• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yarı yıl tatilini neden aktaramadın ben aktardım emsal gösterip onuda aktarabilirsin.birde dilekçeyi nasıl yazdın bana gönderebilirmisin ne yazdıgını tam olarak zahmet olmazsa bizim müdür ve ilçe meb biraz sorunluda hata yapmak istemiyorum senin ki kabul edilmiş ya garanti olsun seninki gibi yazayım:)

canım dün eşime tekrar sordum yazarım sana dedi kaldı öyle ama aklımda kalanları yazayım.bu torba yasanın kanun numarasını yazıyorsun 6011 galiba ..işte .....no lu yasaya göre lehime doğan intibak haklarımı kullanmak istiyorum...bu kapsamda şu tarihte doğum yaptım..beklenen doğum tarihime kadar olan şu kadar haftayı doğum sonrası iznime aktarmak istiyorum...şeklinde canım sen nerdesin ben de seni emsal karar göstereyim..şubat tatili için ne dediler ?nasıl yazdın ?

selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı.......benım hanımla bayagı bogustuktan sonra saat 2gıbı uyudu cok sukur salıncagında sallaya sallaya....bende kestırmsım bır saat ama ne ıyı geldı termınator olarak yasamaktan artık uykuyu unuttum.....

canım dün eşime tekrar sordum yazarım sana dedi kaldı öyle ama aklımda kalanları yazayım.bu torba yasanın kanun numarasını yazıyorsun 6011 galiba ..işte .....no lu yasaya göre lehime doğan intibak haklarımı kullanmak istiyorum...bu kapsamda şu tarihte doğum yaptım..beklenen doğum tarihime kadar olan şu kadar haftayı doğum sonrası iznime aktarmak istiyorum...şeklinde canım sen nerdesin ben de seni emsal karar göstereyim..şubat tatili için ne dediler ?nasıl yazdın ?

arkadaşlar bu dlekçe örneğine benimde ihtiyacım var buradan paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden çook teşekkürler..

selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı.......benım hanımla bayagı bogustuktan sonra saat 2gıbı uyudu cok sukur salıncagında sallaya sallaya....bende kestırmsım bır saat ama ne ıyı geldı termınator olarak yasamaktan artık uykuyu unuttum.....

yhaaa bende uyumak istiyorummmmmm
20 dakika uysam yetecek ama nerdeeeee
sallamaktan helak oldum dalamadı birtürlü kızım

Rüyamda Oğlumu Konuşurken Görüyordum Ne Anlama Geliyor Acaba..

netten Baktım da

rüyada yeni doğmuş, kundaklı bir çocuğun konuştuğunu görmek, dünya ve ahiret içm müjdeye, mutlu.luğa işarettir.

rüyada küçük çocuğun konuşma.sı, çocuk sabi (günahsız) olduğu için önemsenmelidir.

Diyor.. Hayırdır İnşallah..
canım yaaaa bende gormustum o ruyayı cok garıp oluyor ınsan...hayırlara gelsın ınsallah......

kızlarrr burayı k.v muhabbeti mi sarmışş ayyy basmayın yarama daha 2.senemiz ama şimdiden çok çektim walla ne hamileliğimi bildim ne lohusalıgımı bebğime bile sevinemedim :14: eşimden ayrılırsam sırf o kadın yüzünden :47: Allah sorsun hesabını,Allaha havaleee

selam canım nasılsın?nerde yaptın dogumu nasıl gectı?konusmustuk hatırlarsan.....

canım iyiyim çok şükür uykıusuzluk dışında
kızım gazlı bir beebek biraz zor oluyor haliyle doğum çok güzel geçti farabide mehmet bardakçıda yaptım çabuk toparlandım herşey gönlümce oldu sen nasılsın sen nerde yapmıştın

tesekkür ederim canım.ben dilekçe yazmadım direk hastaneden 15 tatili kapsayan sekilde tarih verdiler 17 mayısta göreve baslar diye o 5 haftalık süre varya calsıtıgımız onun son 2 haftası 15 tatile gelmişti benim ama onuda saydılar 5 haftayı aktarmıs gösterdiler mebte itiraz etmedi.hastane raporunda onu saymadılarmı?

arkadaşlar bu dlekçe örneğine benimde ihtiyacım var buradan paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden çook teşekkürler..
güzelim yazdığım gibi başka bir şey yokmuş sordum şimdi eşime ...muhtemel doğum tarihini yazıyorsun hangi tarihte dopum yaptığın yazıyorsun aradaki farkın doğum sonrası iznime eklenmesini istiyorum diyorrsun

tesekkür ederim canım.ben dilekçe yazmadım direk hastaneden 15 tatili kapsayan sekilde tarih verdiler 17 mayısta göreve baslar diye o 5 haftalık süre varya calsıtıgımız onun son 2 haftası 15 tatile gelmişti benim ama onuda saydılar 5 haftayı aktarmıs gösterdiler mebte itiraz etmedi.hastane raporunda onu saymadılarmı?

tam olarak anlamadım sen ne zaman doğum yaptın ben 10 şubatta yaptım tatilin tam ortasında .ama artık çok geç sanırım benim için...

kızlar ya benim kızım yüzüstü yatmaktan nefret ediyor.. öyle yatırdığım zaman 3 dakika sonra başlıyor bızıklamaya sonrada basıyor feryadı.. öyle yatırmanın çok sağlıklı olduğunu bende biliyorum ama ağlayınca tekrar sırt üstü yatırmak zorunda kalıyorum.. sizinkiler hemen alıştılar mı bu şekilde yatmaya?? hiç zorlandınız mı?? ne yapmam lazım sizce alıştırmak için ??

uyuduktan sonra yatırmayı dene canım

emelcim Allah sabır versin canım:26:

melooom tekrar teşekkürlerrr:71:

kayınvalide olayından bahsetmişsiniz benden de bir itiraf;doğumdan beri görüşmüyorum ama oğlunu doldurup yolluyor bizde kocamla kedi köpek gibi kavga edip duruyoruz sonuç kocama uyuzum anasına iki kat uyuzum görümceyi hiç yazmıyım:53:

canım yarı yıl tatilini neden aktaramadın ben aktardım emsal gösterip onuda aktarabilirsin.birde dilekçeyi nasıl yazdın bana gönderebilirmisin ne yazdıgını tam olarak zahmet olmazsa bizim müdür ve ilçe meb biraz sorunluda hata yapmak istemiyorum senin ki kabul edilmiş ya garanti olsun seninki gibi yazayım:)

canım sen yarıyıl tatilini nasıl aktardın senin dilekçen asıldı peki
ay çok iyi olur 15 gün daha evde durmak

canım tatili de aktarabiliyor muyuz..şu dilekçeyi bana da gönderir misiniz...

Back
X