Evet cnm kendiniz sıkın.
En güzel içecek ayran :))))
insan 2. sinde deaynı heyecanı yaşıyormu ilk kez anne olmak çoık heyecan verici 2. kezz anne olacaksın aynı duyguları yaşıyormusun yoksa daha rahatmısın
insan 2. sinde deaynı heyecanı yaşıyormu ilk kez anne olmak çoık heyecan verici 2. kezz anne olacaksın aynı duyguları yaşıyormusun yoksa daha rahatmısın
merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubat 2011'de bebeğimi kucağıma alacağım. 25-28 şubat gibi bekliyoruz. 9hafta 4 günlük daha şimdi. umarım hepimiz rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz
44 kilo evet az ama ben hep aynı kilodaydım senelerce çok merak edşyorum nasıl olacağım ama karnımı görseniz kocaman şimdiden :)
Hoşgeldin cnm.
Sen bir de buranın sıcaklığını görsen kalpten gidersin
mrb kızlar uzun zamandan sonra tekrar geldim yeni arkaşlar gelmiş hoşgelmişler bende şimdilik iyiyim pazartesi yenı bır hastaneye başlıcam 8 haftalıkken gıtmiştim en son doktora ozaman gayet ıyı saglıklı demişti bebişime şimdi okadar cok heyecanlıyım ki biraz daha büyümüş olcak bebiim daha test falan yaptırmadım ben bazılarımız ıklı test yaptırmış galıba bu testlerde doktordan doktora değişyor sanırım bazısı 2li istemiyor bazısı 3lü 4lü istemiyyor bakalım bu gittiğim doktorum ne ıstıcek şu an 58 kilo oldum ama göbeğim değil üst kısmım şişiyor tamamen göğüslerim ve göbek birlikte gidyor bakalım sonu nolcekohaoldumsmile sabahları kahvaltıyı cok güzel yapıyorum ama yemek yemek bi işkence hep pizza turşulu tost canım istiyor deli gibi ekşi elma , turşu yiyorum yaz geleli 2 yada 3 kere dondurma yemişimdir tatlı hiç canım çekmiyor önceden çikolata için ölürdüm şimdi arada kahvaltıda yiyorum sadece süt içmiyorum ama yoğurt peynir yiyorum hergün mutlaka bulantılarım biraz azaldı gün içerisinde çok bulanmıyor ama gece yatmadan önce acısını çıkartıyor:bbo:
mrb kızlar uzun zamandan sonra tekrar geldim yeni arkaşlar gelmiş hoşgelmişler bende şimdilik iyiyim pazartesi yenı bır hastaneye başlıcam 8 haftalıkken gıtmiştim en son doktora ozaman gayet ıyı saglıklı demişti bebişime şimdi okadar cok heyecanlıyım ki biraz daha büyümüş olcak bebiim daha test falan yaptırmadım ben bazılarımız ıklı test yaptırmış galıba bu testlerde doktordan doktora değişyor sanırım bazısı 2li istemiyor bazısı 3lü 4lü istemiyyor bakalım bu gittiğim doktorum ne ıstıcek şu an 58 kilo oldum ama göbeğim değil üst kısmım şişiyor tamamen göğüslerim ve göbek birlikte gidyor bakalım sonu nolcekohaoldumsmile sabahları kahvaltıyı cok güzel yapıyorum ama yemek yemek bi işkence hep pizza turşulu tost canım istiyor deli gibi ekşi elma , turşu yiyorum yaz geleli 2 yada 3 kere dondurma yemişimdir tatlı hiç canım çekmiyor önceden çikolata için ölürdüm şimdi arada kahvaltıda yiyorum sadece süt içmiyorum ama yoğurt peynir yiyorum hergün mutlaka bulantılarım biraz azaldı gün içerisinde çok bulanmıyor ama gece yatmadan önce acısını çıkartıyor:bbo:
oo benim öğle yemeklerimin baş taçı canım,illa günde bir kere ayran içicem diyet yaparken alıştırdım kendimi ona şimdide vazgeçemiyorum :içelim:
Bu soruya bende cevap vermek istiyorum.2. bebektete aynı duyguları hissediyorsun ben bunda hiç heyecanlanmam vs diyordum ama aynı inanki sadece 1.cide hiçbirşeyi bilmemenin ilklerin farklı heyecanı vardırya o var.yoksa aynı şeyler sadece daha tecrübeli oluyorsun :)
aramıza hoşgeldin canım.bende 10 haftalık hamileyim yakın sayılırız:)
aramızda 50 kilo var :))
bende 94 le hamile kaldım.evridiki arkadaşımız 46 kg ile hamile kalmıştı biz onu en zayıf kalan sanıyorduk ama en zayıf senmişsin:)
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.
aramızda 50 kilo var :))
bende 94 le hamile kaldım.evridiki arkadaşımız 46 kg ile hamile kalmıştı biz onu en zayıf kalan sanıyorduk ama en zayıf senmişsin:)
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.
hoşgeldin canım aramıza yeniden,iyi olmanıza sevindim arıyor insan ilk başlarda paylaşım yaptığı arkadaşlarını.Benim dr test konusunda ben sana anlatıyım karar senin dedi.Bende kabul ettim inş.sorunsuz bir test sonucu alırım.
Ekşili şeyleri benimde çok canım çekiyor ama sen genede hamur işi tarafına fazla yüklenme canım.Meyve tarzı ye hiç olmazsa birşey yiyemiyorsan bile ben çok karpuz peynir yiyip uyuduğumu biliyorum.Kocamda saolsun birşey demiyor
Sen şimdi kaç ile hamiş kaldın canım ben tam anlamadım 94 kg ile mi kaldın bu bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?