2011 Şubat Anneleri

evet canım hamile kaldığımda 94 tüm.Doğuma kadar 100 kesin bende en tombiş hamişim işte :D

Ben şaka yapıyorsun zannediyordum biliyormusun,hep söylüyorsun takılıyor bize gene bu kız diyordum anacım o zaman en çok dikkat etmesi gereken grupta biz yer alıyoruz:1:

evet çağlayan çiçek haklısın mecbursan en sağlıklı olanı ayranı seçeceksin dediğin gibi ekşimiş içemiyeceğine göre :)

Çiçekcim çokkkk haklısın tabi ki.
Benim işyerimde mutfak var,buzdolabındada her daim yoğurt bu yüzden benim açımdan zor olmuyor

Offf kızlar bizdede olsa keşke o zaman herşeyi alırım koyarım buraya ama bir kere söyledik patrona pek aldırış etmedi,bizde şimdi üstüne gidemiyoruz,ama mutfak gibi bir yer olsa onu geçtim minik dolap olsa,yoğurt,ayran,meyveyi getirmek isterim bende gerçi meyveyi getiriyorum ama geç olmadan tüketiyorum hemen birşey olmasın diye

ay bilmiyorum ki ya az önce bi topikte baktım ekşi yiyenlerin genelde erkek olmuş bakalım 2 aya belli olur heralde sağlıcakla gelsinde ne olursa olsun ılk bebeişim olcak zaten çokta faketmez hayırlısı olsun:Saruboceq:

Vallahi ben oglumda sürekli tatlı yiyordum. Bunda da tatlı yiyorum yahu :)

Ben şaka yapıyorsun zannediyordum biliyormusun,hep söylüyorsun takılıyor bize gene bu kız diyordum anacım o zaman en çok dikkat etmesi gereken grupta biz yer alıyoruz:1:

yok canım ya keşke şaka yapıyor olsaydım ama baktım yaş 34 oldu hala zayıflayamıyorum kızım kardeş diye ağlıyor artık kilolarımın hayatımı yönetmesine izin vermeyeceğim dedim ve bilerek isteyerek hamile kaldım.napalım işte sonra hepsini bir veririm.
benim korkum hamilelik tansiyoru ve şekeri yoksa ha 10 kg fazla ha 10 kg eksik şuan umrumda değil bebeğimin sağlıklı olması önemli şimdilik:)
ama yinede böyle diye bırakmıyorum canım dikkat ediyorum bende:D
göbüş resmimi çektim ama utandım koymaya 7 aylık hamile gibi ahahhahahah

77kg ile hamile kaldım canım ben 76-77 arası gidip geliyorum.Ama daha önce 89 kgden düştüm bu kg hatta 72'ye düştüm ama sonra al ver evresi olunca 77 ile hamiş kalmış oldum

yok canım ya keşke şaka yapıyor olsaydım ama baktım yaş 34 oldu hala zayıflayamıyorum kızım kardeş diye ağlıyor artık kilolarımın hayatımı yönetmesine izin vermeyeceğim dedim ve bilerek isteyerek hamile kaldım.napalım işte sonra hepsini bir veririm.
benim korkum hamilelik tansiyoru ve şekeri yoksa ha 10 kg fazla ha 10 kg eksik şuan umrumda değil bebeğimin sağlıklı olması önemli şimdilik:)
ama yinede böyle diye bırakmıyorum canım dikkat ediyorum bende:D
göbüş resmimi çektim ama utandım koymaya 7 aylık hamile gibi ahahhahahah

Dur dur buraya koyma bir topik açıyım ben oraya koy resmini sonra senden görüp herkes özenir koymaya akşamada ben çekerim resmimi göbişimin.
Doğru söylüyorsun canım sağlıklı olsunda veririz doğumdan sonra hep beraber

benim karnım sabahları iniyo normal 11 haftalık karın gibi oluyo.ama akşamları görenler şaşıyo .halbuki akşamları hiç yemek yiyemiyorum neden öle oluyo anlamıyorum.bide hamile kalınca kilo vermişim. bu normalmi sizce .benim gibi başka hamişken kilo veren varmı aranızda?

benim karnım sabahları iniyo normal 11 haftalık karın gibi oluyo.ama akşamları görenler şaşıyo .halbuki akşamları hiç yemek yiyemiyorum neden öle oluyo anlamıyorum.bide hamile kalınca kilo vermişim. bu normalmi sizce .benim gibi başka hamişken kilo veren varmı aranızda?

Canım ben 2 klg aldım ama yeme problemi yaşayan ve çıkaran arkadaşlar kg veriyor

Back