tşkler cnm cvbın için. doğru söylüyosaun önemli olan sağlıkla kavuşmak aslında doğumun şekli çok da önemli diil ama işte sanki sezeryan istemek bebeğime haksızlıkmış gibi geliyo banaama bi yandan da eğer doğum sonrası kabusa döner de ilgilenemezsem asıl o haksızlık olurmuş gibi geliyo..
bi de ben biraz saçma olacak ama işaretlere çok inanırım.yani şimdi pek böyle bi derdim olmamasına rağmen doğum üstü pörtlediği için bu hemoroid konusu acaba diyorum bu bi işaret mi? saçma gelebilir ama işte ne biliim. şöyle bi çözüm yolu düşünüyorum ctsi günü doktora sezeryan diyim ama ayın 11ine yani önümüzdeki cumaya. zaten 39 hafta dolmuş olacak.o arada kendi gelmek isterse kızım gelsin.ama yok gelmezse sezeryan olurum.napiim sağlıklı olalım da ikimiz de sonucunda tek isteğim o...
tşkler cnm cvbın için. doğru söylüyosaun önemli olan sağlıkla kavuşmak aslında doğumun şekli çok da önemli diil ama işte sanki sezeryan istemek bebeğime haksızlıkmış gibi geliyo banaama bi yandan da eğer doğum sonrası kabusa döner de ilgilenemezsem asıl o haksızlık olurmuş gibi geliyo..
bi de ben biraz saçma olacak ama işaretlere çok inanırım.yani şimdi pek böyle bi derdim olmamasına rağmen doğum üstü pörtlediği için bu hemoroid konusu acaba diyorum bu bi işaret mi? saçma gelebilir ama işte ne biliim. şöyle bi çözüm yolu düşünüyorum ctsi günü doktora sezeryan diyim ama ayın 11ine yani önümüzdeki cumaya. zaten 39 hafta dolmuş olacak.o arada kendi gelmek isterse kızım gelsin.ama yok gelmezse sezeryan olurum.napiim sağlıklı olalım da ikimiz de sonucunda tek isteğim o...
romeocum maşallh senin yerine ben de çok mutlu oldum ne güseeeelama bişi merak ettim bu göbişle nası dansettiniz biz sarılamıyoz bilem şakkkaaa tabii canım Allh bozmasın maşallah dielim
hemoroid noktasında drun ne dio ne öneriyo gerçekten sıkıntı kabus olcaksa epidural sezaryen ol bence canım ki ben sonuna kadar normalciyim
iyi geceler kıslar... bişi sorcam size..öbür topiğede yazdım burayada sorayımda görmezsiniz belki, bebek telsizi aldınızmı?...aldıysanız markası ne ve memnunmusunuz ve kaça?? ayyy çok sordum sanırsam ya ben gittigidiyordan chicconun telsizini buldum 79tlye...ama nasıldır bilemedim....tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
hadi size iyi geceler datlı datlı rüyalar...rüyanızda bebişlerinizi görün inşallaaah...
ayyy kızlar ankarada patlama olmuş bana çok yakın bi yerde ben odadaydım çok güçlü bi ses geldi dedim kombi patladı baktım bişi yok asansör düştü dedim heralde o da çalışıyoo neyse evde bişi yoktu kii telefonlar gelmeye başladı meğerse sanayiide patlama olmuş yazık 3 kişi ölmüş ben çok fecii hissetim korktum yawww ölü sayısı artmaz inş
kıslar size telsiz sormuştum...kimse cevap vermedi...
bencede mantıklı canım sen ööle yap hayırlısı olsun hakkında inş
ben evin kalan kısmını süpüreyim de sonra banyoya gireyim gelirim yine :80:
huhuuuuuu slm kızlarr nasılsınız?
biz iiz şükür...görümcemle kahvaltımızı yaptık, o beni buraya gönderdi,kendi de başladı temizliğe saolsun...böyle de bi garip oluyorum ama napiim bişey yaptırtmıyo bana:)) ee sizler nasılsınıuz bajkalım?
