2011 Şubat Anneleri

Malesef öyle

Daha önce demiştim. Oglumda bundan dolayı kasık fıtıgı olmuştum ve dogum esnasında hem sezeryan, hem de kasık fıtıgından ameliyat olmuştum

benimde sol tarafımdan belimden bi ağrı bi kasılma oluyor kalkamıyorum cok kötü bi ağrı

ben aldım biliyomusun bir kız elbisesi birde erkek tulumu hoşuma gitmişti ilk ay dayanamadım aldım:))) dolaba koydum saklıyorum.

bende intte okudum ikili testi aynen dediğin gibiymiş.

bende herkesin kandilini kutluyorum ve bebeklerimi sağlıklı mutlu bir şekilde kucağımıza almayınasip etsin acılarını göstermesin bizlere :)):Saruboceq:

Slm teyzoşlar nasılsınız bakalım minişle geldik biz hazırmısınız minişimi görmeye

dr.teyzesi çok sağlıklı ve gelişimi güzel dedi.ikilitest istermisin dedi.Biz zorla yapmıyoruz bu testi anne adayının istediğine göre yapıyoruz dedi kısaca anlattı bana bende istiyorum dedim.Ense kalınlığı gayet güzel dedi.Gelişimide güzelmiş minişim keyif yapıyordu bir eli ensesinde kızlar inanabiliyormusunuz birde bağdaş kurmuş dedi doktor baya bir keyifli bizimki cinsiyet tahmini bir sonraki randevu yani 25 ağustosmuş ya ((
10 gün sonra test sonucu alıcam 5 ağustos yani 9 ağustostada göstermek için tekrar dr.gidicem

Eklentiler

• $Görünt012.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 15
Malesef öyle

Daha önce demiştim. Oglumda bundan dolayı kasık fıtıgı olmuştum ve dogum esnasında hem sezeryan, hem de kasık fıtıgından ameliyat olmuştum

inşallah bi daha olmaz canım..

benimde sol tarafımdan belimden bi ağrı bi kasılma oluyor kalkamıyorum cok kötü bi ağrı

böle ağrılarla savaşıp inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz...

oyy oyyy maşşallah canım büyümüşlerde bağdaş kuruyolarmış kıyamam ben ona kaç cm olmuş bebeğin, ensesi kaç mm çıktı GÖZÜNAYDIN...

oyy oyyy maşşallah canım büyümüşlerde bağdaş kuruyolarmış kıyamam ben ona kaç cm olmuş bebeğin, ensesi kaç mm çıktı GÖZÜNAYDIN...

Saol tatlım 5.28cm dedi dr.ayyy enseyi sormadım ama ense kalınlığımız iyi bir sorun yok dedi.Yaaa onu öyle görünce herşeyi unuttum bir ara dinliyorsun dimi diyor ben ona dalmışım hareketli kıpır kıpır yaa tabi bir paket çikolatayı götürdü bende o kadar hareketli olurum :)))

Elbiseler alınmış bende kendime hakım olamıyorum diyordum adaş çıktı bana bir tane daha ben herkese gösterdim kıyafetini hiç saklamıyorum herkes bilsin istiyorum :))

gözünaydın çaglayan çiçek canım çok sevindim baya büyümüş ayyy çok güzel

bende giderken bi çikolata yiyeyim bakalım hareketlerini görelim inşallah :)))))

gözünaydın çaglayan çiçek canım çok sevindim baya büyümüş ayyy çok güzel

Saol canım darısı artık size,çok güzel bir duygu onun hareketlerini izlemek.Annem tombul suratlı yavrum diye sevdi ekrandan inanabiliyormusun.Kanlı canlı biri var içimde :)))

AYYY ne güzell cnm ya. Ben de bugün gittim büyümüş bebişim bir ay içinde Maşallah diyelim 10 gün sonra ikilitest için gideceğim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız sonucunda.
Hepinizin Berat kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olması temennisiyle. Rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıklı eylesin. Kolay doğumlar nasip etsin. Bzileri düşüklerden erken doğumlardan korusun. AMİNN

Saol canım darısı artık size,çok güzel bir duygu onun hareketlerini izlemek.Annem tombul suratlı yavrum diye sevdi ekrandan inanabiliyormusun.Kanlı canlı biri var içimde :)))

yaa o kadar belli oluyormu yüzü falan inanamıyorum iyice meraklandım zaten içimizde bi kalp daha attıgını hisstmek ayrı bi duygu canım senden dogacak büyüyecek düşünsene :))

Kızlar ben rüyamda bir kız bebeği gördüm. Bebeğe ben bakıyorum işyerimdeyim. Bu bebeği neden bana verdiler karnı da aç ağlıyor. Ben bebeğe bişeyler yediriyorum işte.. Rüyamdaki bebeğin ismi Ecrindi. Bu bir mesaj mıydı diye düşünmeye başladım :uhm: Bir arkadaşımda böyle bir rüya görmüş bebek kon usmuş ismim şu olsun faln demiş. :roflol: Bebeği çok net gördümm rüyamda acaba o bebeiş benim bebiş mi? Genelde hamile bayanlar bu tür rüyalar görürmüş ama hayırlara çıkar inş. Siz nasıl yorumlarsınız kızlarr ?

Saol canım hayırlı kandiller gidin görün minişinizlerinizi ellerim titriyodu odaya girdiğimde ama onu görünce dünyayı unutuyorsunuz.Allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

yaa o kadar belli oluyormu yüzü falan inanamıyorum iyice meraklandım zaten içimizde bi kalp daha attıgını hisstmek ayrı bi duygu canım senden dogacak büyüyecek düşünsene :))

Gözlerini ,çenesi hep gösterdi ellerini ayaklarını ama bir insan bu kadar tatlı olmaz nasılda özlemişim ama onu,çok farklı birşey canım dr.sana gösteriyor zaten bak bu birinci eli buda diğeri ayakları burda falan diye sen zaten böyle gözlerini kırpmadan dinliyorsun onu...
Hastaneye bir gittim zaten heryer minicik bebişler anakucaklarında bayram yeri gibiydi daha belli yeni doğmuşlar hepsi,kendimi düşündüm onların yerinden ağlıycaktım hani böyle bir mucize getiriyorsun dünyaya ve o senin kanından canından

rüyana yorum yapamıycam tatlım ama bilinç altının sana bir oyunu olabilirmi acaba bu aralar çünkü hepimiz cinsiyetini merak ediyoruz sağlıklı olduklarını bildikten sonra belkide böyle birşeyin sonucu olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…