2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar günaydınn :ecrin_bebek:

Mide bulantısıyla başedeemeyen var mı benim gibi :2: İlk defa cumartesi günü aşırı bulantı ve kusma oldu. Acilde buldum kendimi serum, bulantı giderici serum ve iğnee anca kendime geldim ama dün ve bugün de devam ediyorr. Acilde benim gibi bir tane hamiş vardı bulantıyla başedemeyenn bilmiyorumkismile
8 haftalık oldum bulantım olmaz diye düşünürken sanırım bebiş beni duydu :CüvCüv:

günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini yaa :)))

İş yerimde yaşanan sorunlar yüzünden gelemedim geçen hafta Herkes dr.gidiş zamanını bekliyor dimi.Bende öyle sabırsızlanıyorum ki.Cumartesi günü düğün vardı bir akrabamızın bir oynadım bir oynadım.Halay başı çektim düşünün yani o kadar sıkıntım varmış ki bütün kurtlarımı döktüm.Ama sonra pişman oldum bebişime bir şey olacak diye.Ama olmadı sanırım çok şükür iyiyim karnımdaki gerilmeleri saymazsak.
Birde dün akşam sandalyeden atladın ben yaaa ((
öyle çok büyük bir zıplama yapmadım ama karnım sonradan çok ağrıdı ve gerildi kızdı galiba bebişim bana atladım diye gerçi eşim ondan çok kızdı ama unuttum ben dikkat etmem gerektiğini ((

Burcuu canım başka bir dr.gidip tedaviyi değiştirmene çok sevindim canım.İnş.kısa zamanda verdiği ilaçla iyileşirsin.

:)))))))))) hem halay başı olmuşsun,hem sandalyeden zıplamışsın,teşhisi koyuyorum delisin delisin delisin:)

:)))))))))) hem halay başı olmuşsun,hem sandalyeden zıplamışsın,teşhisi koyuyorum delisin delisin delisin:)

Günaydın canım.Çok doğru teşhis koydun bu aralar çok dikkat etmem gerekiyor.Bazen unutuyorum içimde can taşıdığımı.

günaydın kızlar bende sabah bulantıdan nefes bile alamadım ama şuan iyiyim:)

Günaydın canım.Mide bulantısını artık yaşamıyorum çok şükür.Kolay ve zahmetsiz geçireceğim galiba ben bu gidişle hamişliğimi

kızlar merhabalar bende uzun zamandır takip edip sizi ama ben biraz vukuatlı olduğum için iyice emin olmadan listeye girmeye cesaret edemedim, aslında aranıza katılmak için haftalardır sabırsızlanıyorum..
ben geçen perşembe keseyi ve kalp atışını duydum.. benide listeye dahil ederseniz sevinirim.. inşallah bana ve herkese sayfamız uğurlu gelir:))
son adet tarihim 13 mayıs- kilo 61- muhtemel doğum tarihi 17 şubat

bendede pek sorun yok ama sabahları bulantıarım yeni yeni başladıı umarım uzun sürmeden biter:)))

çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olur inşallah.Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklısını nasip etsin.minikmucizem mrk ettim tesadüfen mi gittin yoksa sancıların mı başlamıştı ?

birde progestan kullanan arkadaşlar,doktorum bana bu ilacı fitil gibi vajinadan almamı söyledi,etkisi daha büyükmüş,yutularak alınan ilaç midede etkisini yitirebiliyormuş,yutularakta alınıyormuş fakat ağızdan alınınca baş dönmesi ve uyku yapıyor,tecrübeyle sabit,bende çok kötü baş dönmesi yapmıştı,doktorumu aradığımda bir güzel fırça çekti,sana vajinadan almanı söylemiştim neden yutarak kullandın diye,sizler nasıl kullanıyorsunuz?[/QUOTE]

bende progestan 200mg vajinadan kullanıyorum.

aramıza katılanlara hoşgeldinizz diyorummm alkisalkisalkis

off yaa mide bulantısı filan olmuyor hiç bendee (amann nazar değmesinn ) ama bir kaç gündür baş ağrısı başladı baş ağrısı da boynumdan giriyo ağrı gözlerime vuruyooo . acaba diyorum yastığım alçak filan mı geliyo ondan mı acaba ama şimdi de devam ediyor (( fikri olan varmı

Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr :kedi:

Cnm inşallah hep böyle devam eder cnm. Bulantı gerçekten zor dayanmasına dayanıyorsun da çalışıyorken zor oluyorr bilmiyorumkismile

bebeğini kaybeden arkadaşlarım çok üzüldüm inanın...sallah sabrını versin...bende korkmaya başladım şimdi...acaba kalbi atıyomu diye?çarşamba günü herşey normaldi bidaha ki kontrolüm temmuzun son haftasında ...hiç belirti oluyomu acaba kalbi durunca ?? Allahım korusunn..

Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr :kedi:

geçmiş olsun canım bazı hamilelerde bulantı daha şiddetti oluyormuş seninki de öyle olucak galiba.. bilmiyorum çalışıyormusun ama evde daha rahat geçiyor sanki.. benimde hafta sonu evde geçirince şikayetlerim daha çok azalıyor sanki..

İşyerindeyim yarencim İlk defa bulantı kusma oldu evdeydim o gün ve kendimi acilde buldum. İşyerim bilmiyor daha :bbo:

arkadaşlar bu çizelgelerden bende yapmak istiyorum ama beceremedim.. türkçe olmadığı için anlamıyorum.. türkçe sitesi varsa adresini yazabilirmi.. veya birisi bana yapabilir mi? sat tarihim 13 mayıs..

benim işyerimde daha bilmiyor.. bende ay sonunda çıkmayı düşünüyorum.. çünkü benim bir dikiş olayım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…