hayırlı olsun canım inş. herşey yolunda giderayrıca çalıştığım için hepinizi bir arad göremiyorum ara ara giriyorum
girdiğim zaman da yazılanları okumayla geçiyor zaman
ama topik çok güzel.inşallah hepimiz için hayırlı olur. ayrıca ben tüpbebkle hamile kaldım
biraz da onun tedirginliği vardı.ama çok şükür şimdilik her şey yolunda
hiçbir bilgim yok canım bu konuda ilk defa duydumsağlıklı anne kusmazmış diye duydum kusmakta faydalıymış toksinleri vücuttan atıyormuş bebiş kabul etmiyormuş bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı
Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr
kıssss geçmiş olsunnn okudum ben okudumm :))))
canım seni en iyi ben anlarım heraldekaydirigubbakcemile3bizimde haftasonu eşimin yeğeninin sünnet düğünü vardı,önceden tembihi olduğum halde,ya duramadaım elimde değil,halayda çektim oynadımda,huylu huyundan vazgeçmezzemuszemusama bende senin gibi sonra rahatsız oldum belim ağrıdı,neyse canım Allah'ıma emanet bebişlerimiz,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...:Saruboceq:günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini yaa :)))
İş yerimde yaşanan sorunlar yüzünden gelemedim geçen hafta Herkes dr.gidiş zamanını bekliyor dimi.Bende öyle sabırsızlanıyorum ki.Cumartesi günü düğün vardı bir akrabamızın bir oynadım bir oynadım.Halay başı çektim düşünün yani o kadar sıkıntım varmış ki bütün kurtlarımı döktüm.Ama sonra pişman oldum bebişime bir şey olacak diye.Ama olmadı sanırım çok şükür iyiyim karnımdaki gerilmeleri saymazsak.
Birde dün akşam sandalyeden atladın ben yaaa((
öyle çok büyük bir zıplama yapmadım ama karnım sonradan çok ağrıdı ve gerildi kızdı galiba bebişim bana atladım diye gerçi eşim ondan çok kızdı ama unuttum ben dikkat etmem gerektiğini((
Burcuu canım başka bir dr.gidip tedaviyi değiştirmene çok sevindim canım.İnş.kısa zamanda verdiği ilaçla iyileşirsin.
BenBugün kotun belimi felaket sıktı.bebeğe bişey olacak diye eve dönene kadar korktum.Eşimede bişey diyemedim:bbo:
Aramıza hoşgeldin neredeyse aynı zamanda doğum yapacağız benimkide 24 ünde şubatın :)
karanfilli online oldugunu gördüm canım durumun nasıl oldu?iyisindir inşallah
Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr
kıssss geçmiş olsunnn okudum ben okudumm :))))
saol cnm ilk sen okudun sanırım cvp yazan tek sensinn.İkinci kezz yazmama rağmen Saol cnm ya inan insan kendine destek olacak birilerini arıyorr opuyorumnanaktan
canım bugün gittim dr yatrcaklardı yatamadım yine yarın sabah erkenden gidiyorum takılcak stent inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum açıkcası dualarınızı esirgemeyin lütfen...allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun kalbim sizlerle...
Karanfilli çok geçmiş olsun.
Pozitif düşünmeye çalış...
Allah yardımcın olsun...
slm hanımlar bende 7+5 haftalık hamileyim 5 yaşında kızım var 2. olcak yani
3 haftadır bulantılarla uğraşıyorum sizin nasıl geçiyor hamilelik
off yaa mide bulantısı filan olmuyor hiç bendee (amann nazar değmesinn ) ama bir kaç gündür baş ağrısı başladı baş ağrısı da boynumdan giriyo ağrı gözlerime vuruyooo. acaba diyorum yastığım alçak filan mı geliyo ondan mı acaba ama şimdi de devam ediyor (( fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?