2011 Şubat Anneleri

Kızlar birşey sorucam nasıl besleniyorsunuz sizler ben bir tek kahvaltıda sorun yaşıyorum onu bir düzgün hale getirsem sorun olmıycak ekstra bebeğe fayda olsun diye yediğiniz yiyecekler var mı.

ben kakao yağını sordum kullanma dedi doktorum herkes başk başka söylüyor insanın kafası karışıyor renk değişiliği yapıyormuş kakao yağı badem yağı içinde baılarında kıllanma yapıyormuş dedi
çatlak kremi alacaksan onu kullan dedi. bebek yağınıda söyledim onun fazla bir etkisi olmaz dedi

sallar tabi annesi,benimde 10+2 iken girdim dayanamadım:kedi: Allah en kısa zamanda sana da sağlıkla görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar birşey sorucam nasıl besleniyorsunuz sizler ben bir tek kahvaltıda sorun yaşıyorum onu bir düzgün hale getirsem sorun olmıycak ekstra bebeğe fayda olsun diye yediğiniz yiyecekler var mı.

ben bu konuda kötüyüm sanırım,süt içemiyorum,fındık ceviz sevmem,meyve yemeye çalışıyorum,yani ekstra hiçç bişi yapmıyorum:sinifsinif:

nilk başlarda sabahları yiyemiyordum neyseki şimdi düzeldi hamile kaldığımı öğrenene kadar süt içen bir insan değildim içecek olarak hiçbir zaman süt aramadım ama şimdi allahtan sütten tiksinmiyorum her sabah ve akşam yatmadan önce muhakkak içmeye çalışıyorum ancak soğuk içemiyorum ılıtıyorum

birde her sabah yumurta yemeğe çalışıyorum ya haşlama yada tavada
birde çokaaç duramıyorum sürekli bir şeyler atıştırmak zorundayım yoksa midem kötü oluyor o yüzden sürekli bir şyler atıştırıyorum normalde demeyveyi çok severdim şimdi canım daha da çok meyve istiyor allahtan sağlıklı bir şey çalışıyorum iş yerine kendime meyve çerez felan getiriyorum bilgisayrın başında açıktıkça atıştırıyorum
bazen artık yemeğe bir şey bulamıyorum sürekli atıştırma modunda olunca

ben bu konuda kötüyüm sanırım,süt içemiyorum,fındık ceviz sevmem,meyve yemeye çalışıyorum,yani ekstra hiçç bişi yapmıyorum:sinifsinif:

Sütü bende içemiyorum ama hergün ceviz,fındık badem yemeye çalışıyorum

Sabah ılık sütün içine bal katıyorum 1 tatlı kaşığı öyle içiyorum.Yatmadan öncede içebilirsiniz.Eve küçük sütlerden aldık bir koli gece yatmadan önce kızımla ben içiyoruz 1 er tane:)

Yumurtayı yazmamışım bende midem bulandığı zamanlarda bile zorlada olsa haftada 2-3 kez yedim ve hala yiyorum.

Normalde aşırı derecede kahve ve çay hastasıydım hamile olduğumu öğrendiğimden beri belki 2 fincan kahve 3 bardak çay içmişimdir.dr kahveyi özellikle kesin olarak yasakladı düşük riskinden dolayı.
arada yeşil çay içiyorum ama hafta bir falan.

çağlayancım ben ilkkez kızıma hamileyken gördüm 90 lı kiloları ve birdahada 8 lere düşemedim.bu sefer daha dikkatli olup 6-7 kg ile doğuma gitmeyi planlıyorum.Bu konuda da birbirimize destek oluruz :) Zaten kilolu hamile kalanlar isteselerde çok alamıyorlar.ben 11 kg almıştım ilkinde ama hep yiyerek bu sefer daha bilinçliyim özellikle akşam yatmadan yemek yerdim kızımda şimdi sadece süt birde meyve:)
Zayıflar 30 kiloda alsa eski haline aynen dönerler demişti doktorum kilolular 10 kg alır ama oda onda kalır demişti doğru demiş.bende hepsi kaldı.gerçi çoğunu ben süt olmadı diye lohusalık döneminde aldım geri ama şuanki kilom tamamen ilk hamilelğimden kalan kilom yani

Merhabaaaaaaa çok mutluyum :)

Doktordan geldik. Miniğimizi gördük. Çok güzeldi :) Taklalar atıyordu. Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Herkese nasip etsin inşallah.

12 hafta 6 günlük olmama ragmen 13 hafta 5 günlük çıktı :) Doktorumuz uzun olacak dedi. Oglumda hep böyleydi. Maşallah diyin teyzeleri :)

Cinsiyet konusunda bir şey diyemedi. Hiç yerinde durmuyordu çünkü :)

Cuma günü 13.30'da renkli ultrasona girecegiz. Her şeyine bakılacak. Ondan sonra ikili test yapılacakmış. Şimdilik her şey yolunda Allah'ımın izniyle :),

Bu arada renkli ultroson için de 35 tl fark ödedik...

canım ben daha henüz başlamadım ama dün doktorla konuştuk lierac adında bi krem tavsiye etti bebeğe hiç bir zararı yokmuş dün sipariş verdim bugün alıcam bu arada bende çok duydum kişiden kişiye bu çatlama olayı değişiyormuş ama önlem almak lazım...

3 ayda 3 kilo aydım ben :)

Oglumda da 17 kilo almıştım toplamda :)

Evridiki gözün aydın canım.senin kadar heyecanlandım inanki ne güzel bir duygu ya.Allahım kucagınada almayı nasip etsin.

Tavsiyelerin için saol canım.Evet bende 7li rakamlarda hamile kaldığım için en fazla 8linin ortasını görmek istiyorum diyorum.Onun içinde dikkat çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime,ama artık sporuda eklesem çok iyi olacak hayatıma,bebiş olmadan önce bant aldım evde yürüyordum ama geceleri halim kalmıyorki evde iş bile yapamıyorum bukonudan çok sıkıntılıyım.
Ton balığını hamile kalmadan her öğlen salatama ekler yerdim.Yeniden başlasam iyi olacak galiba yoksa bu bebişe başka türlü yediremem kızartma ve ızgara yiyemiyorum şimdilik çünkü.

Gözünaydın canım.Senin miniş hepinizden önce gelişiyor desene,renkli ultrasonu sen mi istedin yoksa dr.mu girin dedi.Bizimki henüz daha böyle birşey söylemedi ki bende unuttum zaten :))

Gözünaydın canım.Senin miniş hepinizden önce gelişiyor desene,renkli ultrasonu sen mi istedin yoksa dr.mu girin dedi.Bizimki henüz daha böyle birşey söylemedi ki bende unuttum zaten :))[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Benim de aklıma takıldı. Kimse girmedi sanırım henüz ama ben direkt kan alacaklar sanmıştım. Doktorum kendisi önce renkli ultrason, sonra ona göre kan tahlili yapacagız dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…