birde komşum var yeni bebeği oldu alt katta ıona hayırlı olsuna gitim.değişiklik olsun diye kendisi ebe.ben çok aşerirdim hamsiye ve bulamadık. kadın ne dese beğenirsiniz saglık ocagına bayan gelmiş bir parmagı yokmuş niye dedim annesi bişeye çok aşermiş bulammaışlar ondan parmagı olmamış bunu söyleyen ebe şok oldum.hamside yazın çıkmıyor.aklımdan çıkmıyor bir türlü korku yaşıyorum 2 li testeden çok korktum.benim bebeğim 5 sennden sonra tedaviyle oldu zaten
ben her hastneye gitiğimde bebğime eşyalarınıbile alıyorum çok mutlu oluyorum o zaman sarı ve yeşil renk
kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler
kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler
günaydınlar benide aranıza alın bende şubat annesiyim inşallah
kesinlikle normal ben ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim dr a sormuştum herkeste farklı olur ne güzel işte bulanmaması demişti:)ben hiç mide bulantısı yaşamadım normalmi acaba
bende düşük tehlikesi oldu ilk başlarda şimdiye kadar hep istirahat dışarı bile çıkamadım korkudan balkonda geçiriyorum
bebeğime isim bile buldum dr kerem erkek olursa kız olusa oya nasıl sizce 2 sinizde çok sevdim dr
birde komşum var yeni bebeği oldu alt katta ıona hayırlı olsuna gitim.değişiklik olsun diye kendisi ebe.ben çok aşerirdim hamsiye ve bulamadık. kadın ne dese beğenirsiniz saglık ocagına bayan gelmiş bir parmagı yokmuş niye dedim annesi bişeye çok aşermiş bulammaışlar ondan parmagı olmamış bunu söyleyen ebe şok oldum.hamside yazın çıkmıyor.aklımdan çıkmıyor bir türlü korku yaşıyorum 2 li testeden çok korktum.benim bebeğim 5 sennden sonra tedaviyle oldu zaten
kızlar sizce hamile kalmak için ideal klo die bişe varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?