• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınn cnmm nasılsın:34:

ayy cnm benim çok geçmiş olsun nasıl kilo alsın kuzum bu durumda hastalıkla uğraşmışsınız hep benim kızın da diş çıkardığı zamanlarda hastalıkta hep arkasından geliyor sanırım diş çıkartırken bünye zayıf düşüyor en ufak bir şeyden rahatsızlanıyorlar allahım en kısa zamanda şifa versin hemencececikte sağlığına kavuştursun kuzunu :16:

çok teşekkürler canım inan kiloyuda geçtim iyi saglıklı olsun yeter rabbim şifasını versin yavrucuklarımızın

cnm çok geçmiş olsun evt çok uzun zamndır görünmüyosun hiç Allah şifa versin kuzuna dişlerden dolayı çabuk enfeksiyon kapıyolar daha çok bitkisel çaylar falan versen ayva yaprağı ıhlamur papatya boğazındaki yaralar içinde mor dut çok ii geliyo dudak arası yaraları falan için kara dutta diyolar buarada bnm oğlumda çok iştahsız bizde 10.5 kilo anca geliyoruz yani kilo değilde sağlıkları yerinde olsun yeter tabi azda kiloları olsa :(

çok teşekkürler canım hiç denemedim çayları içeceginide sanmıyorum ancak mamasına katabilirim faydası olurmu öyle yada zorla içiricem muhakkak denicem ama tabiki saglıkları daha önemli pek takımtım yokta etraftan laf gelince üzülüyorum niye zayıf şunu vermiyomusn şunu yedirmiyomusun diyincr çok üzülüyorum kendimi yavruma bakamıyomuş gibi hissediyorum oysaki üzerine çok titriyorum çeşit çeşit çorbalar mamalar yapıyorum normal süt bile vermiyorum devam sütü veriyorum sürekli ama iştahsız kilo almayan çocuk ne yapabilirimki neyse saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum

bide arkadaşlar dün k.b.b dr gösterdimde ameliyat diyo bogazı için ama küçük en az 3 yaşına kadar bekleyin diyo ozamana kadar koruyucu igneye devam edin diyo sizce beklesemmi ameliyat yaptırsammı 3yaşında 4 ve 7 yaşında geçiyomuş tonsilit öyle duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama yada dişlerini tam çıkarınca geçermi sizin bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz ardadaşlar şimdiden teşekkürler

tünaydınn cnmm nasılsın:34:

ayy cnm benim çok geçmiş olsun nasıl kilo alsın kuzum bu durumda hastalıkla uğraşmışsınız hep benim kızın da diş çıkardığı zamanlarda hastalıkta hep arkasından geliyor sanırım diş çıkartırken bünye zayıf düşüyor en ufak bir şeyden rahatsızlanıyorlar allahım en kısa zamanda şifa versin hemencececikte sağlığına kavuştursun kuzunu :16:

iyiyim cnm :49: seni sormalı

meraba arkadaşlar ben uzun zamandır katılamıyorum sizlere çünkü benim prensesim bi türlü hastalıktan kurtulamadı her ay kriplik tonsilit oluyo 2 aydırda orta kulak intihapı geçiriyo aynı andada diş çıkarıyo şuan 5 diş birden çıkarıyo azı dişleride çıkıyo neden böyle oluyo dişten dolayı olabilirmi bogaz agrısı damagıda hep yara oldu ne ysapıcagımızı bilemiyoruz sürekli antibyotik serum alıyo ne yapmamız lazım bilgisi olan varmı bide çok iştahsız bişey yemiyo kilo aldıramıyorum 16 aylık oldu 10kilo yardımcı olurmusunuz lütfen

bide arkadaşlar dün k.b.b dr gösterdimde ameliyat diyo bogazı için ama küçük en az 3 yaşına kadar bekleyin diyo ozamana kadar koruyucu igneye devam edin diyo sizce beklesemmi ameliyat yaptırsammı 3yaşında 4 ve 7 yaşında geçiyomuş tonsilit öyle duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama yada dişlerini tam çıkarınca geçermi sizin bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz ardadaşlar şimdiden teşekkürler

kusura bakmayın kızlar ben yardımcı olamıyacağım..diğer arkadaşlar belki bilir :34:

iyiyim cnm :49: seni sormalı

günaydın iyiyim cnm tşk ederim

bi bilgim yok cnm ama ameliyata karar vermeden önce iyi düşün derim bence önemli çünkü ameliyat sonuçta ve çok iyi araştır derim

