudum Erken Doğumu Tetikliyor Yazıyordu Bir Kere Bile Sürmedim Siz Sürüyor musunuz?

Şimdi Huggies Bebek Bezinin Yeni Reklamını İzledim Ay Gözleirm Doldu Çok Etkilendim.. Artık İyice Duygusal Olmaya Başladım Yaaa Herşey Özellikle Bebekler Çok Etkiliyor Beni

Son düzenleme:

aynen canım herkez bildiğinin en doğrusu olduğunu düşünüyo ya sinir bozucu olan şeyde o zaten bide cevap verincede senden kötüsü yoktur zaten onun için hiç takmıyorum cahilce konuşanları yoksa insan sıyırırgerçi bizim eşimin tarafının akrabası çok hepsi bi bilmiş lousa filan dinlemeyip gelen giden bitmez herkez bişiy söyleyip canımı sıkacak şimdiden yok şöyle yap şunu yapma bilende bilmeyende konuşur ne yapsam die düşünüyorum annemde kalsam 40 gün bu seferde kendi evimde olmak isterim insan kendi evinde rahat oluyo

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım hemen yazıp çıkıcam daha sonra uzun soluklu uğramaya çalışırım inş....
şimdi doktordan geldik herşey yolunda ama ben muayene alttan olamıyorum buda işleri birazcık karıştırıyor tabiki....vee yarın saat 12:00da yatışş 14:00 da sezeryanla kızımızı kucağımıza alcaz inşş bol dua bekliyoruzz hepinizdenn ..... bu kararı çok zor verdim ama mecburdumm

bi ara böyle sürekli söyleyince bende senin gibi düşünmeye başladım şimdi umrumda da değil valla.Zaten ben kız yada erkek olsun die aklımın ucundan geçirmedim eşimde öyle, Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin gerisi detay dört gözle canım oğlumu bekliyorum şu son 5 gün gözümde buyuyo..sonrada hepsine nanik yapıcam

cnm bildiğim kadarıyla erken doğumu tetikleyen kremin kendisi değil,göüğs uçlarının uyarılması.
rahim kasılmalarını artırıyomuş, o yüzden.
ben çok ujyarmadan nazikçe süreyim diorum,hastanede de sür ddiler zaten

dualarımız seninle cnm,allah sağ salim yawrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsn..

Ay ne biliyim sürmedim hiç korktum aldım halbuki kremi de ama..

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kızını kucağına almayı nasıl etsin inşallah..

Bnede mustella aldım kullanmayada basladım onceden kullanmaya baslamak lazımmıss

allah kolaylıkla kavuştursun bebişine,hakkınızda hayırlısı buymuş demekki,hiç sıkıntı yapma kendine
ne güsel yrn bebiş kollarındaaaa

Ya Kızlar lansinoh u Dr Bana da Verdi de Heryerde Okudum Erken Doğumu Tetikliyor Yazıyordu Bir Kere Bile Sürmedim Siz Sürüyor musunuz?

ayyy canım erken doğumumu kaldı artık gelsin die şarkılar yazıo benim kızıma babası son hit parçamız :
gel zeynebim gel zeynebim bitsin bu gurbett evde anan baban herkes yüzüne hasreeeet

aaa bi normalci daha sezaryene gidiyo olsun canım al artık bebişini kucağına çok sevindim senin adına yani yarın bu saatlerde dünyaya gelcek hadi inş hayırlı olsun

Son düzenleme:

canım korkacak bişey yok aslında herşey kafada bitiyor. uzun zamandır girmedim nete önceden bilseydim seni ikna etmeye çalışırdım. Nurten hanım o kadar yardımcı oluyorki. neyse hakkında hayırlısı önemli olan yavrunu sağ salim kucağına alman. Allah yardımcın olsun

orası öyle gelsinler die yol gözlüyoruz da daha 37. hafta falan ya iyice olsun öyle gelsin gelişimini tamamlasın bağışıklık sistemi gelişsin falan tam zamanında gelsin istiyorum :}

Kızlar Bu Arada Kendinize Dikkat Edin Boğaz Enfeksiyonu Salgını Varmış Aman Son Zamanlarımızda Bi de Hastalıkla Uğraşmayalım.. Kendinize İyi Bakın

Son düzenleme:
dualarımız seninle cnm,allah sağ salim yawrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsn..

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kızını kucağına almayı nasıl etsin inşallah..

allah kolaylıkla kavuştursun bebişine,hakkınızda hayırlısı buymuş demekki,hiç sıkıntı yapma kendine
ne güsel yrn bebiş kollarındaaaa

çok saolun kızlar yarın nolur duaedinn bize....

hadi hayırlısı cnm.sağ alim kavuş bebişine inş...

..[/FONT][/B]

cnm ben lansinoh kullanıyorum.3 kez sürdüm şimdiye kadar.2-3 günde 1 sürüyorum.ama tabi çok uyarmamak lazım.hemen sürüp üstüne de kağıt mendil koyuyorum.daha da doğurmadım

hmm işe yaramıyo demekki erken doğum için tamam ben de artık az az sürmeye başlıyım teşekkürler dert ortaklarım benim ;}

hmm işe yaramıyo demekki erken doğum için tamam ben de artık az az sürmeye başlıyım teşekkürler dert ortaklarım benim ;}

cıks cnm yaramıyo sür tabi yaa uyarmazsan sorun olmaz.ben çok korkuyorum göğüslerimin yara olmasından ondan başladım.buarada bi arkadaşım sezeryana gideceği günden bi gün önce gece yatarken maden suyu sürdü göğüslerine.yara falan olmadı hiç.o da kuzeninden duymuş.ne derece etkilidir bilmem ama onlarda işe yaramış.ben de deniycem bakalım

hmmm e bizde deneyelim o zaman yahu
duymamıştm bunu ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…