2011 Şubat Anneleri

hadi yaa ben doğumdan önce içmeyi hiç düşünmemiştim bi sorayım ben de yarın kontrole gitcem nstye gircem o arada sorıyım bakalım doktor teyzemize..

zaten 20 kg almışım moralim çok bozuldu hala da yiyorum yaa.. nasıl olsa kilo alıyorum diye saldım kendimi doğum sonra nasıl olcak bakalım tutabilecekmiyim boğazımı

Cnm bize de haber ver sorduktan sonra. Ben çayı aldım 1-2 haftam kaldı içeyim o zamana kadar.

walla sölediğim gibi, arkadaşımın tavsiyesi paşlaşmak istedim sadece o sürekli evlere gittiği için hep aynı şikayetleri duyuyomuş humnanın çayını içiyoruz pek faydası olmuyo die oda bu karışımı önerdiğini sölüyo banada bunu önerdi

canım hepimiz aynıyız ben 32.haftaya kadr 7 kilo almıştım alamıyorum die sorun yapıyodum meğer sonradan patlama oluyomuş şimdi 15i buldum boğazımı tutmazsam onu da geçcem galiba ama napıım hayatımda hiç bu kadar iştahlı olduğumu hatırlamıyorum gözüm sürekli yicek bişi arıyoo

Cnm bize de haber ver sorduktan sonra. Ben çayı aldım 1-2 haftam kaldı içeyim o zamana kadar.

Tabiki Haber Veririm Yarın Sorarım Doktora, İnşallah Bi Problem Çıkmaz ve Unutmazsam..

Aynen Yaa Tatlı Bişeyler Yiyorum Sonra Çok Tatlı Yedim Diye Canım tuzlu Bişeyler İstiyor ve Bu Döngü Gün Boyunca Devam Ediyor :} Allah Islah Etsin

Cnm doğrdur. Bazen bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir. Bu çayların az da olsa etkisi olduğuna inanıyorum. Ama süt için en güzel şey günde 2 lt su içmekmiş. Anne sütünün %70 i sudan oluşuyormuş. Beslenme de önemli tabiki. Bazı dr lar psikolojik olduğunu da söylüyor. Doğum yaptıktan sonra her kafadan bir ses çıkar. Anneyi psikolojik olarak etkilerler. "Senin sütün az, bu çocuk doymuyor falan" derken anne etkileniyormuş. Başkasının dediğine kesinlikle takılmayın kızlar. Sütünüzün geleceğine inanın yeter. İnşallah hayırlısıyla gelecektir.

bebişlerini kucaklayanlara kocaman geçmiş olsun dileyip gözaydını veriorum burdan
darısı vakitlice bizlere olsun inşallahhhhh

bende sbh dra gittim ama kafam karıştı,bebeğimin başı aşağıda ama sağa sola oynatıo başını drda dioki kanala girmemiş,girince böle oynatamaz kafasını sokamadığı yerdende gövdeyi geçiremez kısacası eğer bebek kafasını sokamazsa kanala sezeryan olursun demek istedi,ama çatı muaynesi yapmıo,39.haftasonunda sokmuş olmalı başını didi,bide sordu kasılmaların oluomu bende oluosa bile ben bişi anlamıom dedim nstye sokar belki die ama sokmadı demekki ağrı eşiğin yüksek dedi,oysaki canım pek tatlıdır14 şubata kontrol için gün verdi,o zmnda 39+0 oluorum zati,başka dra gitsemmi yaw?
bide ben biberonları falan steril etcemde nasıl olcek?suyu kaynatacam onları içine atıp 5 dakka kaynatıp alcam bu kdr demi,yapanlar bi yardımcı olursa sevabına:26:

mrb kızlar ben 2010 mart annesiyim heyecnalarınızı okudukca kendim aklıma geliyorum:)
bi an önce bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş. süt konusunda nicaizane tecrübeleirmi paylaşıyım dedim.
bol bol su için kızlar humananın çayını bana doktorum tavsite etmişti günde 5 badak iç diye içtim bende. faydası oldumu bilmiyorum ben kızımı 6 ay sacece anne sütüyle besledim şu anda 1 yaşına girmek üzere hala dolu dolu emiyor allaha şükür. inanırsanız beslersiniz we sütünüzde yeter benm arkadaşımın ikizleri war onlara ilk 6 ay sadece anne sütü werdi we bebekleri benim kızımdan şişmandı. o iki cocuga yetiriyorsa ben neden yetiremeyim dedim azmettim we başardım. mama asla düşünmeyin derim. meyve suyu yiyin sulu ew yemekleri yiyin. ben emzirme dönemi çok kilo aldım sütüm olcakmış die ne yiceemi bilemedim. bulgur pilavı dere otu roka bunlar süt yapar denio ama ben şunu yedim çok sütüm oldu diyecğeim bir gıda yok moral işi bu. bol bol emzirin her ağladığında bu cocuk aç mama al diyenlere kulak tıkayın emdikce gelir o gözyaşı gibi düşünün. göğsümden inmiyor doymuyor die düşünmeyin o emmeyi istiyo rahatlıo cunku sizin koynunuzda. doktorumun söyledikleri bunlar...

