2011 Şubat Anneleri

bilirim o duyguyu canım 3 yılı doldurduk bizde.bende zamanında ilaç tedavisi (-),aşılama (-),tüp bebek (-),dış gebelik sağ tüp alındı ve 2. tüp bebeğe başlamayı düşündüğümüz sırada kendiliğinden oldu (+++++++++++++++++)inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gözünüz aydın olsun bayağı yorucu bir sürecten geçmişsiniz ama sonucu güzel olmuş allah yüzünüze bakmış inşallah doğduğu günüde görürsünüz :nazar:

Canım ben başından beri Buğday Hanım'a gidiyorum.Çok iyi araştırdım doktor seçimi yaparken ve bu doktorda karar kıldım.Gerçekten çok tatlı bi bayan ve seni önemsediğini hissettiriyor.Önceden İstanbuldaydım şuan aynı şehirdeyiz canım.Bilgilerimi değiştirmedim öyle kaldı.Şafak 2 oldu bu arada heyecanla perşembeyi bekliyorum.İnş bi aksilik çıkmaz ve herşey yolundadır

Ayyy çok sevindim yaa aynı şehirde birilerinin olmasına :)))
hiç olmazsa dr.larımızda tanıdık birşeyleri paylaşmış oluruz böylece,bende filiz hanım'ı araştırarak gitmiştim ama hiç yerinde durmuyor ki sürekli geziyor:1:
bende artık buğday hanımda karar kıldım,bu hafta sonu tatile çıkıyormuş 9 ağustos'a kadar yokmuş dün söyledi bana test sonucu alınca ebeye göster dedi ama sanırım ben onu bekliycem çünkü çok değiştirdim dr.bu son olsun istiyorum

İyiyiz Allah şükür en son gittiğimizde bi problem yok dedi doktor.Bakalım haftaya salı bi özel hastaneye başlıcam yeni doktora o ne dicek.çarşamba da son kez eski doktoruma gidicem.

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun dikkat edin kendinize bundan sonra.Sık sık dr.değiştirmekte iyi değil aslında ama bazen olmayınca olmuyor gezmek zorunda kalıyoruz

Mrb arkadaşlar
Biraz geçmişi okudum nasıl beslendiğinizi falan yazmışsınız.
Ben kahvaltımı çok iyi yapıyorum.Yumurta,peynir,domates,salatalık arada sırada zeytin.Normaldede kahvaltıda çay içmezdim Allah tan,şimdide hiç canım çekmiyor.
Hamileliğimden önce çok çay ve sigara içen biriydim şimdi her ikisininde tadı tuhaf geliyor.

Ben de kilolu hamile kalanlardanım .(64 )Bu yüzden olabildiğince dikkat ediyorum.
Lifli yiyeceklerle besleniyorum,ekmeğimide haftanın 5 günü kepekli 2 gün normal yiyorum.
Ara öğünlerde 1 meyve veya 2 ceviz veya 4-5 badem tüketiyorum.
Sebze ağırlıklı besleniyorum arada sırada et ve tavuk yiyorum.
Hergün bolca yoğurt yiyorum
Balığı sık sık tüketmeye alışamadım henüz.

DR.larım (2 doktora gidiyorum)ilk 3 aydan sonra beslenmenin daha çok önem arz ettiğini söylediler.
Aklıma gelenler bunlar

merhaba canım,çokta fazla kilolu sayılmazsın aslında sen 64 bence çok iyi bir rakam ama tabikide dikkat et kendine sen.
Çoğumuzdan güzel besleniyorsun sen helede benden kendimi kahvaltıya alıştırsam çok iyi olacak.

merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubat 2011'de bebeğimi kucağıma alacağım. 25-28 şubat gibi bekliyoruz. 9hafta4 günlük daha şimdi. umarım hepimiz rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz

Son düzenleme:
ben sabahları kahvaltı edemşyorum :( simit yiyorum ancak peynirle,,

ama her hafta balık yiyorum et yiyorum sebze zaten sık sık yiyorum yoğurt ve peynir iyi tüketiyorum meyve zaten yiyorum :) çok sık yiyorum son zamanlarda domatese sardım elma gibi domates yiyorum

44 kiloyla hamile kalmıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum

şu kahvaltı işi kötü ama yiyemiyorum sabahları

Ayyy çok sevindim yaa aynı şehirde birilerinin olmasına :)))
hiç olmazsa dr.larımızda tanıdık birşeyleri paylaşmış oluruz böylece,bende filiz hanım'ı araştırarak gitmiştim ama hiç yerinde durmuyor ki sürekli geziyor:1:
bende artık buğday hanımda karar kıldım,bu hafta sonu tatile çıkıyormuş 9 ağustos'a kadar yokmuş dün söyledi bana test sonucu alınca ebeye göster dedi ama sanırım ben onu bekliycem çünkü çok değiştirdim dr.bu son olsun istiyorum

bende hafta sonu izmire memleketime gidiyorum o yüzden test sonucunu dönünce alıcam artık.Ense kalınlığı normal çıkarsa testi pek merak edeceğimi sanmıyorum.Hayırlısı olsun inş

merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubat 2011'de bebeğimi kucağıma alacağım. 25-28 şubat gibi bekliyoruz. 9hafta 4 günlük daha şimdi. umarım hepimiz rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza minişin çok küçükmüş daha ilk dr.kontrolünüze gittiniz mi nasıl bebişin
:emir_bebek:

ama her hafta balık yiyorum et yiyorum sebze zaten sık sık yiyorum yoğurt ve peynir iyi tüketiyorum meyve zaten yiyorum :) çok sık yiyorum son zamanlarda domatese sardım elma gibi domates yiyorum

