2011 Şubat Anneleri

Merhaba canlarr
buğün hava çok sıcak ve bunaltıcıı ooofss:bbo:

Slm sürmeli hoşgeldin canım.

Mısra antalya sıcağını bilirim.Buralar sizin oralara göre normal kalır bu havalarda,gece bile insan bulanıyor orda sıcaklarda,geçen sene tatile geldik 10 günlüğünede bittim resmen gecesi ayrı gündüzü ayrı sıcaktı

insan 2. sinde deaynı heyecanı yaşıyormu ilk kez anne olmak çoık heyecan verici 2. kezz anne olacaksın aynı duyguları yaşıyormusun yoksa daha rahatmısın

Canım inan hiç farketmiyor.

Aynı duygular, aynı heyecanler.

Fakat neler olacagını bildiğim için biraz daha rahatım. Oglumda çok stresliydim. Zaman hiç geçmiyordu :)

mrb kızlar uzun zamandan sonra tekrar geldim yeni arkaşlar gelmiş hoşgelmişler bende şimdilik iyiyim pazartesi yenı bır hastaneye başlıcam 8 haftalıkken gıtmiştim en son doktora ozaman gayet ıyı saglıklı demişti bebişime şimdi okadar cok heyecanlıyım ki biraz daha büyümüş olcak bebiim daha test falan yaptırmadım ben bazılarımız ıklı test yaptırmış galıba bu testlerde doktordan doktora değişyor sanırım bazısı 2li istemiyor bazısı 3lü 4lü istemiyyor bakalım bu gittiğim doktorum ne ıstıcek şu an 58 kilo oldum ama göbeğim değil üst kısmım şişiyor tamamen göğüslerim ve göbek birlikte gidyor bakalım sonu nolcekohaoldumsmile sabahları kahvaltıyı cok güzel yapıyorum ama yemek yemek bi işkence hep pizza turşulu tost canım istiyor deli gibi ekşi elma , turşu yiyorum yaz geleli 2 yada 3 kere dondurma yemişimdir tatlı hiç canım çekmiyor önceden çikolata için ölürdüm şimdi arada kahvaltıda yiyorum sadece süt içmiyorum ama yoğurt peynir yiyorum hergün mutlaka bulantılarım biraz azaldı gün içerisinde çok bulanmıyor ama gece yatmadan önce acısını çıkartıyor:bbo:

insan 2. sinde deaynı heyecanı yaşıyormu ilk kez anne olmak çoık heyecan verici 2. kezz anne olacaksın aynı duyguları yaşıyormusun yoksa daha rahatmısın

Bu soruya bende cevap vermek istiyorum.2. bebektete aynı duyguları hissediyorsun ben bunda hiç heyecanlanmam vs diyordum ama aynı inanki sadece 1.cide hiçbirşeyi bilmemenin ilklerin farklı heyecanı vardırya o var.yoksa aynı şeyler sadece daha tecrübeli oluyorsun :)

merhaba arkadaşlar, inşallah ben de şubat 2011'de bebeğimi kucağıma alacağım. 25-28 şubat gibi bekliyoruz. 9hafta 4 günlük daha şimdi. umarım hepimiz rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz

aramıza hoşgeldin canım.bende 10 haftalık hamileyim yakın sayılırız:)

44 kilo evet az ama ben hep aynı kilodaydım senelerce çok merak edşyorum nasıl olacağım ama karnımı görseniz kocaman şimdiden :)

aramızda 50 kilo var :))
bende 94 le hamile kaldım.evridiki arkadaşımız 46 kg ile hamile kalmıştı biz onu en zayıf kalan sanıyorduk ama en zayıf senmişsin:)
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.

Allah yardımcın olsun canım,bol bol su iç,benim dr.özellikle su kaybetme ve sıcaklarda kalma diye beni uyarmıştı.Bugünde 2lt suyumu içmiş bulunuyorum gidene kadar 3 olacak heralde bugün çok bunaltıyor hava beni

Hoşgeldin cnm.
Ben de çoğunlukla ekşi şeyleri seviyorum.
Pko rahatsızlığım nedeniyle sürekli tatlı yerdim oysa ki :))))

Senin kızın mı olacak ne? :)

ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler bakalım doğru çıkacakmı???

İvet ev ürünü ayrana kesinlikle katılıyorum ama çalışan arkadaşlar için bu her zaman mümkün olmayabilir

hoşgeldin canım aramıza yeniden,iyi olmanıza sevindim arıyor insan ilk başlarda paylaşım yaptığı arkadaşlarını.Benim dr test konusunda ben sana anlatıyım karar senin dedi.Bende kabul ettim inş.sorunsuz bir test sonucu alırım.
Ekşili şeyleri benimde çok canım çekiyor ama sen genede hamur işi tarafına fazla yüklenme canım.Meyve tarzı ye hiç olmazsa birşey yiyemiyorsan bile ben çok karpuz peynir yiyip uyuduğumu biliyorum.Kocamda saolsun birşey demiyor

Sen şimdi kaç ile hamiş kaldın canım ben tam anlamadım 94 kg ile mi kaldın bu bebişine

heh he :) Benden zayıflar da var. Demekki çok da kötü degilim opuyorumnanaktan

Ayyy inşallah benim de kızım olur,işyerindeki arkadaşlarım erkek hissediyor ben de kızıyorum :))))

evet canım hamile kaldığımda 94 tüm.Doğuma kadar 100 kesin bende topikteki en tombiş hamileyim işte

Bu herşeyi evde yapına katılmıyorum ama ben yaaa.Çalışıyorum ki ayranı evde yaparsam öğlene kadar burda ekşir o sonra onunla peynir yapmam gerek benim :)))
Onu paket içiyorum yalan yok kızlar ne yapıyım dolap yada mutfak yok burda onun için mecburum bazı şeyleri dışardan almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…