meraba arkadaşlar ben uzun zamandır katılamıyorum sizlere çünkü benim prensesim bi türlü hastalıktan kurtulamadı her ay kriplik tonsilit oluyo 2 aydırda orta kulak intihapı geçiriyo aynı andada diş çıkarıyo şuan 5 diş birden çıkarıyo azı dişleride çıkıyo neden böyle oluyo dişten dolayı olabilirmi bogaz agrısı damagıda hep yara oldu ne ysapıcagımızı bilemiyoruz sürekli antibyotik serum alıyo ne yapmamız lazım bilgisi olan varmı bide çok iştahsız bişey yemiyo kilo aldıramıyorum 16 aylık oldu 10kilo yardımcı olurmusunuz lütfen

cnm çok geçmiş olsun evt çok uzun zamndır görünmüyosun hiç Allah şifa versin kuzuna dişlerden dolayı çabuk enfeksiyon kapıyolar daha çok bitkisel çaylar falan versen ayva yaprağı ıhlamur papatya boğazındaki yaralar içinde mor dut çok ii geliyo dudak arası yaraları falan için kara dutta diyolar buarada bnm oğlumda çok iştahsız bizde 10.5 kilo anca geliyoruz yani kilo değilde sağlıkları yerinde olsun yeter tabi azda kiloları olsa :([

cok gecmıs olsun arkadasım ıns bıran once saglıgına kavusur mınık kuzun kılosuna hıc takılma bence dorukta henuz 10 kılo ama dr gayet ıyı dedı bu ara dısler vs derken kuzular kılo alamıyor saglıgına kavusunca alırlar ıns bırde tek doktorda sınırlı klam derım mutlaka bırkac farklı yerden gorus al benım Bır bılgım yok bu konuyla ılıglı olarak ama bıldıgım cok ıyı bır dr var ozgur kasapcopur bır arastır derım.

mrb arkadaşlar sanırım çoğumuzun problemi yemek yememe bi ara ben çok taktım çok ağladım ama yapacak bişey yok:14: bu dişler hayırlısıyla çıksaydı ben ondan dolayı zannediyorum çünkü normalde yerdi benim kızım hasta olan bebeklerede ALLAH ŞİFA VERSİN ANNELEREDE SABIR...

cnm çok geçmiş olsun evt çok uzun zamndır görünmüyosun hiç Allah şifa versin kuzuna dişlerden dolayı çabuk enfeksiyon kapıyolar daha çok bitkisel çaylar falan versen ayva yaprağı ıhlamur papatya boğazındaki yaralar içinde mor dut çok ii geliyo dudak arası yaraları falan için kara dutta diyolar buarada bnm oğlumda çok iştahsız bizde 10.5 kilo anca geliyoruz yani kilo değilde sağlıkları yerinde olsun yeter tabi azda kiloları olsa :([

cok gecmıs olsun arkadasım ıns bıran once saglıgına kavusur mınık kuzun kılosuna hıc takılma bence dorukta henuz 10 kılo ama dr gayet ıyı dedı bu ara dısler vs derken kuzular kılo alamıyor saglıgına kavusunca alırlar ıns bırde tek doktorda sınırlı klam derım mutlaka bırkac farklı yerden gorus al benım Bır bılgım yok bu konuyla ılıglı olarak ama bıldıgım cok ıyı bır dr var ozgur kasapcopur bır arastır derım.

günaydın canım çok teşekkürler bilgin için peki nerde bu dr canım aslında buralarda pek iyi dr yok hatta hiç yok mardin dargeçitte oturuyorum memleketim g.antep orda sürekli gittigimiz çocuk dr var ameliyat demedi aylık koruyucu igne dposilin önerdi burda ameliyat dediler eşimde saglıkçı o pek ameliyat taraftarı degil aslında bakalım iyice araştırmaya çalışıyoruz

mrb arkadaşlar sanırım çoğumuzun problemi yemek yememe bi ara ben çok taktım çok ağladım ama yapacak bişey yok:14: bu dişler hayırlısıyla çıksaydı ben ondan dolayı zannediyorum çünkü normalde yerdi benim kızım hasta olan bebeklerede ALLAH ŞİFA VERSİN ANNELEREDE SABIR...

mrb canım benim kuzum sürekli iştahsız ama yemiyo dişten dolayıda hiç yemiyo saglıklı olsun yeter ama geçtim kloyu

bende senin gibi veriyordum ama kızım aylık kontrolde çok zayıf çıkınca doktor öğünle ver dedi. yazdığım gibi bi tablo olsun dedi.

