Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bir planım yok eşimin tarafı var sadece burda kendi ailem uzakta burda yaparsak eşim ve bnmle beraber 7 kişiyiz..
ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama kesin değil kalabalık bir doğumgünü hayal ediyorum
Umarım güzel geçer bizde çok kalabalık değiliz ama biraz arkadaş filanda çağrıcaz, onlarında çocukları yok. Of bilemedim yaaa... Ne olursa olsun eminim harika geçicek hepimizin ki!...
kıslar bu sabah olan bi olayı anlatayım hemencecik
benim cimcimem bu sabah kalktı emekleyerek mutfağa doğru
gitti kapıya gelince durdu bana bakıp mamma dedi
ayy o kadar mutlu oldum ki
sizin bebişler neler söylüyo kaç kelime kullanıyorlar
biz şimdilik baba ve mama diyoruz
bi de öpücük at dediğimizde öpücük de atıyo
Benim kullandığım meyvesuyunu al inan çok faydasını görüceksin şiddetle tavsiye ediyorum canım
canım yazarmısın çok merak ettim adını işe yarıyorsa denemek isterim en çok bizim ihtiyacımız var belki burda adını yazman sakıncalı olabilir istersen özelden yaz
Arkadaşlar bebelerin doğum günleri geliyor? Hazırlıklar varmı? Fikirlerimizi paylaşalım derim? Ben resmen gün sayıyorum :)
maşşallah canım sizin bıcırık konuşkan bebişlerden Allah nazardan korusun yavrularımızı(amin)benim kız konuşkan sanırım abi,dede,baba,aşkım,teyze,dayı,anne(anneyi zorda kalınca söylüyor yannız genelde ismi söylüo buke diye bağırıyo :) ) en çok çirkin ol diyince suratını buruşturmasını seviyorum bu aralarda bitti gitti deyince elille yapıyo sayı saymayı seviyor ben 1 diyorum oda benle söyleyip elil gösteriyo böyle 5 kadar sayıyoruz şarkı söylüyo daha doğrusu söylemeye çalışıyo baya şeyler yapıyo sanırım benim çukuk krakerim
Ben büyük bir heyecanla yaklaşık 1 aydır plan yapıyorum ikramlar,davetiye, sticker,ev süslemesi ve ikram etiketleri için hazırlık yapıyorum.Tek sorun davetli sayısı çokkk 40 kişi azaltmam gerekiyor.Dışarıda yapacaktım herşeyi ayarlamıştık ama hava soğuk yapacağımız yer ev kadar sıcak olmaz bir de uras ın uyku problemi var,evde olması şart oldu.
Uzunnn araştırmalar sonucu bulup hazırladığım davetiye ,etiket,örneklerini göndereyim
çok güzel olmuş canım Allah hayırlı ömür versin hepsine
Eki Görüntüle 333557
Eki Görüntüle 333558
Ben büyük bir heyecanla yaklaşık 1 aydır plan yapıyorum ikramlar,davetiye, sticker,ev süslemesi ve ikram etiketleri için hazırlık yapıyorum.Tek sorun davetli sayısı çokkk 40 kişi azaltmam gerekiyor.Dışarıda yapacaktım herşeyi ayarlamıştık ama hava soğuk yapacağımız yer ev kadar sıcak olmaz bir de uras ın uyku problemi var,evde olması şart oldu.
Uzunnn araştırmalar sonucu bulup hazırladığım davetiye ,etiket,örneklerini göndereyim
Eki Görüntüle 333557
Eki Görüntüle 333558
Herkesin evladını rabbim ana babalarına bağışlasın..Bal kızın çok tatlıymış ömrü uzun olsun inşallah.
Meyve suyunun adını banada özelden yazar mısın cnm lütfen.
ama bu çook ballll,maşallahhh.... rabbimin armağanı bunlar...buarada tepsi ler hep aynı kendimizi görür gibi oldum:)) kaç takla atıyorum yedirmek için eve gidiyorum ilk işim tceren e yemek yedirmek...ama neyazıkki hala sekizbuçuk kilo seninki kaç kilo birde bu meyve suyunun ismini yazarmısın canım ?
çok geçmiş olsun dikkat et bebişe birsey olmasın..rabbim korusun evlatlarımızıçok güzel davetiyen, çok kalabalıkmışsınız bence dışarıda yap bende çok kalabalk olacağı için dışarıda yapıcam,soğuk için önlemini alrsın ben onu da konuştum ekstra bikaç ufo koyacaklar, çünkü Allah korusun kızım zaten hastalığı yeni atlatmak üzere tekrar hastalanmasın ,buarada miniğim bronşiolit oldu( 1 haftadı ne ydei ne içti ne uyudu nebilizatörle ilaç veriyoruz, okadar dikkat ederken nasıl oldu anlamadım..yarın konrolümüz var inşallahh güzel sonuçlar alırız
bal kızın maşallah ball tadından yenmiyo D meyve suyundan bahstemişin cnm banada yazarmısın
çok güzeller cnm