• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sen bi önce doğur ben bi yeğenimi göreyimde yaşına falan gelsin doğum gününü kutlayalım sevilme zamanı geçsinde ondan sonra düşünüruz sırayla yaparız işte 2-3-4-5... :52::52::52:

birsen birben sırayı bozmadan devam edelim diyosun :1:
bana hunilerimide hazırla o vakit kesin ihtiyacım olur kokoş kokoş hunilerim olsun rengarenk tamammı:52::52::52:

teşekkr ederim arkadaşlar yeni baştan heycanlandım sanki miraya hamile kaldığım gibi.. ama şubatta soğuk oluyooo.. gazlanıyo işte soğuktan neyse inş bu akıllı olur.. :D darısı tüm isteyenlere sürmeli hayırlı olsun inş beraber takip ederiz 2013 topiğini

sen bi önce doğur ben bi yeğenimi göreyimde yaşına falan gelsin doğum gününü kutlayalım sevilme zamanı geçsinde ondan sonra düşünüruz sırayla yaparız işte 2-3-4-5... :52::52::52:

demek 2-3-4-5 al bende sana bunu diliyorum :52::52::52: gönlümden koptu sana bu meleklerEki Görüntüle 445548

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlısı o zaman cnm bence %90 vardır kantesti yaptır o zaman hemen garanti olur şüphe gider haberlerini bekliyoruz bebişimiz olsun inş sağlıklı:32:

ayyy cnm ne güzel yaa :16::16:hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:nazar:

ben ce büyük ihtimalle var :46::46::46:

ne güzel yaaa reglin kaç gün geçti :26:

kesin sonucu bize haber ver çatlarım ben:1:

6 gün mü var :53:

peki ne yapmayı düşünüyosun

bekleyip reglin geçince mi tekrarliicaksın testi

yoksa kan testi yaptıracakmısın:21:

6 gün kala çizgi böyleyse vardır gibime geliyo :emir_bebek:

Sürmeli bencede vardır ya süper arkadaşım tebrik ederim. Ne zamandır buralara giremiyordum giripte bunu görünce çok sevindim. Eğer varsa yaklaşık aynı zamanda doğacak sanırım değilmi? Belki Mart filan?

sürmeli çook sevindim darısı diğer şubat anneciklerine ve isteyen herkeseeee......bende istiyorumda cesaret edemiyorum galiba.....:16:

tüm yorumları okuyamadım ama hamiş anneler var sanırım yine.. hayırlı uğrlu olsun :emir_bebek::nazar:
bende eşimi yolcu ettim 3 aylık ayrı uzun bi süreç bizi bekliyor.. kızım iyice huysuz oldu çok nazlı hep mızmız:50:

bende adetimden 5 gün önce görmüştüm bu çizgiden :16::nazar:

teşekkr ederim arkadaşlar yeni baştan heycanlandım sanki miraya hamile kaldığım gibi.. ama şubatta soğuk oluyooo.. gazlanıyo işte soğuktan neyse inş bu akıllı olur.. :D darısı tüm isteyenlere sürmeli hayırlı olsun inş beraber takip ederiz 2013 topiğini

Durun kızlar yaw hemen hamiş ettiniz beni :1: belki yanıltır test :27:

7y3tq.jpg

adetime 6 gün var daha estalmus
canım bende reglime 9 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ve çıkmıştı ama benimki baya koyu renkliydi sen buna güvenme bence diycem ama moralini bozmak istemiyorum

:50:

canımmmm üzülmem kii
hayırlı zamanda gönderir rabbim
ama feci şeklde sol kassıgımda batmayla karışık agrı var demin bulaşıkları zor makineye attım
ve kahverengi lekelenmem var:44:

kızlar bence şubat ayı doğum için çok güzeldi yaa bebeişler minicikken sarıp sarmalıyoruz sıcakalr geldiğinde ele avuca geliyolar zaten rahatça giydiriyoruz yazın doğum bence daha zor Allah kolaylık versin tüm hamişlerimize mutluson senide tebrik ederim cnm bende bikaç ay sonra düüşnücem inşş:)Rabbim nasip ederse
oğlum çok yaramaz kızlar bide yemiyo ya yemk sorunumuz çok büyük sürekli meme napıcam nasıl kesicem bilemiyorum kıyamıyorumda kesmeye 2 yaşını doldursun istiyorum ama işte yemiyo mecbur azaltıcam şimdi salça sürdüm yine yapışmıştı yakama yumurtasını yedircem düşünün kahvaltısı sadece bi yumurta işte baktı salçaya biraz mızır5dandı almadı inş işe yarar

kızlar benim yavrum daha yürümüyorrrrrrrrrr :43:

tek elle tutup yürütüyorum ona bile bazen cesaret edemiyor çok korkuyor düşünce.. :43:

