canım bugün gittim dr yatrcaklardı yatamadım yine yarın sabah erkenden gidiyorum takılcak stent inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum açıkcası dualarınızı esirgemeyin lütfen...allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun kalbim sizlerle...
bıde arkadaslar benım arada genıtal bolgemde zonglama oluyo arada sızdede olan varmı korkuyorum bısey olacak dıye
bende sizlerle aynı zmandayım allah kucaklarımıza almayı nasip eder inş acaba cinsiyetlerini ne zman öğrenicez?????
selam arkadaşlar gittim doktora 11.haftasında ufaklık gayet sağlıklı çok şükür endişeleniyordum ama korkulacak bişey yokmuş zıplıyordu içimde görünce bir tuhaf oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi gerçek bir bebek formunda gözüküyordu artık ne kadar da çabuk büyüyor bende 2 kilo almışım : ( 2 hafta sonra ikili test yapıcak doktor inşallah onunda sonucu iyi gelir valla 9 ay endişeleniceğim herhalde sizdede varmı bu korkular ?
gözün aydın canım,bebeğinede Maşallah..o endişeler bendede var,şuan 9+3 günlüğüm,geçen muayenemde doktor 1 ay sonra gel dedi,3 haftası gitti kaldı bir hafta,o korkular sürüyle var bende,acaba herşey yolundamı,kalbi atıyormu,gelişmesi haftasına göre uyumlumu vs vs vs,şuan vücudumuzda okadar mucizevi bir sistem varki,ne olup bittiğini bilemediğimiz için ister istemez acaba bir aksaklık olurmu diye endişe etmiyorum değil.hatta doktora uzun zamandır gitmediğim için hamile olduğumu bile unutuyorum,fakat hemen tevekkül etmeye çalışıp takdiri Allaha bırakıyorum,herşey Allahtan deyip Allaha emanet ediyorum bebeğimi ve kendimi,böylelikle kendimi telkin etmiş oluyorum.
doğru söylüyorsun arkadaşım tabiki herşeyin takdiri allahtan ama insan yinede endişelenmekten kendini alamıyor sürekli dua ediyorum bende ama keşke birer tane ultrason cihazımız olsada içeriyle sürekli bağlantı kurabilsek diyorum : )
Bende aynı şekildeyim... Yarın 9+0 olucam ve randevum var doktorda.Randevu günü yaklaştıkça endişelere bir de heyecan ekleniyor... Hepimizin yavruları tabii ki Allahımıza emanet.O üfledi yavrularımızın canlarını.Herşey onun takdirine kalmış.Ne kadar sakin durmayı denesem de en ufak şeyde içim içimi yemeye başlıyor.Acaba kalbi atıyor mu? acaba organ gelişiminde sorun var mı? şu kıyafeti giyince acaba sıkışır mı? şöyle mi yatsam böyle mi kalksam v.s. Sanırım doğum yapana kadar da bu endişeler hep devam edecek.
Aynı şeyi geçenlerde eşim söyledi.Ev için ultrasonlar satılıyor mudur acaba? dedi :) kaydirigubbakcemile3 iyice psikopata bağladık :)
arkadaşlar forumda bi sorun mu vrrr
Bende aynı şekildeyim... Yarın 9+0 olucam ve randevum var doktorda.Randevu günü yaklaştıkça endişelere bir de heyecan ekleniyor... Hepimizin yavruları tabii ki Allahımıza emanet.O üfledi yavrularımızın canlarını.Herşey onun takdirine kalmış.Ne kadar sakin durmayı denesem de en ufak şeyde içim içimi yemeye başlıyor.Acaba kalbi atıyor mu? acaba organ gelişiminde sorun var mı? şu kıyafeti giyince acaba sıkışır mı? şöyle mi yatsam böyle mi kalksam v.s. Sanırım doğum yapana kadar da bu endişeler hep devam edecek.
Aynı şeyi geçenlerde eşim söyledi.Ev için ultrasonlar satılıyor mudur acaba? dedi :) kaydirigubbakcemile3 iyice psikopata bağladık :)
Arkadaslar merhaba bu evde kalp atısını dınleme aletlerı zararlı benım doktorum daha ultrasonda bıle dınletmedı kı sadece gordum dınlemedım erken dınlemek sakatlıga bıle yol acıyormus tavsıye etmıyor doktorlar 3 aydan once yanı cok sakıncalı daha sonrakı aylarda cok nadır galıba bana boyle bılgı verdı sızın doktorlarınızı bılemıyorum tabıkı
bende diyorum kimse girmemiş topiğe oysa ki bişiler olmuşşş.neyse düzeldiğine sevindim arkidişlerr.ya doktora giden bu melek sesleri diye bir sitede ultrason aleti var evde kalp ritmini dinlemek için.bu cihaz sağlıklımı giden doktora sorsunn iyiyse alalım benim daha 3 hafta var gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?