Kızlar hepinize kolay gelsin gidin meleklerinizi görüp gelin iyi haberlerinizi bekliyoruz bende düşük ilacım bitmiş onu yazdırmaya gidecegim ama ultrasona falan girmeyeceğim.şimdilik hoşcakalın
Bana şans dileyin ve dua edin olur mu ben şimdi hazırlanıp birazdan çıkıcam bebişimi görmeye inş.iyidir kuzucum benim.Gelince görüşürüz kızlar
benimki baya bir azaldı %60 tan %25 oranına düştü.progestana hala devam ediyorum 3 ay kullanacağım sonra sanırım geçecek :)
Yeşim aynı durumdayız. Bende de hiç bulantı yok ama baş agrısı, mide yanması var.
Ben sanki hissediyorum gibi.Tam anlamıyorum ama bagırsak hareketi gibi sanki :)
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarr :)
ya bu baş ağrısı nasıl geçer bi çözüm bulabilen varmı bilmiyorumkismile
ben kolanyayla ovuyorum biraz rahatlatıyor ...
Günaydın kızlar bugünde mide bulantısı ve halsizlik beni mahvediyor yataktan kalkamıyorum
kandiliniz mübarek olsun kızlar bu akşam herkes hepimiz için dua etsin.Bugün cogu arkadaşın dr kontrolleri varmış...İnşallah dr dan güzel haberlerle dönersiniz.
bende hissttiğimi düşünüyorum hissedilemz diyolar bakalım bugün doktora sorucam sende nasıl oluyor ben sanki karınca gezer gibi oluyor seyiriyor ilk bi iki kez huylandım açtım baktım bişeymi var diye yerimseniben
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun ne olur bana dua edin mide bulantısı kusma mide yanması yaşıyorum çok kötü geçiyor inş hepinizin sağlıklı bebişleri olur....
kızlar merhaba ya geceleri ben uyuyamıyorum hep yarı ayık oluyorum sürekli dönüyorum sizde nasıl uyku durumları
Evet aynen öyle :)
Aslında o an bebiş hıçkırıyor :)
Ben de hiç uyku sorunu yok :)
Ama gece 2-3 defa tuvalete gitmek için uyanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?