2011 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun arkadaşlar.

Henüz cinsiyet ögrenen yok heralde degil mi ?

Oglumda 12. haftada ögrenmiştim. Bakalım şimdi ne zaman ögrenecegim. Salı günü gidecegim doktora. İnşallah doktor bir şeyler söyler...

kızlar bende ilk kontrolüm için çarşamba gitcem doktora çünkü yeni öğrendim hamile olduğumu inş.bebişim sağlıklıdır hepimizin bebeklerine güzel allahım sağlık sıhhat versin

Günaydın arkadaşlar süper olmuş hafta sonu topik herkes ama mide bulantılarından bahsetmiş bir tek ben mi bu aralar iyiyim bende kusma yok sıcaklardan oluşan bir mide bulantısı var ve kapalı ortamlarda duramıyorum fena oluyorum hemen.Baş ağrısı için bol bol su için ve kiraz yiyin bunlarda iyi geliyormuş.Arkadaşlarım söylemişti banada

Bugün bizim dr.günümüz saat 14:30 da randevumuz var bakalım bebeğim ne kadar büyümüş çok heyecanlıyım 1 aydan beri ilk defa karşılaşıcaz onunla.Cumartesi günü ben birşey denedim sizede söylemek istiyorum karnım dümdüz yatıyorum sırt üstü yatağa ve göbeğimin hareketlerini izliyorum ve açıkça onun orda hissedebiliyorum karnım böyle hızlı hızlı atıyor sanıyorum büyüdükçe dahada çok onu hissetmeye başlıycam :))

Valla ya bundan sonra bize neler yapıcaklar bakalım.:)

Hayırlısıyla bir gelseler şu minişler sağlıkla sıhhatle çok mutlu olucam.Birde cinsiyetlerini öğrensekte artık alışveriş yapsak çok özeniyorum.

Bizim 2010 şubat annelerine ikili testi sordum.Ultrasondan bakıyorlarmış,sonrada kan testiyle bakıp % hesaplanıyormuş merak ediyordum ne zamandır ve korkuyordum ama korkularım yersiz çıktı :))

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.bu akşam bebişlerimiz için tekrardan dua edelim bol bol allah onları bize sağlıkla sıhhatle birbirimize kavuştursun.

kızlar günaydın..neçok şey yazılmış...

ben haftasonu kendimi doğaya attım,full dışarıdaydım yani..bugün de muayenem var,bebişimi göreceğim inşallah,büyüdümü acaba çok merak ediyorumopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar. Herkese iyi pazarlar.

Sürmeli bende bulantı degil mide yanması oluyor. Ama baş agrısı da çok fazla. Özellikle akşamları. Geçmiş olsun...

Sagol canım aynen benimde akşamları başım çok ağrıyor :gitme:

sürmeli bulantın kaçıncı haftadan sonra geçti bende bulantıdan çok şikayetçiyim 9+3 oldum...

3 haftadır yok canım:Saruboceq:

bende haftaya ögreneceğim :lepi:

MRB arkadaşlarrr bende 10+3 teyim. benim hiç bulantım olmadı bugüne kadar ama iştahsızlık ve tiksinme çok fazla neredeyse zorla yiyorum ama ona rağmen giysilerime zorla giriyorum.hele hele pantolonlarım hiç olmuyor ohaoldumsmile ben artık cinsiyetini çok merak ediyoruuuummmm :) inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız...

kestanecim sanırım aynı gündeyiz :) umarım kucağımızada alırız hayırlısıyla...

Hoşgeldin canım aramıza.ilk Dr.kontrolünüze gittiniz mi.Ben bugün gidiyorum bakalım 2de çok heyecanlıyım.Allah sağlıkla onları görmeyi ve kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

hepinize merhabalar.. kandiliniz mübarek olsun..
mide bulantısından bahsedilmiş hiç olmadı bende en başından beri ara ara baş ağrılarım oluyor sizden farklı benim belim çok ağrıyor ..
bugün benim gibi doktora gitçek arkadaşlar var inş kandil günü hepimiz güzel haberlerle döneriz..
çağlayan bende aynı senin gibiyim uzanıyorum karnımı izliyorum hızlı attımı bi seviniyorum daha iyi takip edebilmek için bazen kumanda koyuyorum o kumanda kıpırdadıkça mutlu oluyorum sanki bebeğim kıpırdıyor dünyalar benim oluyor ....

bende bende bendedelikafadulden

kızlar bu beni çok heyecanlandırdızemuszemus,bende denesemmi ama aramızda 1 hafta var,yani baya bi farkedilior öylemi,inanamıyorum Allahım bu negüzel bir duygu nolur isteyen herkes bu duyguyu tatsın ve inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi:Saruboceq:,bu arada herkese hayırlı kandiller...

bu konuda tek olmadığıma sevindim canım eşim artık bana gülmeye başlıyor yaptığım herşeyde ama kulağını karnıma koyup dinliyor birde :))
Kumanda olayını akşam bende yapıyım yaa bakalım hızlı mı atıcak benimde ama bugün bir sıkıntısı var bebişimin anlayamadığım daha dik oturamıyorum kendimi kaydırıyorum sandalyede öyle oturuyorum çalışırken bunu yapmakta çok zor oluyor.
Randevu saatin benden sonra dimi canım sen ben ikide gidicem inş.Hayırlı haberlerle gelmeyi nasip allahım ikimiz içinde

Kandilin mübarek olsun canım bu akşam bol bol dua etmeyi unutma

Denemekle birşey kaybetmesin canım.Onu orda hissedince sürekli takip etmek isteyeceksin sositososito

Hoşgeldin canım aramıza.ilk Dr.kontrolünüze gittiniz mi.Ben bugün gidiyorum bakalım 2de çok heyecanlıyım.Allah sağlıkla onları görmeyi ve kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

Canım umarım dr dan güzel haberlerle dönersin.1 hafta yada 10 gün sonra ikili test için gidicem doktora ama biraz daha dayanabilsemde keşke cinsiyetinide belki öğrenirim diyorum ama heralde çok erken umutlanıyorum ben guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…