günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini yaa :)))
İş yerimde yaşanan sorunlar yüzünden gelemedim geçen hafta Herkes dr.gidiş zamanını bekliyor dimi.Bende öyle sabırsızlanıyorum ki.Cumartesi günü düğün vardı bir akrabamızın bir oynadım bir oynadım.Halay başı çektim düşünün yani o kadar sıkıntım varmış ki bütün kurtlarımı döktüm.Ama sonra pişman oldum bebişime bir şey olacak diye.Ama olmadı sanırım çok şükür iyiyim karnımdaki gerilmeleri saymazsak.
Birde dün akşam sandalyeden atladın ben yaaa((
öyle çok büyük bir zıplama yapmadım ama karnım sonradan çok ağrıdı ve gerildi kızdı galiba bebişim bana atladım diye gerçi eşim ondan çok kızdı ama unuttum ben dikkat etmem gerektiğini((
Burcuu canım başka bir dr.gidip tedaviyi değiştirmene çok sevindim canım.İnş.kısa zamanda verdiği ilaçla iyileşirsin.
:)))))))))) hem halay başı olmuşsun,hem sandalyeden zıplamışsın,teşhisi koyuyorum delisin delisin delisin:)
günaydın kızlar bende sabah bulantıdan nefes bile alamadım ama şuan iyiyim:)
benide listeye eklermisiniz
sat:8 mayıs
tahmini doğum 12 şuat 60 kilo
Günaydın canım.Çok doğru teşhis koydun bu aralar çok dikkat etmem gerekiyor.Bazen unutuyorum içimde can taşıdığımı.
Günaydın canım.Mide bulantısını artık yaşamıyorum çok şükür.Kolay ve zahmetsiz geçireceğim galiba ben bu gidişle hamişliğimi
geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...
kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
Arkadaşlar günaydınn :ecrin_bebek:
Mide bulantısıyla başedeemeyen var mı benim gibi :2: İlk defa cumartesi günü aşırı bulantı ve kusma oldu. Acilde buldum kendimi serum, bulantı giderici serum ve iğnee anca kendime geldim ama dün ve bugün de devam ediyorr. Acilde benim gibi bir tane hamiş vardı bulantıyla başedemeyenn bilmiyorumkismile
8 haftalık oldum bulantım olmaz diye düşünürken sanırım bebiş beni duydu :CüvCüv:
off yaa mide bulantısı filan olmuyor hiç bendee (amann nazar değmesinn ) ama bir kaç gündür baş ağrısı başladı baş ağrısı da boynumdan giriyo ağrı gözlerime vuruyooo. acaba diyorum yastığım alçak filan mı geliyo ondan mı acaba ama şimdi de devam ediyor (( fikri olan varmı
Ya kızlar darıldım size biriniz bile okumadı mı yazdığımı. İnsan bir geçmiş olsun derr :kedi:
geçmiş olsun canım bazı hamilelerde bulantı daha şiddetti oluyormuş seninki de öyle olucak galiba.. bilmiyorum çalışıyormusun ama evde daha rahat geçiyor sanki.. benimde hafta sonu evde geçirince şikayetlerim daha çok azalıyor sanki..
Hoşgeldin.Ben seni ne zaman beri topiği takip ederken görüyorum.Belli olmadan gelmek istemedin mi
sürekli yazdıklarınız okuyorum.listeye eklemeniz için daha önce de yazmıştım.
aslında bende sizler gibi aynı şeyleri yaşıyorum pek farklı bir şey olamdığı için yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?