kızlar biz 2. bebiş çalışmalarına başladık[/QUOT hadi hayırlısı canım valla cesaretliymişsin benim hiç cesaretim yok kayınvalide ve eşim çok sıkıştırıyo ama bende tık yok hamileligim çok sıkıntılı geçiyo kızımda yemeyen sürekli hasta olunca hiç cesaretim kalmadı valla neyse belki senden cesaret alırız hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
hadi hayırlısı canım valla cesaretliymişsin benim hiç cesaretim yok kayınvalide ve eşim çok sıkıştırıyo ama bende tık yok hamileligim çok sıkıntılı geçiyo kızımda yemeyen sürekli hasta olunca hiç cesaretim kalmadı valla neyse belki senden cesaret alırız hayırlı haberlerini bekliyoruz canımkızlar biz 2. bebiş çalışmalarına başladık
yapıyımda oda aradan çıksın 2sini bir büyütürüm diyorum
diloşum çok akıllı maşaallah inş. 2de akıllı olur hoş huysuzda olsa başımın üstünde yeri var
bat 21 haziran 13 gün kaldı bakalım
bu arada cnm her hamillelik aynı olacak diye bi kural yok ama cocugunun hasta olmasına bişey diyemiyeceğim
kızım sürekli hasta oluyo..yasına kdr hıç hasta olmayan kuzum sureklı ishal halsiz boğazı kulağı enfeksiyon tabi bu heğpsi biden değil bir buçuka ydan beri sırayla hepsini geçirdi.doktor dişinden diyor ama ben diğer dişlerinde bu kdr sorun yaşamamıştım.sizin bebişler ne aleme.bide alt köpek dişlerini atladı yanındaki küçük azı dişlerini çıkardı kızım sizinkilerin diş durumu nasıl bilgilendirirmsiniz?
kızım sürekli hasta oluyo..yasına kdr hıç hasta olmayan kuzum sureklı ishal halsiz boğazı kulağı enfeksiyon tabi bu heğpsi biden değil bir buçuka ydan beri sırayla hepsini geçirdi.doktor dişinden diyor ama ben diğer dişlerinde bu kdr sorun yaşamamıştım.sizin bebişler ne aleme.bide alt köpek dişlerini atladı yanındaki küçük azı dişlerini çıkardı kızım sizinkilerin diş durumu nasıl bilgilendirirmsiniz?
günaydın 2011 şubat annesi olmak güzel de 2013 şubat annesi olacağım artık inşallah nasip ederse Rabbim bu daha güzel ay ne bilim hep şubat kışın ortası yazın doğsun isterdim ama supriz yaptı bebişim bana 6 haftalık hamileyim şukr kalbi atıyo kızı sütten kestim zor olmadı
günaydın 2011 şubat annesi olmak güzel de 2013 şubat annesi olacağım artık inşallah nasip ederse Rabbim bu daha güzel ay ne bilim hep şubat kışın ortası yazın doğsun isterdim ama supriz yaptı bebişim bana 6 haftalık hamileyim şukr kalbi atıyo kızı sütten kestim zor olmadı
kızlar test yaptım 2. çizği silik çıktı :44:
ayyy cnm ne güzel yaagünaydın 2011 şubat annesi olmak güzel de 2013 şubat annesi olacağım artık inşallah nasip ederse Rabbim bu daha güzel ay ne bilim hep şubat kışın ortası yazın doğsun isterdim ama supriz yaptı bebişim bana 6 haftalık hamileyim şukr kalbi atıyo kızı sütten kestim zor olmadı
kızlar test yaptım 2. çizği silik çıktı :44:
adetime 6 gün var daha estalmus
merhaba nasıl denk gelmiş öyle ikisi de şubat nasip işte rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş. bende kızı sütten kestim yemediği için zaten alacağını almışlardır onlar
sende sütten kestiğine göre sıra sana gelmiş haticeciğmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?