2011 Şubat Anneleri

kızlar kardeşim geldi biliyorsunuz siteye eskisi kadar sık giremiyorum ama kızımda bende iyiyiz
meleklerine kavuşanlar gözünüz aydın.Allahım hepsine sağlık sıhhat versin.Darısı bizlere inşallahhh
bizimde bugün nst günümüz ultrasona sokarmı bilmiyorum ama kalp atısını duymak bile yetiyor yavrumun
gece kabuslar görüp durdum spinalle ameliyat oluyordum falan ilk kızım öyle olmuştu zaten buda öyle olacakta yinede korkuyorum işte
şimdilik öptümmmm

romeocum maşallh senin yerine ben de çok mutlu oldum ne güseeeel ama bişi merak ettim bu göbişle nası dansettiniz biz sarılamıyoz bilem şakkkaaa tabii canım Allh bozmasın maşallah dielim
hemoroid noktasında drun ne dio ne öneriyo gerçekten sıkıntı kabus olcaksa epidural sezaryen ol bence canım ki ben sonuna kadar normalciyim

yoo hiç saçma değil. Bende inanırım işaretlere, rabbim yönlendirir yol gösterir, bunu hissedebilmek anlayabilmek çok önemli. Derin bişi bu. Bencede sen doktoruna sezeryan de gününü al. Bebişin o zamana kadar gelmezse demekki senin için doğru ve hayırlı olan buymuş. Ama herleye rağmen sancın gelirde bi bakmışsın normal doğurmuşsun sonrasında iyi de olsan acı da çeksen hayırlı olan buymuş.Rabbime dua et bol bol. Hepimiz için hayırlısı ...

ayyy kızlar ankarada patlama olmuş bana çok yakın bi yerde ben odadaydım çok güçlü bi ses geldi dedim kombi patladı baktım bişi yok asansör düştü dedim heralde o da çalışıyoo neyse evde bişi yoktu kii telefonlar gelmeye başladı meğerse sanayiide patlama olmuş yazık 3 kişi ölmüş ben çok fecii hissetim korktum yawww ölü sayısı artmaz inş

sorma cnm yaa dans komik oldu tabi ikimiz de göbekli olunca birimizde 9 birimizde yaklaşık 5 aylık hamile göbeği olunca ama başardık
doktoruma söylemedim daha bu konuyu.çünkü son 3 haftadır pörtledi iyice.yeni yani.ctsi konuşucam onu da.off yaa ctsi bi gelse geçse de karar verilse de ben de yolumu bilsem

bencede mantıklı canım sen ööle yap hayırlısı olsun hakkında inş
ben evin kalan kısmını süpüreyim de sonra banyoya gireyim gelirim yine :80:

kıslar size telsiz sormuştum...kimse cevap vermedi...

ay geçmiş olsun ya valla ipliklere bağlı yaşıyoruz,allah beterinden korusun

canım ben daha almadım,hiç te araştırmadım,ilk 6 ay yanımda tutucam sonra odasına geçiricem o zmn almayı düşündük biz

huhuuuuuu slm kızlarr nasılsınız? biz iiz şükür...görümcemle kahvaltımızı yaptık, o beni buraya gönderdi,kendi de başladı temizliğe saolsun...böyle de bi garip oluyorum ama napiim bişey yaptırtmıyo bana:)) ee sizler nasılsınıuz bajkalım?

bencede mantıklı canım sen ööle yap hayırlısı olsun hakkında inş
ben evin kalan kısmını süpüreyim de sonra banyoya gireyim gelirim yine :80:

inş cnm. sana da kolay gelsin.çok yorma kendini..

cnm ben almadım daha.şimdi ihtiyacım olmayacak çünkü yanımda olacak hep.odasını ayırınca alıcam.yani aylar sonra

ben de aynıyım cnm.bnm de annem geldi.kahvaltı yaptık.buzdolabından başladı temizliğe.ben de burda takılıyom işte

çok geçmiş olsun şimdi haberlerde geçiyo

amaaan kızlar bu millet bi alem zaten kimsenin gönlünü yapmak mümkün değil bazıları karnın ne kadar buyuk bazılarıda hiç büyümemiş bebek der,,millet soruyo kızmı erkekmi die diyorumki erkek sanki çok kötüymüş gibi ''olsun'' diyen mi istersin neymiş Allah ın sevdiği kişinin ilk çocuğu kız olurmuş.Birde bizim tarafta kız, eşimin tarfında erkek çok,ama biz hiç kız yada erkek olsun demedik öğrenince k.valideyi aradık söyleyelim die oda tutmuş '' yaaa abilerinde kız istiyodu ''' demezmi bende artık yorum yapanın üstüne atlayacaktım bunu yapanlarında çoğu bayan hiç hamile olmamış gibi konuşuyolar en çok onların anlaması lazımken en hassas dönemde ,bişiy diyene da lafı sokup oturuyorum valla kusura bakmasın kimse

işte benim gibi menepoz teyzelerin üzerine atlamak isteyen biri daha :} hakkaten yaa çolukları çocukları var bizi anlamaları gerekirken unutuyorlar heralde üstünden çok suşar geçiyor ya :}

işte benim gibi menepoz teyzelerin üzerine atlamak isteyen biri daha :} hakkaten yaa çolukları çocukları var bizi anlamaları gerekirken unutuyorlar heralde üstünden çok suşar geçiyor ya :}

hiç sorma ya sanki o çocukları onlar doğurmadı zaten stresli oluyosun hamileyken gerçi bizim millette şuda var kendisi kötü ne gördüyse onuda karşısındakine aynen yansıtır.Mesala annem kayınvalidesiyle hiç anlaşamzdı şimdi düşünüyorumda iyiki erkek çocuğu olmamış yoksaki yanmıştı elin kızı

Aslında haklısın kuyruk acısını insanlar da yaşlandıkça başkalarından çıkarıyor malesef.. bi doğursaydık diyorum da doğurunca da "aman bu ne hiç yemek yedirmedin mi " diyen mi dersin "maşallah tosun olmuş az yedir azcık obez olmasın" diyen mi vs vs :}

slm kızlar,nasılsınız,herkes iidir ummarım.
biz kalktık khvaltmzı yaptk,kocişi işe yolladım,ortalığı topladım snra da geldm:)
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın,allah yawrularınızı bağışlasın,sizlerede geçmiş olsn..

ayy millet hakikatten bi ilginç ya,hiç mi başka işleri güçleri yok anlamıyorum ben,insanı delirtip snra bak nası da kızdı kocasıyla arası bozuk heralde fln die arkandan daha da saçma sapan yorumlar yapabiliolar,nası bi kafadır nası bi psikolojidir anlaması güç cidden
eheh olucağı buydu işte zihnisinir olduk sonununda
evet cnm bana demişlerdi emzirme eğitiminde,ben de birkaç güne kadr içmeye başlıycam,lansinoh u da sür ddi,ona da başlıycm

ayy kafanı karıştırmış cnm ben olsam bi dr a daha danışırdım

geçmiş olsn cnm
ben dün cvp verdim aslında.
ben kraft aldım,denedik sesi fena değil 100 tl civarı bişeydi,ama çok da araştırmadım ben,umarım memnun kalırım
oohh ne güzel keyfini çıkar,keşke benm de yapanım olsa walla
bayanlar birbirlerine karşı cidden akrep gbi oluolar bazen ya,iğneyi batırıp snra geçip izzliolar.karşısındakinin mutsuzluğuna sevinen tipler var,heralde kendi içlerinde kalan şeyleri fln başkalarından çıkarıolar,anlaması güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…