Ama sen en zayıf hamile kalanımız değilmisin?
20 kg da alsan normal senin için :))
bende 3 ayda 1 kg verdim çok sevinçliyim :)
ben bu konuda kötüyüm sanırım,süt içemiyorum,fındık ceviz sevmem,meyve yemeye çalışıyorum,yani ekstra hiçç bişi yapmıyorum:sinifsinif:
Merhabaaaaaaa çok mutluyum :)
Doktordan geldik. Miniğimizi gördük. Çok güzeldi :) Taklalar atıyordu. Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Herkese nasip etsin inşallah.
12 hafta 6 günlük olmama ragmen 13 hafta 5 günlük çıktı :) Doktorumuz uzun olacak dedi. Oglumda hep böyleydi. Maşallah diyin teyzeleri :)
Cinsiyet konusunda bir şey diyemedi. Hiç yerinde durmuyordu çünkü :)
Cuma günü 13.30'da renkli ultrasona girecegiz. Her şeyine bakılacak. Ondan sonra ikili test yapılacakmış. Şimdilik her şey yolunda Allah'ımın izniyle :),
Bu arada renkli ultroson için de 35 tl fark ödedik...
Teşekkür ederim. Benim de aklıma takıldı. Kimse girmedi sanırım henüz ama ben direkt kan alacaklar sanmıştım. Doktorum kendisi önce renkli ultrason, sonra ona göre kan tahlili yapacagız dedi...
Ayda 1 kg almak iyiymiş canım.Kaç kg ile hamile kaldın şimdi sen.Senindemi ikinci hamileliğin bak ben bunu bilmiyordum :kedi:
Öyle ama ben 46 kilo ile hamile kaldım :)
Evet benim de 2. :)
evridiki seninki pek hızlı gelişiyor annesi ocakta gelmesin sakın :)
Teşekkür ederim Yeşimcim.
Bilmiyorum Çaglayan. Ayrıntılı ultrasonda her şeyine bakılacak. O rapora göre testi yapıcaz dedi.
Ayrıntılı ultrason için de cumaya randevu verdiler. O zaman cinsiyetini de görürüz belki :)
46kg hamiş kaldın uffff biz ne yapalım sen böyle dersen...Sana herşey serbest o zaman yesende birşey olmaz ama biz çok dikkat etmeliyiz ben doğumda herhangi bir risk yaşamak istemiyorum onun için bugünden itaberen sporada başlıyorum.
Hayırlı olsun canım senin ilk bebişin kaç aylık
Hayırlısı olsun canım ilk o zaman cinsiyetini öğrenen sen olacaksın,bizde artık bir dahaki gidişe dr.kapılarına dayanırız bizde istiyoruz renkli diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:) Dikkat edin çok almayın. Gerçi bünyeden bünyeye degişiyor. Eger şişkinlikse gidiyor zaten. Ama kiloysa kalır.
Oglum 4 yaşında teyzesi :)
selam herkese
4 gündür yoktum maşallah topiğimiz canlanmış.biraz okudumda eski mesajları güzel güzel haberler var.
herkese ve minin bebiklerine tekrar merhaba
selam herkese
4 gündür yoktum maşallah topiğimiz canlanmış.biraz okudumda eski mesajları güzel güzel haberler var.
herkese ve minin bebiklerine tekrar merhaba
Yok ilk ögrenen Yeşim şimdilik :)
Ama ben hala anlamadım yahu niye beni hemen renkliye sokuyor? :)
Yok ilk ögrenen Yeşim şimdilik :)
Ama ben hala anlamadım yahu niye beni hemen renkliye sokuyor? :)
Merhabaaaaaaa çok mutluyum :)
Doktordan geldik. Miniğimizi gördük. Çok güzeldi :) Taklalar atıyordu. Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Herkese nasip etsin inşallah.
12 hafta 6 günlük olmama ragmen 13 hafta 5 günlük çıktı :) Doktorumuz uzun olacak dedi. Oglumda hep böyleydi. Maşallah diyin teyzeleri :)
Cinsiyet konusunda bir şey diyemedi. Hiç yerinde durmuyordu çünkü :)
Cuma günü 13.30'da renkli ultrasona girecegiz. Her şeyine bakılacak. Ondan sonra ikili test yapılacakmış. Şimdilik her şey yolunda Allah'ımın izniyle :),
Bu arada renkli ultroson için de 35 tl fark ödedik...
Aaa evet ben onu unuttum bak topiğimiz ilk erkeki yeşim'in bebeği olacak inş.Bende dün soracaktım sözde gidince ama unuttum onu öyle büyümüş görünce aslında çok kurcalamamak gerek bebişini kanlı canlı göreceksin işte çok büyük mutluluk ama buya bende sorucam test sonuçlarını almaya gidince belki ogün yeniden görürüm bebişimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?