benimde sorcağım bir sürü soru vardı bebeğimi bi gördüm hareketleri birazda doktorumuzu uğraştırdı önce 15 dk baktı sonra sen bi dolan belki döner dedi sonra bi girdik cinsiyetide söleyince hiç bişey sormadan döndüm 3d de bile göstermedi bu sefer bi daha ki randevumuz 2 hafta sonra nasıl beklicem bilmem 1 hafta zor geçiyodu
bakalım tahmini tutçakmı doktorumuzun kendinden pek emin konuştu amakaydirigubbakcemile3
slm arkdişler online arkadaşlar bayağı çoğalmışş.
evridiki ve yeşim siz gördünüz bebişlerinizi ne güzel bizim daha var günümüz.bende haftaya bugün görücem nasipse çok mrk ediyorumm.
yeşim sende çin takvimine göre ne çıkıyordu? hiç baktınmı?
bakalım tahmini tutçakmı doktorumuzun kendinden pek emin konuştu amakaydirigubbakcemile3
ne tahmin etti benimkinide 11+ 5 günlükken tahmin etti erkek dedi
Öyle ama ben 46 kilo ile hamile kaldım :)
Evet benim de 2. :)
evet canım dün 12+5 günlük çıktık ve ERKEK dedi
Amin canım,benim bir arkadaşım var böyle 5 yıllık evliler bebişi olmuyor söyleyemediğim ben hamileyim diye,öyle şakayla karışık başka bir arkadaş grubunda söylemiş benim görümcemler öyle öğrenmiş cesaret edip gidemedim bir türlü yanına söylemek için o 5 yıllık evli ben 1 senelik çekindim sevincimi paylaşamadım bu duygu çok kötü birşey allahım kimseye yaşatmasın
Saol canım,perşembe günü inş.annesine hareketler yapar bizimki gibi hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canım sendende.Sen istanbulda değilmisin nasıl aynı hastaneye gidiyoruz yoksa karşılaştıkmı hiç hastanede bak bu habere çok sevindim aynı şehirden birinin daha olmasına ben filiz hanım'a gidiyordum şimdi o gitmiş buğday hanım'a gidiyorum çok güler yüzlü çok iyi kalpli bir insan sanırım hep onda devam edicem ben artık
bilirim o duyguyu canım 3 yılı doldurduk bizde.bende zamanında ilaç tedavisi (-),aşılama (-),tüp bebek (-),dış gebelik sağ tüp alındı ve 2. tüp bebeğe başlamayı düşündüğümüz sırada kendiliğinden oldu (+++++++++++++++++)inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amin canım inş.Onunda bir tane tüpü alındı yok çok uğraştılar ama inş. gelir onun bebişide seninki gibi.
Sen şimdi kaç haftalık oldun herhangi bir tehliken yok dimi sağlıklısınız ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?