ayyy kızlar ankarada patlama olmuş bana çok yakın bi yerde ben odadaydım çok güçlü bi ses geldi dedim kombi patladı baktım bişi yok asansör düştü dedim heralde o da çalışıyoo neyse evde bişi yoktu kii telefonlar gelmeye başladı meğerse sanayiide patlama olmuş yazık 3 kişi ölmüş ben çok fecii hissetim korktum yawww ölü sayısı artmaz inş
amaaan kızlar bu millet bi alem zaten kimsenin gönlünü yapmak mümkün değil bazıları karnın ne kadar buyuk bazılarıda hiç büyümemiş bebek der,,millet soruyo kızmı erkekmi die diyorumki erkek sanki çok kötüymüş gibi ''olsun'' diyen mi istersin neymiş Allah ın sevdiği kişinin ilk çocuğu kız olurmuş.Birde bizim tarafta kız, eşimin tarfında erkek çok,ama biz hiç kız yada erkek olsun demedik öğrenince k.valideyi aradık söyleyelim die oda tutmuş '' yaaa abilerinde kız istiyodu ''' demezmibende artık yorum yapanın üstüne atlayacaktım bunu yapanlarında çoğu bayan hiç hamile olmamış gibi konuşuyolar en çok onların anlaması lazımken en hassas dönemde ,bişiy diyene da lafı sokup oturuyorum valla kusura bakmasın kimse
işte benim gibi menepoz teyzelerin üzerine atlamak isteyen biri daha :} hakkaten yaa çolukları çocukları var bizi anlamaları gerekirken unutuyorlar heralde üstünden çok suşar geçiyor ya :}
çok geçmiş olsun şimdi haberlerde geçiyo
geçmiş olsun sebebi ne acaba? ölü sayısı 4 müş önceki gün eşim arabayla ilgili bi parça için gidecekti iyiki gitmemiş ya...
hiç sorma ya sanki o çocukları onlar doğurmadı zaten stresli oluyosun hamileyken gerçi bizim millette şuda var kendisi kötü ne gördüyse onuda karşısındakine aynen yansıtır.Mesala annem kayınvalidesiyle hiç anlaşamzdı şimdi düşünüyorumda iyiki erkek çocuğu olmamış yoksaki yanmıştı elin kızı
Günaydın Güzel Anneler, Geçmişe Bakıyım Dedim Ama Baya Yüklü Bi Geçmiş Vardı Vazgeçtim :}
Dn Kuaföre Gittim Haile Olduğumu Gören Her Kadın Bişey Dedi Bazılarına Hırladım Bile kendimi Tutamayıp:}
Hadi Sizin de Aklınızı Karıştırıyım Onlar Benimkini Karıştırdı :}
Bebek 40ını Doldurmadan Ve Kadının Lohusalığı Geçmeden Eve Regl Kadın Gelip Bebeği Görmesi İyi Değilmiş O Dönem İçinde Eve Et Girmezmiş.. Vs Vs..
Hayatımda İlk Defa Duyduğum Şeyler Kadınların Suratına Bi Bakışım Vardı Görmeniz Lazımdı :}
Hele Bi Tanesi Kıza Benziyor Dedi Bir Bağırmışım Kadına Ya Sus Zaten Onun Stresi Var Herşeyi Erkeğe Göre Ayarladık İyi mi Yaptık Kötü mü Yaptık Bilmiyorum Her Hafta Doktora Soruyoruz Erkek Dedim, Kadın Önce Bi Korktu Sonra İlk Çocuk mu Dedi Evet Dedim Heee Tamam O Zaman İlk Çocuksa Erkekdir Dedi..
Yaaa Menepoz Teyzeleri Kuaföre Almasınlar Yaaa
eheh olucağı buydu işte zihnisinir olduk sonunundagünaydın herkese
sabah sabah çok güldüm canım kuaför muhabbetine bi göbik atsaydın teyzeye
walla bende o konudan çok muzdaribim herkes yok bu kesin oğlan doğunca gör bak dioyaw herşeyi pembiş kızımın beni bunalıma sokuyolar en az 6 farklı ultrasoncu gördü hepsi de %95-100 kız dediler bi ara aldıklarımı yeşil yada sarı alıyodum o kadar etkilenmişim yani
bu arada benim fikrim kapıya reglmatik takalım adetli olanlarda ötsünnnn
evet cnm bana demişlerdi emzirme eğitiminde,ben de birkaç güne kadr içmeye başlıycam,lansinoh u da sür ddi,ona da başlıycmben aldım bile geçen biri doğumdan 1-2 hafta önce içmeye başlayın diodu doğru mu ki? yarın druma sorayımda faydası olursa içim birer bardak inş hepimizin bol bol sütü olsun da tombiş tombiş olsun bebişlerimiz
ayy kafanı karıştırmış cnm ben olsam bi dr a daha danışırdımbebişlerini kucaklayanlara kocaman geçmiş olsun dileyip gözaydını veriorum burdan
darısı vakitlice bizlere olsun inşallahhhhh
bende sbh dra gittim ama kafam karıştı,bebeğimin başı aşağıda ama sağa sola oynatıo başını drda dioki kanala girmemiş,girince böle oynatamaz kafasını sokamadığı yerdende gövdeyi geçiremez kısacası eğer bebek kafasını sokamazsa kanala sezeryan olursun demek istedi,ama çatı muaynesi yapmıo,39.haftasonunda sokmuş olmalı başını didi,bide sordu kasılmaların oluomu bende oluosa bile ben bişi anlamıom dedim nstye sokar belki die ama sokmadı demekki ağrı eşiğin yüksek dedi,oysaki canım pek tatlıdır14 şubata kontrol için gün verdi,o zmnda 39+0 oluorum zati,başka dra gitsemmi yaw?
