2011 Şubat Anneleri

Yeşim aynı durumdayız. Bende de hiç bulantı yok ama baş agrısı, mide yanması var.

Ben sanki hissediyorum gibi.Tam anlamıyorum ama bagırsak hareketi gibi sanki :)

hayırlı kandiller kızlarrr.Allah dualarınızı kabul eylesinn.bel ağrımm varr, midem bulanıyo,uykuu bastırdı ama işteyim.gece de dön dön bi uyandımmı uyuyabilene aşkolsun

Yeşim aynı durumdayız. Bende de hiç bulantı yok ama baş agrısı, mide yanması var.

Ben sanki hissediyorum gibi.Tam anlamıyorum ama bagırsak hareketi gibi sanki :)

bende hissttiğimi düşünüyorum hissedilemz diyolar bakalım bugün doktora sorucam sende nasıl oluyor ben sanki karınca gezer gibi oluyor seyiriyor ilk bi iki kez huylandım açtım baktım bişeymi var diye yerimseniben

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun dr kontrolüne gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişleri görceksiniz büyümüşlerdir artık bizede haber verin durumları

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarr :)

ya bu baş ağrısı nasıl geçer bi çözüm bulabilen varmı bilmiyorumkismile

valla canım bende gözlerimi dinlendiriyorum.biirde masaj hafiften.sanki biraz rahatlatıyor.çok dayanamayacak olursam tamol alıyorum

Günaydın kızlar bugünde mide bulantısı ve halsizlik beni mahvediyor yataktan kalkamıyorum:(
kandiliniz mübarek olsun kızlar bu akşam herkes hepimiz için dua etsin.Bugün cogu arkadaşın dr kontrolleri varmış...İnşallah dr dan güzel haberlerle dönersiniz.

benim 9 haftadır 24 saat bulantım var arkadaşım ne yapıcam bilmiyorum senin bebiş nekadarlık oldu?kızlar kandiliniz mübarek olsun...

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun ne olur bana dua edin mide bulantısı kusma mide yanması yaşıyorum çok kötü geçiyor inş hepinizin sağlıklı bebişleri olur....

kızlar merhaba ya geceleri ben uyuyamıyorum hep yarı ayık oluyorum sürekli dönüyorum sizde nasıl uyku durumları

Back