• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız uzun zamandan yazamadım zaten geliyorun gidiyorun kimsecikler yok hasta bebişlere geçmiş olsun 2. bebişleri düşünenlere allah kolaylık versin diyorum ben hem hem isteyim hem istemiyenlerdenim daha doğrusu cesaretim hiç yok benim kız doğduğundan beri yeme sorunu olan bir çoçuk halada devam ediyo sadece süt meyve yoğurt bunlardan başka birşeyi yemiyoruz nasıl yapıcam nasıl alıştırcam bilemiyorum bu gidişle bizim kız okula başlıcak (malum 66. ayda okula başlıcaklar artık minikler )hala süt yoğurt meyve yiyiyo olucak sanırım kilo konusuna hiç girmiyorum zaten çubuk kraker diyelim haaaa bu arada benim kız ters biraz önce yürüdü sonra emeklemeye başladı belki iştahı ilerde açılır diyorum bu aralar uyku düzenide bozuldu 13. dişimiz yolda geceleri ne o uyuyo nede ben bizde durum böyle kızlar

slm kızlar nasılsınız uzun zamandan yazamadım zaten geliyorun gidiyorun kimsecikler yok hasta bebişlere geçmiş olsun 2. bebişleri düşünenlere allah kolaylık versin diyorum ben hem hem isteyim hem istemiyenlerdenim daha doğrusu cesaretim hiç yok benim kız doğduğundan beri yeme sorunu olan bir çoçuk halada devam ediyo sadece süt meyve yoğurt bunlardan başka birşeyi yemiyoruz nasıl yapıcam nasıl alıştırcam bilemiyorum bu gidişle bizim kız okula başlıcak (malum 66. ayda okula başlıcaklar artık minikler )hala süt yoğurt meyve yiyiyo olucak sanırım kilo konusuna hiç girmiyorum zaten çubuk kraker diyelim haaaa bu arada benim kız ters biraz önce yürüdü sonra emeklemeye başladı belki iştahı ilerde açılır diyorum bu aralar uyku düzenide bozuldu 13. dişimiz yolda geceleri ne o uyuyo nede ben bizde durum böyle kızlar

hep aynı sorunlarrr bebişlerimizin ortak noktaları :1:

slm kızlar nasılsınız uzun zamandan yazamadım zaten geliyorun gidiyorun kimsecikler yok hasta bebişlere geçmiş olsun 2. bebişleri düşünenlere allah kolaylık versin diyorum ben hem hem isteyim hem istemiyenlerdenim daha doğrusu cesaretim hiç yok benim kız doğduğundan beri yeme sorunu olan bir çoçuk halada devam ediyo sadece süt meyve yoğurt bunlardan başka birşeyi yemiyoruz nasıl yapıcam nasıl alıştırcam bilemiyorum bu gidişle bizim kız okula başlıcak (malum 66. ayda okula başlıcaklar artık minikler )hala süt yoğurt meyve yiyiyo olucak sanırım kilo konusuna hiç girmiyorum zaten çubuk kraker diyelim haaaa bu arada benim kız ters biraz önce yürüdü sonra emeklemeye başladı belki iştahı ilerde açılır diyorum bu aralar uyku düzenide bozuldu 13. dişimiz yolda geceleri ne o uyuyo nede ben bizde durum böyle kızlar[/QUO

yememe sorunu bizde de var canım.kızımda meyveyi ve köfteyi çok seviyor.çorbadan bıktı artık çorba yemek istemiyor.sütü peyniri, yoğurdu yediremiyorum. peynirini omletin içine karıştırarak yiyor.ayrı ayrı yemiyor.ne güzel 12 dişiniz çıkmış bizim hala 5 dişimiz var. bu arada bizde önce yürüyüp sonra emekleyenlerdeniz.

kızlar iyi geceler ancak vakt buldm. bizde peynir yemiyoruz yogurtla kapatmaya çalışıyorum. inek sütüde içemiyor hemen kabız oluyor.domatesi salatağı ve meyveleri çok seviyoruz.

ne güzel işte senin kuzu faydalı şeyleri yiyomuş benim kızım ne süt ne yoğurt asla yemiyo :14: ayrıca dişlerinizde ne güzel bitmek üzere bizim henüz 4 tane bi türlü çıkamıyo çıksalarda rahatlasam bende sitres yapıyo ooof oof...

Amin canlarım inşaallah.. bu ay korunmayı bıraktım.. 30 mayıstan beri korunmuyoruz hayırlısı bakalım :17:

estalmus evet canım alıştım çok şükür :16:

2 yaşa kadar normal dişler canım. stres yapma kendine hepsi çıkar bizde 12de kaldık dişlerde

bende nası eğitimci olcaksam sitres yazmışım:1: bu çocuk benim ayarlarımla oynadı dalgın dalgın geziyorum ortada. 2 yaşına kadar hepsinin çıkmasımı normal yoksa nası oluyo?? şurda 2 yaşına ne kaldı bizim daha 16 dişimiz var çıkacak umarım bi an önce çıkar yemek yerkende zor oluyo parçalamadan yutmaya çalışıo yawrum:14:

kızlar biz 2. bebiş çalışmalarına başladık:32:
valla bravo cnm ya benden cesur çıktın ama bizde buay bi kaçamak yaptı :)hayırlısı olsun inş haberlerini bekliyorum

bende nası eğitimci olcaksam sitres yazmışım:1: bu çocuk benim ayarlarımla oynadı dalgın dalgın geziyorum ortada. 2 yaşına kadar hepsinin çıkmasımı normal yoksa nası oluyo?? şurda 2 yaşına ne kaldı bizim daha 16 dişimiz var çıkacak umarım bi an önce çıkar yemek yerkende zor oluyo parçalamadan yutmaya çalışıo yawrum:14:

cnm bizimkinin daha anca 8 diş var :(çokkkk işimiz var yani uykusuz geceler ohooooo Allah yardımcımız olsun kuzucuklarında bizimde:)

valla bravo cnm ya benden cesur çıktın ama bizde buay bi kaçamak yaptı :)hayırlısı olsun inş haberlerini bekliyorum

cnm bizimkinin daha anca 8 diş var :(çokkkk işimiz var yani uykusuz geceler ohooooo Allah yardımcımız olsun kuzucuklarında bizimde:)

uyy oylemii hadi bakalim ins. :)

hayirli hayirli gelsin melegim :16:

Back