bide ben biberonları falan steril etcemde nasıl olcek?suyu kaynatacam onları içine atıp 5 dakka kaynatıp alcam bu kdr demi,yapanlar bi yardımcı olursa sevabına:26:
herkese günaydın
çook güzel bi güne uyandımdün nikah yıldönümümüzdü (düğün temmuzdaydı ama :) çok güzel bi akşam geçirdik eşimle
seda buarada dün çiçeklerden konuştukya eşim çok tatlı bi buket hazırlatmış hatta kendi seçmiş çiçekleri.karanfil,zambak vs. valla sen geldin hemen aklıma
yemeğe götürdü beni çok güzel biyere.taa üniv yıllarından bugünlere fotolarımızı bastırtmış.sıralamış onları albüm hazırlamış :) en sona da hamiş haliminkini koymuşben evden çıkamadığım için bişi yapamadım ama süslenip püslendim,mumları yaktım,bizim şarkımızı da açtım.kapıyı öyle açtım dans ettik gelir gelmez velhasıl güzeldi herşey Allaha çok şükür
yaa bnm yine kafam karışık doğum konusunda :44: daha önce de paylaşmıştım hemoroid sorunum var bnmönceden yok tu pek ama birkaç haftadır kötü.yani tuvaletten sonra kötü oluyo.tuvalette böyle kötü oluyosa doğumda kimbilir nolur diye düşünmeye başladım kara kara kuzenim 7 ay önce doğum yaptı.mahvoldu hemoroid yüzünden.doğum diyince hemen ondan bahsediyo.sonrasında çok çekti.ameliyat olacaktı nerdeyse.aylarca kremler,fitiller vs. ay öyle olursam diye korkuyorum açıkçası :18: ama normal doğum şansımı da tepmek istemiyorum.offff ya napıcam ben.doktor ctsiye kadar kararını ver öyle gel.eğer sezeryan dersen gün vericem demişti.yarından sonraya kadar karar vermem gerek :44: Allahım hangi hayırlıysa o olsun hepimiz için inşallah...
maşallah cnm allah mutluluğunuzu bozmasın
hemoroid için de geçmiş olsn,inşallah hayırlısı olur hakkınızda
ayy bak şimdi sana çook özendim.Allah bağışlasın bebişini.sağlıklı uzun ömürler versin.tavsiyeler için tşkler
geçmiş olsn cnmayyy kızlar ankarada patlama olmuş bana çok yakın bi yerde ben odadaydım çok güçlü bi ses geldi dedim kombi patladı baktım bişi yok asansör düştü dedim heralde o da çalışıyoo neyse evde bişi yoktu kii telefonlar gelmeye başladı meğerse sanayiide patlama olmuş yazık 3 kişi ölmüş ben çok fecii hissetim korktum yawww ölü sayısı artmaz inş
ben dün cvp verdim aslında.kıslar size telsiz sormuştum...kimse cevap vermedi...
oohh ne güzel keyfini çıkar,keşke benm de yapanım olsa wallahuhuuuuuu slm kızlarr nasılsınız? biz iiz şükür...görümcemle kahvaltımızı yaptık, o beni buraya gönderdi,kendi de başladı temizliğe saolsun...böyle de bi garip oluyorum ama napiim bişey yaptırtmıyo bana:)) ee sizler nasılsınıuz bajkalım?
bayanlar birbirlerine karşı cidden akrep gbi oluolar bazen ya,iğneyi batırıp snra geçip izzliolar.karşısındakinin mutsuzluğuna sevinen tipler var,heralde kendi içlerinde kalan şeyleri fln başkalarından çıkarıolar,anlaması güçamaaan kızlar bu millet bi alem zaten kimsenin gönlünü yapmak mümkün değil bazıları karnın ne kadar buyuk bazılarıda hiç büyümemiş bebek der,,millet soruyo kızmı erkekmi die diyorumki erkek sanki çok kötüymüş gibi ''olsun'' diyen mi istersin neymiş Allah ın sevdiği kişinin ilk çocuğu kız olurmuş.Birde bizim tarafta kız, eşimin tarfında erkek çok,ama biz hiç kız yada erkek olsun demedik öğrenince k.valideyi aradık söyleyelim die oda tutmuş '' yaaa abilerinde kız istiyodu ''' demezmibende artık yorum yapanın üstüne atlayacaktım bunu yapanlarında çoğu bayan hiç hamile olmamış gibi konuşuyolar en çok onların anlaması lazımken en hassas dönemde ,bişiy diyene da lafı sokup oturuyorum valla kusura bakmasın kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?