1 haftadır sardığım tek şey sabahları simit ve peynir benimde kuru kuruya ikisini yiyorum sadece ama çok lezzetli geliyor sıcacık o simit ve peynir.
Sende çok az kg hamile kalandarsın canım biz kesin yandık kg hamişler olarak kaydirigubbakcemile3

Canım boyum epey kısa olduğu için tobiş görünüyorum.
Şimdiden 2 kg da aldım.
Gerçi dr bunlar şişkinlik içtiğim progestan ilacından dolayı diyorlar umarım öyledir.
Elevit isminde vitamin içiyordum gittiğim 2.dr bırak şu anda gerek yok,o da kilo aldırır dedi.

Bir de şunu belirteyim kızlar,sağlıklı beslendiğiniz halde çok kilo alıyorsanız korkulacak bişey yokmuş,bunlar ödemmiş doğumdan sonra çabucak gidetmiş.
Ama hamur işi-kızartma...vs yiyorsanız bunlar direkt yağ yaptığı için doğumdan sonra kilo verilemezmiş

Senaysn hoşgeldin cnm.Gebeliğimiz hemen hemen aynı.
Son regl tarihim 23 Mayıs senin?

bende hafta sonu izmire memleketime gidiyorum o yüzden test sonucunu dönünce alıcam artık.Ense kalınlığı normal çıkarsa testi pek merak edeceğimi sanmıyorum.Hayırlısı olsun inş

Tatile memleketine gidiyorsun şimdi izmirde ne güzeldir.Biz daha izne çıkamadık ramazanda inş.bir yerlere gideceğiz bebişimde büyüsün azıcık daha :emir_bebek:Neden böyle dedin anlamadım şimdi,benimde ense kalınlığım normalmış yani güzel ense kalınlığımız dedi ama testi yaptırmayı bana bıraktı ense kalınlığı normalse test sonucu pekte önemli olmuyor mu yani..:kedi:

çağlayan çiçek aynen banada öyle güzel geliyorki çayda içmiyorum kuru kuru yiyorum o simiti.sanki midemi yatıştırıyor gibi geliyor tokta tutuyor napimm şu aralar başka çare bulamadım

sabah 2 parmak meyve suyu içtim 10 dakika sonra mahvetti beni o ne var ne yok çıkarttırdı :(( simit iyidir yaaa iyidir susamında vitamin var :P

44 kilo evet az ama ben hep aynı kilodaydım senelerce çok merak edşyorum nasıl olacağım ama karnımı görseniz kocaman şimdiden :)

merhaba canım,çokta fazla kilolu sayılmazsın aslında sen 64 bence çok iyi bir rakam ama tabikide dikkat et kendine sen.
Çoğumuzdan güzel besleniyorsun sen helede benden kendimi kahvaltıya alıştırsam çok iyi olacak.

OOOO sen istediğin kadar kilo alabilirsin çok zayıfsın

Canım boyum epey kısa olduğu için tobiş görünüyorum.
Şimdiden 2 kg da aldım.
Gerçi dr bunlar şişkinlik içtiğim progestan ilacından dolayı diyorlar umarım öyledir.
Elevit isminde vitamin içiyordum gittiğim 2.dr bırak şu anda gerek yok,o da kilo aldırır dedi.

Bir de şunu belirteyim kızlar,sağlıklı beslendiğiniz halde çok kilo alıyorsanız korkulacak bişey yokmuş,bunlar ödemmiş doğumdan sonra çabucak gidetmiş.
Ama hamur işi-kızartma...vs yiyorsanız bunlar direkt yağ yaptığı için doğumdan sonra kilo verilemezmiş

Senaysn hoşgeldin cnm.Gebeliğimiz hemen hemen aynı.
Son regl tarihim 23 Mayıs senin?

Anladım canım,banada ilk dr.yasaklamıştı kızartma hamurişi aburcubur bunları yemiycez dikkat edicez demişti bende yememek için gayret gösteriyorum ama arada yiyorum canım istiyor çünkü kaydirigubbakcemile3

çağlayan çiçek aynen banada öyle güzel geliyorki çayda içmiyorum kuru kuru yiyorum o simiti.sanki midemi yatıştırıyor gibi geliyor tokta tutuyor napimm şu aralar başka çare bulamadım

sabah 2 parmak meyve suyu içtim 10 dakika sonra mahvetti beni o ne var ne yok çıkarttırdı :(( simit iyidir yaaa iyidir susamında vitamin var :P

44 kilo evet az ama ben hep aynı kilodaydım senelerce çok merak edşyorum nasıl olacağım ama karnımı görseniz kocaman şimdiden :)

Meyve suyunu ben içiyorum ama tok karnına pek birşey yapmıyor bana kutulardan alıyorum içiyorum vitamin olsun diye :))
Simit'ten bende vazgeçemiycem galiba canım öyle gözüküyor

Biz bir tane göbiş topiği açalım en iyisi böyle 2011 şubat annelerin göbişleri diye orada sergileriz göbişlerimizi bugün benimkide baya bir çıktı çünkü kaydirigubbakcemile3

Açalım o zman herkes göbişinin resmini çekip koyacaksa,yazarız yanlarınada 5 aylık gözüktüğüne bakmayın 9 haftalığız diye kaydirigubbakcemile3

Back