2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yapıyımda oda aradan çıksın 2sini bir büyütürüm diyorum
diloşum çok akıllı maşaallah inş. 2de akıllı olur hoş huysuzda olsa başımın üstünde yeri var
bat 21 haziran 13 gün kaldı bakalım
bu arada cnm her hamillelik aynı olacak diye bi kural yok ama cocugunun hasta olmasına bişey diyemiyeceğim

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım bizde müjdeli haberini bekliyoruz dogru diyosun aslında bütün hamilelik aynı olmuyo kısmet artık ben 2.yaşını bekliyorum

kızım sürekli hasta oluyo..yasına kdr hıç hasta olmayan kuzum sureklı ishal halsiz boğazı kulağı enfeksiyon tabi bu heğpsi biden değil bir buçuka ydan beri sırayla hepsini geçirdi.doktor dişinden diyor ama ben diğer dişlerinde bu kdr sorun yaşamamıştım.sizin bebişler ne aleme.bide alt köpek dişlerini atladı yanındaki küçük azı dişlerini çıkardı kızım sizinkilerin diş durumu nasıl bilgilendirirmsiniz?

cnm bizim üst ön 4 dişi var altta da ön 2 dişi vardı daha yeni diğer ön dişlerini çıkarıyo

üst azı dişleri çoktan çıkmıştı üst köpek dişleri de yeni çıktı

alt azı dişlerimiz de çıkmıştı şimdi alt köpek dişleri çıkmaya çalışıyo

bi de köpek dişleri azı dişlerden sonra çıkar zaten nette de okursan bulursun

sıkıntı yapma cnm

kızımın da üst ve alt dişlerin 4 er tanesi çıktı kalan duruyor bunlar çıkarken bünye zayıf düştüğü için mutlaka hastalandı ateşte oldu kusma da oldu o yüzden sıkıntı etme demekki bu dönemi böyle atlatıcaz

günaydın 2011 şubat annesi olmak güzel de 2013 şubat annesi olacağım artık inşallah nasip ederse Rabbim bu daha güzel ay ne bilim hep şubat kışın ortası yazın doğsun isterdim ama supriz yaptı bebişim bana 6 haftalık hamileyim şukr kalbi atıyo kızı sütten kestim zor olmadı

merhaba nasıl denk gelmiş öyle ikisi de şubat nasip işte rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş. bende kızı sütten kestim yemediği için zaten alacağını almışlardır onlar

Darısı bana yaaa

ayyy cnm ne güzel yaa hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
kızlar test yaptım 2. çizği silik çıktı :44:

ben ce büyük ihtimalle var

ne güzel yaaa reglin kaç gün geçti :26:

kesin sonucu bize haber ver çatlarım ben

Sürmeli bencede vardır ya süper arkadaşım tebrik ederim. Ne zamandır buralara giremiyordum giripte bunu görünce çok sevindim. Eğer varsa yaklaşık aynı zamanda doğacak sanırım değilmi? Belki Mart filan?

tüm yorumları okuyamadım ama hamiş anneler var sanırım yine.. hayırlı uğrlu olsun
bende eşimi yolcu ettim 3 aylık ayrı uzun bi süreç bizi bekliyor.. kızım iyice huysuz oldu çok nazlı hep mızmız

sende sütten kestiğine göre sıra sana gelmiş haticeciğmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…