yaaa inanamıyorum nerden biliyorsunnyerimseniben
bizim senle biraz benziyormuş belirtilerimiz bende gece kalkıyorum ama hemen uyuyorum...
Evet canım ben de hemen geri uyuyorum.
Ama bel agrısından yataktan kalkarken çok zorlanıyorum
Hayırlısıyla bir gelseler şu minişler sağlıkla sıhhatle çok mutlu olucam.Birde cinsiyetlerini öğrensekte artık alışveriş yapsak çok özeniyorum.
Bizim 2010 şubat annelerine ikili testi sordum.Ultrasondan bakıyorlarmış,sonrada kan testiyle bakıp % hesaplanıyormuş merak ediyordum ne zamandır ve korkuyordum ama korkularım yersiz çıktı :))
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.bu akşam bebişlerimiz için tekrardan dua edelim bol bol allah onları bize sağlıkla sıhhatle birbirimize kavuştursun.
kızlar hepinizin ilk bebişimi?
Malesef öyle
Daha önce demiştim. Oglumda bundan dolayı kasık fıtıgı olmuştum ve dogum esnasında hem sezeryan, hem de kasık fıtıgından ameliyat olmuştum
benimde sol tarafımdan belimden bi ağrı bi kasılma oluyor kalkamıyorum cok kötü bi ağrı
Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye
dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem
oyy oyyy maşşallah canım büyümüşlerde bağdaş kuruyolarmış kıyamam ben ona kaç cm olmuş bebeğin, ensesi kaç mm çıktı GÖZÜNAYDIN...
ben aldım biliyomusun bir kız elbisesi birde erkek tulumu hoşuma gitmişti ilk ay dayanamadım aldım:))) dolaba koydum saklıyorum.
bende intte okudum ikili testi aynen dediğin gibiymiş.
bende herkesin kandilini kutluyorum ve bebeklerimi sağlıklı mutlu bir şekilde kucağımıza almayınasip etsin acılarını göstermesin bizlere :)):Saruboceq:
gözünaydın çaglayan çiçek canım çok sevindim baya büyümüş ayyy çok güzel
Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye
dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem
Saol canım darısı artık size,çok güzel bir duygu onun hareketlerini izlemek.Annem tombul suratlı yavrum diye sevdi ekrandan inanabiliyormusun.Kanlı canlı biri var içimde :)))
AYYY ne güzell cnm ya. Ben de bugün gittim büyümüş bebişim bir ay içinde Maşallah diyelim10 gün sonra ikilitest için gideceğim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız sonucunda.
Hepinizin Berat kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olması temennisiyle. Rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıklı eylesin. Kolay doğumlar nasip etsin. Bzileri düşüklerden erken doğumlardan korusun. AMİNN
yaa o kadar belli oluyormu yüzü falan inanamıyorum iyice meraklandım zaten içimizde bi kalp daha attıgını hisstmek ayrı bi duygu canım senden dogacak büyüyecek düşünsene :))
Kızlar ben rüyamda bir kız bebeği gördüm. Bebeğe ben bakıyorum işyerimdeyim. Bu bebeği neden bana verdiler karnı da aç ağlıyor. Ben bebeğe bişeyler yediriyorum işte.. Rüyamdaki bebeğin ismi Ecrindi. Bu bir mesaj mıydı diye düşünmeye başladım :uhm: Bir arkadaşımda böyle bir rüya görmüş bebek kon usmuş ismim şu olsun faln demiş. :roflol: Bebeği çok net gördümm rüyamda acaba o bebeiş benim bebiş mi? Genelde hamile bayanlar bu tür rüyalar görürmüş ama hayırlara çıkar inş. Siz nasıl yorumlarsınız kızlarr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?