canım kızının yeni yaşı kutlu olsun Allah sağlık sıhhat versin bizde inş. hafat sonu kutluycaz aşıları nasıl rahatsız ettimi bide o saydığın aşılar her ay vurulacak olanlar özel aşımı selamlarslm kızlar doğum günü kutlamarı yapılmış bütün bebişlerin 1. yaşları kutluyorum bizde cumartesi günü kutladık kızımın doğum gününü evde yaptım çok kalabalıktı saolsun çağırdığım herkez kırmadan gelmişler o kadar kalabalıktı ki hiç birşey hatırlamıyorum desem yeridir kızımla ve babasıyla fotoraf çektirmeyi unutmuşum ona çok üzüldüm bide bugün melise aşı yaptırdım
kızamık.kızamıkcık kabakulak aşışı daha sonra sırayla zatüre ,hepatit a ve su çiçeği aşıları olucakmış her ay 1 tane kızımın kilo alamamış bu ay hastalanmıştı kuşum kilosu 6690 olmuş olsun bu kadarınada şükrediyorum sağlığı yerinde ya bana yeter bizden bu kadar kızlar
canım yaa bende doğum gününden sonramı aşı yaptırsam bilemedim eğer etkilenirse d.günümüz hüsran olcak bide stüdyoya gidecez orda huzursuz çıkmasını istemiyorum bana fikir werin kutlayan annelerkızlar sorularım olcak sizlere benım kızın doğum günü 23 şubatta bir gün sonra aşıya götürcem bu seferki aşıyı nerden vuruyolar.birde başka aşı yapıcaklarsa ne kadar süre sonraya randevu veriyolar
slm kızlar doğum günü kutlamarı yapılmış bütün bebişlerin 1. yaşları kutluyorum bizde cumartesi günü kutladık kızımın doğum gününü evde yaptım çok kalabalıktı saolsun çağırdığım herkez kırmadan gelmişler o kadar kalabalıktı ki hiç birşey hatırlamıyorum desem yeridir kızımla ve babasıyla fotoraf çektirmeyi unutmuşum ona çok üzüldüm bide bugün melise aşı yaptırdım
kızamık.kızamıkcık kabakulak aşışı daha sonra sırayla zatüre ,hepatit a ve su çiçeği aşıları olucakmış her ay 1 tane kızımın kilo alamamış bu ay hastalanmıştı kuşum kilosu 6690 olmuş olsun bu kadarınada şükrediyorum sağlığı yerinde ya bana yeter bizden bu kadar kızlar
canım kızının yeni yaşı kutlu olsun Allah sağlık sıhhat versin bizde inş. hafat sonu kutluycaz aşıları nasıl rahatsız ettimi bide o saydığın aşılar her ay vurulacak olanlar özel aşımı selamlar
mrh..2 aşı yapıyolar biri koldan diğeri bacaktan
ben doğumgününden 2 gün sonra yaptırdım..
sende dogum gününden sonra yaptır bence kızımda ateş olmadı ama çok huzursuzluk oldu..
bide hemşire bugün koluna dikkat edin çok hareket ettirmeyin demişti...
siz hangi aşıları yaptırdınız canım
bır koldan bır bacaktan vuruyorlar ıstersen dogumgununden bırgun sonra gotur benım kızımda ates falan olmadı dun yaptrdık ama huysuz bugun ıstersen dogumgununde neolur neolmaz bırgun sonra yaptır bırdahakı randevuyuda temmuza verdıler(yanı 5 ay sonraya) sızınkınıde muhtemelen agustosa verırler benım kıızım ocak 28 dogumlu devletın ası takvımındekı ası olcakmıs ozaman ama 15 aylıkken su cıcegı var özel ası onu vurdurusan 2 ay sonra randevu yanıkızlar sorularım olcak sizlere benım kızın doğum günü 23 şubatta bir gün sonra aşıya götürcem bu seferki aşıyı nerden vuruyolar.birde başka aşı yapıcaklarsa ne kadar süre sonraya randevu veriyolar
hebatıt a 2 yasında kızlarcnm biz pnömokok ve kkk aşılarını yaptırtık..
15 ayda da suçicegi aşısını yaptıracagım ama hepattit a aşısınından haber im yok özel sanırım..o kacınca ayda yapılıyor biliyormusun
cnm biz pnömokok ve kkk aşılarını yaptırtık..
15 ayda da suçicegi aşısını yaptıracagım ama hepattit a aşısınından haber im yok özel sanırım..o kacınca ayda yapılıyor biliyormusun
bizim aşı karnemizde hepatit a 14. ve 20.ayda görünüyo su çiçegi 13.ayda pnömolok 16. ayda sadece zatüre aşısı görünmüyo sanırım o özel bir aşı onu 10 martta vurulacak bizimki sizlerlen farklı sanırım ama neden anlayamdaım bebelac cep tel msj larındada bu ay hepatit a ve kkk aşılarını yaptırmayı unutmayın yazıyodu
Artik buraya bisey yazmiyacagim ve bidahada bu forma girmeyecegim,bana bisey katmiyor..ayrica bi soru sordum 1kisi cvp verdi.ayni soruyu baskasi sormus herkes cvp yazmis,demekki adama gore muhabbet var..neyse herkez kendine ve bebisine ii baksin..hosca kalin
bilgiler iin tşkler kızlar ben bu yogurt işini tutturamadımolmuyor yapamıyorum suandada makine alamam püff. gece uyanınca sıvı içeçek ne veriyorsunuz ben hala promil gold 2 veriyorum (eski adı SMA) arkadasım bimde satılan dost'un devam sütleri almaya başlamış gece suda ısıtıp veriyor uyanınca. ben hala toz mamadan yapıyorum gece
Artik buraya bisey yazmiyacagim ve bidahada bu forma girmeyecegim,bana bisey katmiyor..ayrica bi soru sordum 1kisi cvp verdi.ayni soruyu baskasi sormus herkes cvp yazmis,demekki adama gore muhabbet var..neyse herkez kendine ve bebisine ii baksin..hosca kalin
Canım ben gece Aptamil+1 toz mamadan devam sütü hazırlayıp veriyorum
Yoğurdu tutturamama konusunda benim de endişerim vardı oğluşumun yoğurdunu makinada kendimizinkinide tencerede normal teknikle yapıyorum tutuyor aslında çok kolay yoğurt yapmak.
Sana tarif vereyim
1 kg süte 1 yemek kaşığı yoğurt kullanacaksın.
Sütü ılıktan biraz daha fazla ısıtacaksın.Sonra 1 yemek kaşığı yoğurdu ısıttığın sütle ayrı bir kasede iyice karıştırıp ,sütün bulunduğu tencereye döküp 2-3 kez yavaşça karıştıracaksın.Tencerenin kapağını kapatıp sıkı sıkı saracaksın.Evinin en sıcak odasında 8-10 saat bekleteceksin yoğurdun hazır.Üzerinde biraz yoğurt suyu olacak,onun çekmesi için tenceredeki mayalanmış yoğurdun kapağını açıp buzdolabında bekleteceksin.1 gün bekletirsen çok daha güzel oluyor.
kızlar sorularım olcak sizlere benım kızın doğum günü 23 şubatta bir gün sonra aşıya götürcem bu seferki aşıyı nerden vuruyolar.birde başka aşı yapıcaklarsa ne kadar süre sonraya randevu veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?