birde aventin göğüs koruyucuları war onları kullandım hani birini emzirirken dieri akar ya. akan göğüse onu koydum ordan akanları stokladım buzluğa sümüt azaldığı zaman yada dışareı gitmem gerektiği zaman içirdiler tavsiye ederim. bol anne sütlü günler diliyorum ha bu arada ben 9 kilo almıştım 6 kilosu doumda gitti ilk 6 ay süt wercem die 6 kiloyu geri aldım şu an hamilelikten önceki kiloma geldim ama.
sağlıklı günler dilerim hepinizie allah kurtarsın inşş

canım hiiç canını sıkma drun seni endişelendirmiş benimde kafası daha kanala girmedi girse 1-2 güne gelir zaten onun sezaryenle alakası yok içini ferah tut benim drum çatı muayenesi yapmıyo doğuma gelince bakarız dedi kasılman sancın yoksa nstye almayabilyor sen isteseydin yine de ama 14 şubat çok geç haftaya git bence sen yine de
steril de aynı anlattığın gibi canım kaynayan suyun içine at 5 dak kaynasın sonra al ocaktan soğusun içinde ben ööle yaptım

Günaydınn Şubat annelerii, herkese mutlu günler. 37 oldum bugünn her geçen gün sabırsızlanıyorumm doğurmakk istiyorum artık. Dün gece bebişimi rüyamda gördüm doğmuştu sürekli emzirdim onu çok sevimliydii. Gel artıkkk Efe'mmm annen sana doymak istiyorr ...

Teşekkür Ederim Alllah Razı Olsun Valla Böyle Tecrübeli Anneler Anlattıkça İçim Rahatlıyor Kendimi Güvende Hissediyorum, Bi Problem Olursa kafama Bişey Takılırsa Burdan Öğrenebiliyorum Hemen Ne Güzel Bi Dayanışma Var.. Allah Çocuğunuzu Size Bağışlasın..

Teşekkür ederiz merlikecim. İnşallah bizim de sütümüz hemencecik gelir. Sağ salim kavusuruz bebişlerimize.

tavsiyelerin için saol canım çok moral verici yazmışsın kızına da maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömür versin

günaydın kıslaar...kalkıp kahvaltı yapmam lazım..enerjim yok...ama mutfaga gitcek dermanım yok niyeyse.haydi bismillah diyelim..sonra gelirim...bekleyin beni anaaacıııım

amin canım hepimizinki bağışlasın rabbim. bi sıkıntınız olursa özelden msj atın sewe sewe yardımcı olmaya çalışırım çok uğraştım süt wermek için çok sıkıntıda çektim göğsüm iltihaplandı şişti fln ama hepsi geçio inanın.. kızımda çok sağlıklı allaha şükür hatta geçen bi yere gittik atkısını almamışım donduk ikimizde hiç hasltanamadı maşş diyim.. arkadaşımın kızı ise hala toparlanamadı ben bunu anne sütüne we sağlıklı ek gıdalara bağlıyorum allahın izniyle tabi. şimdiye kadar bi kere hasta oldu oda benim hatam biberonunu steril etmemiştimwe bi kaç kere alimi yıkamamıştım altını aldıktan sonra.. yelek giymeyiz bu havada çıplak ayak dolanır üstü açık yatar asla örtmez ws ws.. sizi morallendirmek we gazlamak için söylüyorum:)...

Maşallah Allah NAzarlardan Sakınsın..

saol canım,ay ne bileyim kafam karıştı burda okudukça benim dr hiç bişi yapmıomuş gibi gelio:26:hayırlısı yaw,belki kontrolden önce doğuma giderim bellimi olur

herkese günaydın
çook güzel bi güne uyandım dün nikah yıldönümümüzdü (düğün temmuzdaydı ama :) çok güzel bi akşam geçirdik eşimle
seda buarada dün çiçeklerden konuştukya eşim çok tatlı bi buket hazırlatmış hatta kendi seçmiş çiçekleri.karanfil,zambak vs. valla sen geldin hemen aklıma
yemeğe götürdü beni çok güzel biyere.taa üniv yıllarından bugünlere fotolarımızı bastırtmış.sıralamış onları albüm hazırlamış :) en sona da hamiş haliminkini koymuş ben evden çıkamadığım için bişi yapamadım ama süslenip püslendim,mumları yaktım,bizim şarkımızı da açtım.kapıyı öyle açtım dans ettik gelir gelmez velhasıl güzeldi herşey Allaha çok şükür

yaa bnm yine kafam karışık doğum konusunda :44: daha önce de paylaşmıştım hemoroid sorunum var bnm önceden yok tu pek ama birkaç haftadır kötü.yani tuvaletten sonra kötü oluyo.tuvalette böyle kötü oluyosa doğumda kimbilir nolur diye düşünmeye başladım kara kara kuzenim 7 ay önce doğum yaptı.mahvoldu hemoroid yüzünden.doğum diyince hemen ondan bahsediyo.sonrasında çok çekti.ameliyat olacaktı nerdeyse.aylarca kremler,fitiller vs. ay öyle olursam diye korkuyorum açıkçası :18: ama normal doğum şansımı da tepmek istemiyorum.offff ya napıcam ben.doktor ctsiye kadar kararını ver öyle gel.eğer sezeryan dersen gün vericem demişti.yarından sonraya kadar karar vermem gerek :44: Allahım hangi hayırlıysa o olsun hepimiz için inşallah...

ayy bak şimdi sana çook özendim.Allah bağışlasın bebişini.sağlıklı uzun ömürler versin.tavsiyeler için tşkler

buarada şu kuaför muhabbetine çok güldüm
eşimin de bi akrabası var.beni ne zman görse erkek bu bak görürsün diyo doktor kız dedi diyorum.yok ısrarla erkek diyo.hatta geçenlerde bi düğünde gördük.eşim karşıda onu görünce "aa bak bizim aile hekimimiz de gelmiş" dedi koptuk valla millet konuşuyo işte yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…