2011 Şubat Anneleri

hiçbir kotum daha ş,imdiden üstüme olmuyor.iş yerindede kot giyemiyoruz zaten

yaşasın elbiseeeee zemuszemus

benim daha kıyafet sorunum başlamadı
zaten kilo vermiştim hamile kalmadan önce şimdi daha normal kiloma dönmedim

Allah bağışlasın canım tam zamanında gelmiş kardeş o zaman kızına.Allah bunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

hiçbir kotum daha ş,imdiden üstüme olmuyor.iş yerindede kot giyemiyoruz zaten

yaşasın elbiseeeee zemuszemus

Bu sıcakta kotu düşünemiyorum ben ya zaten sıcak üstümüze yapışır en güzeli elbise ve etek alkisalkisalkis

saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.
senin ilkmi?

Benim hamilelikten önce alıp çok rahat ettiğim pantalonlarım var.Hamilelik pantolonu gibiler bel kısımları penye.
Üstümede yine hamilelikten önce çok severek giydiğim göğüs altından itibaren genişleyen tişört-gömlek...vs giyiyorum.
Benim şu anki sorunum ayakkabılar hepsi topuklu,düz giymeye başladım,topuklu giydiğimde işyerimdeki arkadaşlar kızıyor.

Kızmakla iyi yapıyorlar canım,düz taban giymen gerekiyor çünkü 9 ay idare ediver bebişin için artık.Kıyafet konusunda çok iyi yapmışsın eşimde bana alırsak büyük bedenler alalım diyor ama ben yanaşmıyorum ya,sonraki aylarda girersin diyor anca büyürmüş göbişimde zaten kaydirigubbakcemile3

sağlıkla gelir inş.

Amin canım inş.Hepimizinki öyle gelir inş.

Bir kere yemenden birşey olmaz canım,Bende şimdi salatalık tabağı yaptım serin serin kendime onu yiyorum tansiyonum düştü galiba elim ayağım titriyor (

Saolun kızlar iki gündür böyle oluyorum neden anlamıyorum yemek aralarını 2 saat geçirince mi oluyor böyle yoksa sıcaklardan mı anlamadım ama tuzlu birşey yemezsem toparlayamıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…