2011 Şubat Anneleri

ya bende çok istedim resmini koymak ama yapamadık fotoğraf makinemizde bozuk inş babamız yenisini alırsa bol bol çekeriz hem bebeklerimizi hem göbeklerimizi:ecrin_bebek:

benimki baya bir azaldı %60 tan %25 oranına düştü.progestana hala devam ediyorum 3 ay kullanacağım sonra sanırım geçecek :)

ya bende çok istedim resmini koymak ama yapamadık fotoğraf makinemizde bozuk inş babamız yenisini alırsa bol bol çekeriz hem bebeklerimizi hem göbeklerimizi:ecrin_bebek:

Birşeyi çok isteyince olmaz ya bizimkide öyle oldu canım.belki sen gidene kadar ben gelirsem benimkini görürsün teyzesi :))
Akşamada senin miniş görürsün :))

benimki baya bir azaldı %60 tan %25 oranına düştü.progestana hala devam ediyorum 3 ay kullanacağım sonra sanırım geçecek :)

Çok güzel birşey canım bu hadi bakalım inş.Tamamem geçer sende bize artık tehlikem yok diye güzel haberler verirsin.
peki birşey sorucam bebekler kaç cm olarak doğuyorlar

doktorum bana hep dikkatli olmamı söledi ama şimdiki kadar yatağa bağlı kalmıcaksın dedi 14. haftaya kadar kendi işlerini bile yapma dedi haftada 2 banyo verdi düşün halimi bu sıcaklarda klimayla yatıp klimayla kalkıyorum 14.haftadan sonra inş biraz daha iyi olurum..

evet ya ben aslında tam olarak bebeğimi görmek isterim ama öle bi teknoloji yokmuş daha napalım bunada şükür görelimde ayrı ayrı olsunn demekaydirigubbakcemile5

İşin çok zor tatlım ama ne yapalım onlar iyi olsunda haftada iki kere banyo yap ıslak mendille silin dur ne yapacaksın artık :)))

evet çağlayan ben koyamadım sen koy hatta ayrı bi sayfa açılsa aslında bebeğimizin fotoğrafları diye en azında gelişimlerini görerek takip edelim

Bana şans dileyin ve dua edin olur mu ben şimdi hazırlanıp birazdan çıkıcam bebişimi görmeye inş.iyidir kuzucum benim.Gelince görüşürüz kızlar

İşin çok zor tatlım ama ne yapalım onlar iyi olsunda haftada iki kere banyo yap ıslak mendille silin dur ne yapacaksın artık :)))

allahım kimseye yaşatmasın kaybetmek çok acı verici ben onun için her şeye razıyım yeterki bebeğimi sağlıklı bi şekilde göreyim...

o sayfayı biz kendimiz açabiliriz canım.Gidip geliyim olmazsa açarım ben dr.gittikçe gelişim aşamalarınıda yazarız

Çok güzel birşey canım bu hadi bakalım inş.Tamamem geçer sende bize artık tehlikem yok diye güzel haberler verirsin.
peki birşey sorucam bebekler kaç cm olarak doğuyorlar

Teşekkürler canım inşallah.
Bildiğim kadarıyla 48 cm ile 55 cm arası.benim kızım 50 cm doğmuştu ama erkekler biraz daha uzun olabiliyormuş:)

evet çağlayan ben koyamadım sen koy hatta ayrı bi sayfa açılsa aslında bebeğimizin fotoğrafları diye en azında gelişimlerini görerek takip edelim

Başka sayfa yerine burada paylaşsak nasıl olur.teyzeciklerin hepsi görür hem :)

geçmiş olsun canım aman dikkat et ben wc dışında banyo dışında pek ayaga kalkmıyorum eşimde çok anlayıslı Allah razı olsun genelde o yapıyor işleri:)
Sende yap tavsiye ederim

Kızlar hepinize kolay gelsin gidin meleklerinizi görüp gelin iyi haberlerinizi bekliyoruz bende düşük ilacım bitmiş onu yazdırmaya gidecegim ama ultrasona falan girmeyeceğim.şimdilik hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…