benimki baya bir azaldı %60 tan %25 oranına düştü.progestana hala devam ediyorum 3 ay kullanacağım sonra sanırım geçecek :)Bu düşük tehlikesi ne zamana kadar devam edecekmiş peki hep böyle tedirginlik içindemi devam edecek hamileliğiniz kızlar dr.larınız bu konuda ne diyor.ikinci dönemde bitecekmi yoksa hamilelik süresincemi bu böyle olacak
ya bende çok istedim resmini koymak ama yapamadık fotoğraf makinemizde bozuk inş babamız yenisini alırsa bol bol çekeriz hem bebeklerimizi hem göbeklerimizi:ecrin_bebek:
benimki baya bir azaldı %60 tan %25 oranına düştü.progestana hala devam ediyorum 3 ay kullanacağım sonra sanırım geçecek :)
Bu düşük tehlikesi ne zamana kadar devam edecekmiş peki hep böyle tedirginlik içindemi devam edecek hamileliğiniz kızlar dr.larınız bu konuda ne diyor.ikinci dönemde bitecekmi yoksa hamilelik süresincemi bu böyle olacak
Kızlar son aylarda bebişinizi tam göremeyeceksiniz biliyorsunuz değilmi?
Organ organ görünecek.Ultrasona sığmıyor çünkü:)
kafasını ayrı gösterecek kolunu ayrı bacağını ayrı :))
Tüm görmek başka zevkli yakından yüzünü görmek başka
kızlar hepinizin ilk bebişimi?
doktorum bana hep dikkatli olmamı söledi ama şimdiki kadar yatağa bağlı kalmıcaksın dedi 14. haftaya kadar kendi işlerini bile yapma dedi haftada 2 banyo verdi düşün halimi bu sıcaklarda klimayla yatıp klimayla kalkıyorum 14.haftadan sonra inş biraz daha iyi olurum..
evet ya ben aslında tam olarak bebeğimi görmek isterim ama öle bi teknoloji yokmuş daha napalım bunada şükür görelimde ayrı ayrı olsunn demekaydirigubbakcemile5
İşin çok zor tatlım ama ne yapalım onlar iyi olsunda haftada iki kere banyo yap ıslak mendille silin dur ne yapacaksın artık :)))
Çok güzel birşey canım bu hadi bakalım inş.Tamamem geçer sende bize artık tehlikem yok diye güzel haberler verirsin.
peki birşey sorucam bebekler kaç cm olarak doğuyorlar
ben tahmin ettiğinde 11+5 günlüktüm. Ama kesin 1 ay sonra söylerim dedi
evet çağlayan ben koyamadım sen koy hatta ayrı bi sayfa açılsa aslında bebeğimizin fotoğrafları diye en azında gelişimlerini görerek takip edelim
doktorum bana hep dikkatli olmamı söledi ama şimdiki kadar yatağa bağlı kalmıcaksın dedi 14. haftaya kadar kendi işlerini bile yapma dedi haftada 2 banyo verdi düşün halimi bu sıcaklarda klimayla yatıp klimayla kalkıyorum 14.haftadan sonra inş biraz daha iyi olurum..
Başka sayfa yerine burada paylaşsak nasıl olur.teyzeciklerin hepsi görür hem :)
benim için farketmez bizim kont aynı günler haftalarımızda yaklaşık ama ben diğer arkadaşları düşünerek onlarla aramızda 1 kaç hafta var başka bi yerde olursa herkes o zamanı geldiğinde bakar en azından bebeğinin gelişimi için diye düşünmüştüm ...
tabikide bütün anne adayları teyzelerimiz görsün isteriz ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?