2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler canım inan kiloyuda geçtim iyi saglıklı olsun yeter rabbim şifasını versin yavrucuklarımızın

çok teşekkürler canım hiç denemedim çayları içeceginide sanmıyorum ancak mamasına katabilirim faydası olurmu öyle yada zorla içiricem muhakkak denicem ama tabiki saglıkları daha önemli pek takımtım yokta etraftan laf gelince üzülüyorum niye zayıf şunu vermiyomusn şunu yedirmiyomusun diyincr çok üzülüyorum kendimi yavruma bakamıyomuş gibi hissediyorum oysaki üzerine çok titriyorum çeşit çeşit çorbalar mamalar yapıyorum normal süt bile vermiyorum devam sütü veriyorum sürekli ama iştahsız kilo almayan çocuk ne yapabilirimki neyse saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum

bide arkadaşlar dün k.b.b dr gösterdimde ameliyat diyo bogazı için ama küçük en az 3 yaşına kadar bekleyin diyo ozamana kadar koruyucu igneye devam edin diyo sizce beklesemmi ameliyat yaptırsammı 3yaşında 4 ve 7 yaşında geçiyomuş tonsilit öyle duymuştum ne kadar dogru bilmiyorum ama yada dişlerini tam çıkarınca geçermi sizin bi bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz ardadaşlar şimdiden teşekkürler

iyiyim cnm seni sormalı

kusura bakmayın kızlar ben yardımcı olamıyacağım..diğer arkadaşlar belki bilir

iyiyim cnm seni sormalı

günaydın iyiyim cnm tşk ederim

bi bilgim yok cnm ama ameliyata karar vermeden önce iyi düşün derim bence önemli çünkü ameliyat sonuçta ve çok iyi araştır derim

mrb arkadaşlar sanırım çoğumuzun problemi yemek yememe bi ara ben çok taktım çok ağladım ama yapacak bişey yok bu dişler hayırlısıyla çıksaydı ben ondan dolayı zannediyorum çünkü normalde yerdi benim kızım hasta olan bebeklerede ALLAH ŞİFA VERSİN ANNELEREDE SABIR...

mrb canım benim kuzum sürekli iştahsız ama yemiyo dişten dolayıda hiç yemiyo saglıklı olsun yeter ama geçtim kloyu

mrb canım uzun zamandır takılamadıgım için yeni gördüm peki kuzucun kaç kilo geliyo çocuk dr yazdı pediasureyi bende kızama almak istiyorumda her dr yazmıyomuş herhalde cvp verirsen sevinirim şimdiden tşk canım

rıca ederım nedemek yeterkı ıyılessın kuzun benım oglumda cok ıstahsız hep zorla zarla yedırıyoruz yemeklerı tam duzelıyor bır hastalık bır dıs cıkarken tekrar basa sarıyoruz herseyı yemeyen cocugun halınden yemeyenler anlar Allah yardımcımız olsun bızede bo bol sabır versın

günaydın arkadaşlar nasılsınız gününüz aydın olsunhamileligimiz boyunca kuzucuklarımızı merak ettik durduk vakit geçmek bilmedi sonra kuzucuklarımızı saglıklı bi şekilde aldık kucagımıza sonra nezaman emekler nezaman sürünür nezaman yürür derken kuzucuklarımız 16 aylık oldu zaman nasıl geçiyo demi arkadaşlar şimdide nezaman konuşur büyür diye düşünüyoruz peki arkadaşlar varmı konuşmaya başlayan kuzucuklar

amin canım rabbim sabrımızı arttırsın işallah bizimkilerde büyüyünce yerler ne yapalım saglıklı olsunlar yeter rabbim acılarını göstermesin bizlere

amin canım rabbim sabrımızı arttırsın işallah bizimkilerde büyüyünce yerler ne yapalım saglıklı olsunlar yeter rabbim acılarını göstermesin bizlere

cnm tonsilit için 3 yaşından önce ameliyat yapılmıyo

bence de çok küçük daha yaptırma derim

ama başka bi dr a daha götür

bi de çok mu büyük bademcikleri

yani nefes almasını fln zorluyorsa o zmn başka tabiii

mrb canım dr 3 yaş dedi zaten yok okadar büyük degil nefesini okadar etkilemiyo beyaz beyaz oluyo bademcigi açıkcası şimdi düşünmüyorum ameliyatı belki geçer düşüncesine kapıldım ben bakalım ne olucak 3 yaşına daha var nede olsa araştırmaya devam edicem ozamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…