- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
benim daha kıyafet sorunum başlamadıişyerimde kıyafet sorunu olmadığı için kapri giyorum canım ben genelde yada dediğin gibi etek yada elbise kurtarıcı öbür türlü karnımda çok ağrıyor dar giyinmeye kalktığımda elbise alıyım ben diyorum bol bol rahat rahat bütün hamileliğimde giyerim artık
evet benimde 2. kızım var 5.5 yaşında
bende pko vardı menapoza girme ihtimalim vardı
bebek fikrini tam aklımdan çıkarmışken geldi meleğim
o yüzden 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile3
hiçbir kotum daha ş,imdiden üstüme olmuyor.iş yerindede kot giyemiyoruz zaten
yaşasın elbiseeeee zemuszemus
saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.Allah bağışlasın canım tam zamanında gelmiş kardeş o zaman kızına.Allah bunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu sıcakta kotu düşünemiyorum ben ya zaten sıcak üstümüze yapışır en güzeli elbise ve etek alkisalkisalkis
sağlıkla gelir inş.Evet benim ilk olacak inş.
Benim hamilelikten önce alıp çok rahat ettiğim pantalonlarım var.Hamilelik pantolonu gibiler bel kısımları penye.
Üstümede yine hamilelikten önce çok severek giydiğim göğüs altından itibaren genişleyen tişört-gömlek...vs giyiyorum.
Benim şu anki sorunum ayakkabılar hepsi topuklu,düz giymeye başladım,topuklu giydiğimde işyerimdeki arkadaşlar kızıyor.
sağlıkla gelir inş.
tehlikeli olduğunu bilerek niye yiyorsun canım bebiş için dikkat etmen gerekir yediklerineAyyyyy çok tehlikeli bişey yedim hem de çok ca:)))))))))))))))))))))
hımm o zaman yarasın bebişine canım :icecream:Kilo açısından tehlikeli cnm aslında çokk besleyici :)))
hımm o zaman yarasın bebişine canım :icecream:
verirsin kiloları doğumdan sonra
ben kızımda 13 kilo almıştım sonra verdim hepsini
tuzlu bir ayran iç canımBir kere yemenden birşey olmaz canım,Bende şimdi salatalık tabağı yaptım serin serin kendime onu yiyorum tansiyonum düştü galiba elim ayağım titriyor(
3 hafta önce dr da 53.5 çıktım hamileliğimi de yeni öğrenmiştim zatenŞimdi kaç kg ile hamile kaldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?