sabah kahvaltısı(1 yumurta,kibrit kutusu peynir,reçel,pekmez,1dilim tereyağlı ekmek) bunları karıştırmadan tek tek veriyorum ve çatalla veriyorum.içecek su içyor sadece
ara öğün(yogurt veya myve)
öğleyemeği(çorba,yemek,yogurt yada salata) /salata olarak brokoli veriyorum başka birsey bulamadım bulursm yazarm
ara öğün ( yogurt veya meyve)
akşam yemeği( yemek - yogurt yada salata)
ensonda gece muhallebisi yapıyorum (sütle nişastadan)
gece uykuda devam maması

balıkkraker- havuç-elma- çubukkraker veriyorum elinde yiyor. bu şekilde devam etmek zorundayım kilo alması için.
kırmızı et ağırlıklı yapıyorum yemeklerini kalori yuksek diye.
kilo alması için meyvesuyu gibi birsey aldırdı pediasure vanilyalı 10 tane yazmş.eğer o öğünde yemezse meyvesuyunu ver dedi o öğündeki kaloriyi karşılıyormuş

mrb canım uzun zamandır takılamadıgım için yeni gördüm peki kuzucun kaç kilo geliyo çocuk dr yazdı pediasureyi bende kızama almak istiyorumda her dr yazmıyomuş herhalde cvp verirsen sevinirim şimdiden tşk canım

günaydın canım çok teşekkürler bilgin için peki nerde bu dr canım aslında buralarda pek iyi dr yok hatta hiç yok mardin dargeçitte oturuyorum memleketim g.antep orda sürekli gittigimiz çocuk dr var ameliyat demedi aylık koruyucu igne dposilin önerdi burda ameliyat dediler eşimde saglıkçı o pek ameliyat taraftarı degil aslında bakalım iyice araştırmaya çalışıyoruz

benım dedıgım dr ıstda canım ben nedense ıst oturdugunu dusunup yazdım kusura bakma capanın cocuk bolum baskanı

rıca ederım nedemek yeterkı ıyılessın kuzun benım oglumda cok ıstahsız hep zorla zarla yedırıyoruz yemeklerı tam duzelıyor bır hastalık bır dıs cıkarken tekrar basa sarıyoruz herseyı yemeyen cocugun halınden yemeyenler anlar Allah yardımcımız olsun bızede bo bol sabır versın

günaydın arkadaşlar nasılsınız gününüz aydın olsun:3:hamileligimiz boyunca kuzucuklarımızı merak ettik durduk vakit geçmek bilmedi sonra kuzucuklarımızı saglıklı bi şekilde aldık kucagımıza sonra nezaman emekler nezaman sürünür nezaman yürür derken kuzucuklarımız 16 aylık oldu zaman nasıl geçiyo demi arkadaşlar şimdide nezaman konuşur büyür diye düşünüyoruz peki arkadaşlar varmı konuşmaya başlayan kuzucuklar

rıca ederım nedemek yeterkı ıyılessın kuzun benım oglumda cok ıstahsız hep zorla zarla yedırıyoruz yemeklerı tam duzelıyor bır hastalık bır dıs cıkarken tekrar basa sarıyoruz herseyı yemeyen cocugun halınden yemeyenler anlar Allah yardımcımız olsun bızede bo bol sabır versın

amin canım rabbim sabrımızı arttırsın işallah bizimkilerde büyüyünce yerler ne yapalım saglıklı olsunlar yeter rabbim acılarını göstermesin bizlere

amin canım rabbim sabrımızı arttırsın işallah bizimkilerde büyüyünce yerler ne yapalım saglıklı olsunlar yeter rabbim acılarını göstermesin bizlere

cnm tonsilit için 3 yaşından önce ameliyat yapılmıyo

bence de çok küçük daha yaptırma derim

ama başka bi dr a daha götür

bi de çok mu büyük bademcikleri

yani nefes almasını fln zorluyorsa o zmn başka tabiii

cnm tonsilit için 3 yaşından önce ameliyat yapılmıyo

bence de çok küçük daha yaptırma derim

ama başka bi dr a daha götür

bi de çok mu büyük bademcikleri

yani nefes almasını fln zorluyorsa o zmn başka tabiii

mrb canım dr 3 yaş dedi zaten yok okadar büyük degil nefesini okadar etkilemiyo beyaz beyaz oluyo bademcigi açıkcası şimdi düşünmüyorum ameliyatı belki geçer düşüncesine kapıldım ben bakalım ne olucak 3 yaşına daha var nede olsa araştırmaya devam edicem ozamana kadar

Back