2011 Şubat Anneleri

slm arkdişler online arkadaşlar bayağı çoğalmışş.
evridiki ve yeşim siz gördünüz bebişlerinizi ne güzel bizim daha var günümüz.bende haftaya bugün görücem nasipse çok mrk ediyorumm.

Sen şanslısın gene canım biz ayda 1 kontrole gidiyoruz bizim heyecanımızı düşün birde 1 ay sonra yavrumuza kavuşuyoruz sen çok şanslısın

bakalım tahmini tutçakmı doktorumuzun kendinden pek emin konuştu amakaydirigubbakcemile3

İnş.tutar yaa erkek yada kız ne fark ederki yeter benim bebişim olsun diye düşünüyor insan.

slm arkdişler online arkadaşlar bayağı çoğalmışş.
evridiki ve yeşim siz gördünüz bebişlerinizi ne güzel bizim daha var günümüz.bende haftaya bugün görücem nasipse çok mrk ediyorumm.

çok güzel bi duygu arkadaşım gidince bebeğini görmeye aklın başından gidiyor..

yeşim sende çin takvimine göre ne çıkıyordu? hiç baktınmı?

benim biraz karışık benim son adet tarihim nisan fakat korunmayı bıraktığımız tarih mayıs nisana bakınca kız mayısa bakınca erkek çıkıyordu ....

evet çağlayan ben hep söylerim ben bi bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum gerisi hiç önemli değil allah olmayanlara bu yolda uğraşanlarada göstersin...

Amin canım,benim bir arkadaşım var böyle 5 yıllık evliler bebişi olmuyor söyleyemediğim ben hamileyim diye,öyle şakayla karışık başka bir arkadaş grubunda söylemiş benim görümcemler öyle öğrenmiş cesaret edip gidemedim bir türlü yanına söylemek için o 5 yıllık evli ben 1 senelik çekindim sevincimi paylaşamadım bu duygu çok kötü birşey allahım kimseye yaşatmasın

siz böyle anlaıtnca valla daha sabırsızlandım.benim karnım büyüdü biraz kızlar hatta biraz diil epey büyüdü sanki :)tartılamadım 2 haftadır acaba kilo aldımmı.ama alenen karnım çıktı

evet öle söylerler hep ben çok istiyodum öğrenmeyi sormadan hemen söledi zaten dün eve gelirken bende bi ayakkabı ve zıbın takımı aldım gösterme hediyesi bebeğime :teytey: artık değişirsede cinsiyetimiz hediye götürürüz :roflol:

bilirim o duyguyu canım 3 yılı doldurduk bizde.bende zamanında ilaç tedavisi (-),aşılama (-),tüp bebek (-),dış gebelik sağ tüp alındı ve 2. tüp bebeğe başlamayı düşündüğümüz sırada kendiliğinden oldu (+++++++++++++++++)inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım ben başından beri Buğday Hanım'a gidiyorum.Çok iyi araştırdım doktor seçimi yaparken ve bu doktorda karar kıldım.Gerçekten çok tatlı bi bayan ve seni önemsediğini hissettiriyor.Önceden İstanbuldaydım şuan aynı şehirdeyiz canım.Bilgilerimi değiştirmedim öyle kaldı.Şafak 2 oldu bu arada heyecanla perşembeyi bekliyorum.İnş bi aksilik çıkmaz ve herşey yolundadır

Amin canım inş.Onunda bir tane tüpü alındı yok çok uğraştılar ama inş. gelir onun bebişide seninki gibi.
Sen şimdi kaç haftalık oldun herhangi bir tehliken yok dimi sağlıklısınız ikinizde

Mrb arkadaşlar
Biraz geçmişi okudum nasıl beslendiğinizi falan yazmışsınız.
Ben kahvaltımı çok iyi yapıyorum.Yumurta,peynir,domates,salatalık arada sırada zeytin.Normaldede kahvaltıda çay içmezdim Allah tan,şimdide hiç canım çekmiyor.
Hamileliğimden önce çok çay ve sigara içen biriydim şimdi her ikisininde tadı tuhaf geliyor.

Ben de kilolu hamile kalanlardanım .(64 )Bu yüzden olabildiğince dikkat ediyorum.
Lifli yiyeceklerle besleniyorum,ekmeğimide haftanın 5 günü kepekli 2 gün normal yiyorum.
Ara öğünlerde 1 meyve veya 2 ceviz veya 4-5 badem tüketiyorum.
Sebze ağırlıklı besleniyorum arada sırada et ve tavuk yiyorum.
Hergün bolca yoğurt yiyorum
Balığı sık sık tüketmeye alışamadım henüz.

DR.larım (2 doktora gidiyorum)ilk 3 aydan sonra beslenmenin daha çok önem arz ettiğini söylediler.
Aklıma gelenler bunlar

Amin canım inş.Onunda bir tane tüpü alındı yok çok uğraştılar ama inş. gelir onun bebişide seninki gibi.
Sen şimdi kaç haftalık oldun herhangi bir tehliken yok dimi sağlıklısınız ikinizde

İyiyiz Allah şükür en son gittiğimizde bi problem yok dedi doktor.doktorun en son dediğine göre 11+4 bugün.Bakalım haftaya salı bi özel hastaneye başlıcam yeni doktora o ne dicek.çarşamba da son kez eski doktoruma gidicem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…