2011 Şubat Anneleri

günaydınnn kıslarrr iyiyiz bugün maşallahh.rahatsız olan filan yok iyiye gidiyor artık sizin halsizlik ve bulantılarınız inşallah kısa sürede bitecekk.

birde çok dertliyim arkadaşım çok korkuttu 2 li test konusunda 2 haftadır uyuyamıyorum.hadi kötü bir şey çıkarsa diye onun yeni bebeği oldu saglıklı o yaptırmamış.

Yasese'cim ben sana çizelge yaptım canım gördün mü onu,dün akşam çıktın görüşemedik bir daha

2li test için benimde endişem var ama ense kalınlığı normalse birşey çıkmaz diyende var ama çok düşünmemeye çalışıyorum 5 ağustosta sonucu almaya gidicem

birde komşum var yeni bebeği oldu alt katta ıona hayırlı olsuna gitim.değişiklik olsun diye kendisi ebe.ben çok aşerirdim hamsiye ve bulamadık. kadın ne dese beğenirsiniz saglık ocagına bayan gelmiş bir parmagı yokmuş niye dedim annesi bişeye çok aşermiş bulammaışlar ondan parmagı olmamış bunu söyleyen ebe şok oldum.hamside yazın çıkmıyor.aklımdan çıkmıyor bir türlü korku yaşıyorum 2 li testeden çok korktum.benim bebeğim 5 sennden sonra tedaviyle oldu zaten

Böyle şeylere çok inanıp canını sıkma ama canım,konserve ye sende ozaman hiç olmazsa nefesini körlersin.Sen üzülürsen bebeğinde hep üzülür olumlu şeyler düşünmeye çalış

çok sagolun ne güzel benim için iyi şeyler söyleyen insanların olması.görmeskde tanımasakta arkadaş olmak telapati yöntemi kurmak.rabbim inaşşal yardım eder bize

ben her hastneye gitiğimde bebğime eşyalarınıbile alıyorum çok mutlu oluyorum o zaman sarı ve yeşil renk

Zararı yok canım,Günde 2 ceviz öneriyor dr.badem fındık hepsinden aşırı olmadan yiyebilirsin :))

kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler

ben her hastneye gitiğimde bebğime eşyalarınıbile alıyorum çok mutlu oluyorum o zaman sarı ve yeşil renk

Ben kimseye aldırmıyorum daha eşya herkes cinsiyetini bekliyor,ama ben bir tane pijama aldım ablamda tulum almış,halamlarda çorap almış ama başka aldırmıyorum,ama çok hevesim var bebiş kıyafetlerine :))

kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler

ceygul çok üzüldüm canım, ( allahım sana sabır versin demekki bundada bir hayır varmış diye düşün canım söylencek başka sözde bulamıyorum kendine çok iyi bak canım.

kızlar dün akşam sizin şu kumanda testini yaptım görseniz nasıl oynuyo tıp tıp diye eşim çok şaşırdı inanmam sen oynatıyosun karnını dio bide

valla alışveriş için biraz havaların soğumasını bekliyorum malum kış bebekleri piyasadada hep yazlık şeyler var hiçbişe almadım ama kendimi zor tutuyorum (itiraf ediyorum mama termosu aldım)

ceygülcüm çok üzüldüm allah sabır versin herşeyde bi hayır vardır allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

günaydınlar benide aranıza alın bende şubat annesiyim inşallah

aramıza hoşgeldin canım

ben hiç mide bulantısı yaşamadım normalmi acaba
kesinlikle normal ben ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim dr a sormuştum herkeste farklı olur ne güzel işte bulanmaması demişti:)

bende düşük tehlikesi oldu ilk başlarda şimdiye kadar hep istirahat dışarı bile çıkamadım korkudan balkonda geçiriyorum

haftamız aynı canım bendede düşük tehlikesi hala devam ediyor progestan kullanıp bol bol istirahat ediyorum:)

bebeğime isim bile buldum dr kerem erkek olursa kız olusa oya nasıl sizce 2 sinizde çok sevdim dr

Allah hakkında hayırlısını versin çok hoş isimler:)

ya bu insanlar ne kadar cahil ya helede okumuşun cahili daha bir başka oluyor yok böyle bişey ya takma kafana kara cahillerin sözlerini
illa hamsi yemek istiyorsan hamsinin konservesi var aynı dardanel ton gibi ama çok yeme oda yasak sonuçta nefsini körelt yeter
bende ayvaya aşerdim aşırı derece hiçbiryerdede bulamadım nolcak şimdi çocuk 4 parmaklımı olacak onu Allahtan başkası bileez canım ya

ceygülcüm çok üzüldüm inan ama hakkında hayırlısı canım napacaksın bir yerde yazgımızın önüne geçemeyiz
Allahım en kısa zamanda sana yeni hamilelikler nasip eder inşallah.

kızlar sizce hamile kalmak için ideal klo die bişe varmıdır?

yok canım ya önemli olan annenin sağlıklı olması
aramıda 44 kg ile hamile kalanda var 94 kg ile hamile kalanda :)
Ama herzaman normal kilo sınırları içinde olmak en iyisi tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…