kızlar bence şubat ayı doğum için çok güzeldi yaa bebeişler minicikken sarıp sarmalıyoruz sıcakalr geldiğinde ele avuca geliyolar zaten rahatça giydiriyoruz yazın doğum bence daha zor Allah kolaylık versin tüm hamişlerimize mutluson senide tebrik ederim cnm bende bikaç ay sonra düüşnücem inşş:)Rabbim nasip ederse
oğlum çok yaramaz kızlar bide yemiyo ya yemk sorunumuz çok büyük sürekli meme napıcam nasıl kesicem bilemiyorum kıyamıyorumda kesmeye 2 yaşını doldursun istiyorum ama işte yemiyo mecbur azaltıcam şimdi salça sürdüm yine yapışmıştı yakama yumurtasını yedircem düşünün kahvaltısı sadece bi yumurta işte baktı salçaya biraz mızır5dandı almadı inş işe yarar

cnm bende kızımı yemediği için bide gece emmek için sürekli kalktığı için ayırdım gayet güzel herşeyi yiyor şimdi:nazar: ben ayırırken gögsüme streç film sardım zaten ondan korktu uf olmuşş ayy falan deyince de anne mama ufff bitti dedi bi kaçgünde bıraktı aklı erdikçe bırakması daha zor olur zaten emcekleri kadar emdiler sanırım artık gıdalardan alabilirler ihtiyaçlarını :34:

tek elle tutup yürütüyorum ona bile bazen cesaret edemiyor çok korkuyor düşünce.. :43:

cnm bazı bebişler geç yürüyebilirmiş bide eğer yürümeye yakın düştüyse cesaretini kaybedip yüremesi zorlaşabiliyormuş ha bide benim bi arkadaşım vardı kızı iki yaşına yaklaşmıştı daha yürümemiş doktora falan götürmüşlerdi hiçbi sorun yok demişti sanırım psikolojik yada tembellik:1:

cnm yürür yakında inş ya illa için rahat etsin istiyosan bi götür dicem ama doktor kızar belki :)nie dert ediyosun die yakındır tutunuyosa kendi kalakbiliyosa yakında yürür yürüyünce zaten koşuyolar yürümüyolar bizimki çekyatlara çıkmayı öğrendi napıcam bilmiyo bi baktım çıkmış oturmuş:):)

cnm bende kızımı yemediği için bide gece emmek için sürekli kalktığı için ayırdım gayet güzel herşeyi yiyor şimdi:nazar: ben ayırırken gögsüme streç film sardım zaten ondan korktu uf olmuşş ayy falan deyince de anne mama ufff bitti dedi bi kaçgünde bıraktı aklı erdikçe bırakması daha zor olur zaten emcekleri kadar emdiler sanırım artık gıdalardan alabilirler ihtiyaçlarını :34:

cnm bazı bebişler geç yürüyebilirmiş bide eğer yürümeye yakın düştüyse cesaretini kaybedip yüremesi zorlaşabiliyormuş ha bide benim bi arkadaşım vardı kızı iki yaşına yaklaşmıştı daha yürümemiş doktora falan götürmüşlerdi hiçbi sorun yok demişti sanırım psikolojik yada tembellik:1:
sorma cnm sabaha kadar emmeye kalkıyo napıcam yaa şimdi uyutmak için verdim tekrar yatmıyo yoksa açıp açıp baktı salçayı gördü kapattı ama onu almadan uyumadı:(streç bize kar etmez sanırım onu açar bnmki neyse yavaş yavaş en azından gün çinde bu salça ile idare edicez cidden yemek çok problem napıcam bilmiyom yemesini:(neler veriyosun sen cnm bnm oğlan et meyio ya çok üzülüyorum kıymayı çorbasınafalan katıyorum işte arada bugün ne yapıcam onu düşünüyorum fikir verirmisin cnm

Son düzenleme:
sorma cnm sabaha kadar emmeye kalkıyo napıcam yaa şimdi uyutmak için verdim tekrar yatmıyo yoksa açıp açıp baktı salçayı gördü kapattı ama onu almadan uyumadı:(streç bize kar etmez sanırım onu açar bnmki neyse yavaş yavaş en azından gün çinde bu salça ile idare edicez cidden yemek çok problem napıcam bilmiyom yemesini:(neler veriyosun sen cnm bnm oğlan et meyio ya çok üzülüyorum kıymayı çorbasınafalan katıyorum işte arada bugün ne yapıcam onu düşünüyorum fikir verirmisin cnm[/QUOTE]

benim kız köfteyi seviyo yapıp eline verdim mi kendi yiyo çorbalardan da tarhanayı yani diğerlerinden de aklına gelebilecek ne varsa veriyorum tabi yoğurdu zor yiyo sütü hiç içmiyo şimdilik bakalım bende onu sevdirmenin yollarını bulmam lazım

Back